Kasada tartıştım

Malzemeleri kasiyer alamadan itseydin ya elinle geriye
Ben olsam ya öyle yapar ya da izin verip "kasiyer hanım/bey acele edin hanfendi tabakhaneye yetişecek" derdim

Bir kaç kerede bizede denk geldi böyleri ilkinde lise öğrencisi bir iki parça almış anneme sordu annem de sen geç dedi,bizim ki biraz fazla arkasına diğer arkadaşı geçti,biz ürünleri koyduk arkasıı geçmeye çalışıyor ben de geçsem annem de sonunda oldu herkese sırayı vereyim ben ne yapayım dedi :) olmaz dedi

Yine bir ara alışverişte annem kasada bekliyor bazı ürünler kasada bazısı elinde arka karışmasın diye ben de ön tarafta duruyorum ki poşetliyeyim daha biZim ürünler geçmedi önde başkası var,bir kadın geldi annemin önüne geçmeye çalışıyor annem sıra benim diyor kadın diyor yok benim :) kasiyerde kadını uyardı yerinize geçin lütfen siz en son geldiniz diye,birde markette şunu sevmem ürünleri alıyorlar,kasaya koyup yerimizi kimseye verme biz şunuda alalım bunuda alalım diye kasiyer onu mu bekliyecek tabi başkalarının ürünlerini geçiriyorlar,sonradan da sıra bizim di oluyor ama 10-15 dk kim kimi bekliyecek.

Hastanede vs oluyor sırası gelmediği halde içeriye geçmeye çalışanlar.

Sizin olayda da kasiyer uyarı yapabilirdi aslında sonuçta sıranın size ait olduğunu biliyor.

Abartmıyorsun..
Ben olsam "iptal et o ürünleri ben böyle saygısız birine iyilik yapmam kim sıra verdi sana?" derdim..
Ve kesin iptal ettirirdim...

Biz tepki vermezsek nereden bilecek bu hödükler?
Kasiyer harbi salakmış. Normalde yüzüne bakarlar senin tepkin için. Demek ki o da işinin inceliklerini bilmiyor.

Benim bir kaç sene önce oldu. Fırından ekmek alırken kadın arkamdan gelip direk istedi çocuk da vermeye yeltendi ben kalakaldım "ben vardım" diye kadın yüzüme öyle küçümser baktı ki "altı üstü ekmek ne sırası?" diye. Yanında da 5 6 yaşlarında çocuk. Tam bir örnek davranış..

Ama bunlar hep kul hakkı işte bilseler..

Ben anlamıyorum sıra neden var?Tek ürün de olsa kasa işlemi uzun sürüyor.20 günlük bebeği eşime bırakıp ürün degistirmistim(bebeğe olmamis bir kiyafetti).Kadın ürün değişimi işlemini bile beklemek istemiyor "ben işimi halletsem,çocuk var beklemesin "diyor. "Hanfendi göğsümden süt akarak ben bekliyorsam siz de bekleyebilirsiniz" demiştim. Vermiyorum kimseye sıra.Herkes zamanını kullanmayı da öğrensin sıra beklemeyi de

hahahah-- gercekdende yok :)

burdaki türklerde pasa pasa bekliyor. galiba suyundan- bizi bayiyorlar burda

Cazgır olmadan yaşanmıyor bu ülkede artık.
Ben de durmadan elinde 10 lira laps diye önüme geçip sigara alan insanlara ayar oluyorum "ay benimki bir tane bir şey olmaz" deyip kendi kararını da kendi veriyor hatta. Hiç hiç bilmiyoruz sıra mantığını, hak yememeyi falan.

Ben hep dolmuş sirasinda sorun yaşıyorum insanimiz bir sıraya girmeyi öğrenmedi son duraktan bindiğim icin kahya yi da tanıyorum. Biz siradayiz dolmus sira basina gelmeden kapıyı açıyor arkadaki cakallarda biniyor . Ilk ve ya ikinci sirada olan ben ayakta kalıyorum ... yine sofor oyle yaptı kahyayi cagirdim sofore kizdi yolculari indirin herkez sirasini biliyor insan gibi binilsin dedim sikayet edecegimi biliyor ettim de daha once ... herkez indi tabi cik cik sesler... yok oyle yagma boşuna mi sira oluyor burda ...

Yok ya kimseye iyilik yapmaya gelmiyor işte.
Öğrenciye de yer vermeyecektiniz bence işte nasıl olsa "enayi" herhalde sırasını veriyor diyip o kadın gibi abanan çok olur sonra da baş ağrıtıyorlar valla.
Kıyamıyorum ya elinde keki meyve suyu çok masum geldi
Gene olsa gene geç derdim heralde:)

Valla iyilik yapınca tepemize çıkan tipler bana da çok denk gelmeye başladı.
O yüzden dünyadan uzaklaşmış yaşlı insanlar dışında kimseye böyle girişimlere gerek yok.
Haklısınız, günlük o kdr çok karşıma çıkıyorki hiç şaşırmadım.

Mantığı yetmemiş. Önündeki geçince sıra kendine geldi zannetmiş. Siz sıranızı verseniz de, vermeseniz de 3 kişi beklemesi gerektiğini sayısal zekası basmamış.

Şu karnım burnumda halimle kimseden asla sıra istemiyorum. Bekliyorum. Ama benden sıra isteyen oluyor. Ya ben girdiğim yerden çıkamıyorum size nasıl sıra vereyim bi de arkadaşım :)
( amniyon sıvısı fazlalığı nedeniyle ikiz göbeğim var taşıyamıyorum )

Güreşte bir ata sporu ortam müsait olsaydı
Hayde brre pehlivan demeliydi böylesine:))))

Baby TV ve diğer çizgi film kanalları dışında TV izlemiyorum.Dun eşim erken seçim kelimelerinin geçtiği bir cümle kurdu da seçim olacağını öğrendim, ben şok geçirdim.
Olumlu yönünden bakarsak her zaman şaşıracağımız birşeyler oluyor canım ülkemde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…