Bir kaç kerede bizede denk geldi böyleri ilkinde lise öğrencisi bir iki parça almış anneme sordu annem de sen geç dedi,bizim ki biraz fazla arkasına diğer arkadaşı geçti,biz ürünleri koyduk arkasıı geçmeye çalışıyor ben de geçsem annem de sonunda oldu herkese sırayı vereyim ben ne yapayım dedi :) olmaz dediSelamlar
Bugün markete indim biraz alışveriş yaptım kasada beklerken bir baktım arkamda bir öğrenci bi meyve suyu kek almış benimde acelem pek yok
Sen geç dedim arkasında arkadaşı abla bende geçeyim mi dedi hadi sende geç dedim
Bir baktım kadının biri mazemelerini kasaya uzattı
Hoppp dedim ne oluyoruz
Nasıl ne oluyoruz kasadayım işte
Sıra benim dedim
Hiç dinlemedi kasaya uzattı mazamelerini
Kasiyerde kasadan geçirdi
Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim
Ne kadar çirkin davranıyorsunuz ekmek parasını kazanıyor diye bağırıyor etraftakileri manüpüle etmeye çalışıyor kadın
Bilemiyceğim dedim
Arkadan boşver işimiz var dedi biri
Uzatmadan kasada işimi bitirip önce çıktım
Çok kızmıştım biraz abartmış olabilirmiyim karşıdakinin yaptığı saygısızca değil mi
Rica etse belki geç diyeceğim
işte yurt dışında bu yok geodal
şaka bir tarafa ben olsam ben de tartışırdım.. bizim insanımızın beklemeye tahammülü yok, kaynak yapmak bir ata sporu.. gelecek sefere haddini bilir, sırasını bekler iyi yapmışsın..
Kıyamıyorum ya elinde keki meyve suyu çok masum geldiYok ya kimseye iyilik yapmaya gelmiyor işte.
Öğrenciye de yer vermeyecektiniz bence işte nasıl olsa "enayi" herhalde sırasını veriyor diyip o kadın gibi abanan çok olur sonra da baş ağrıtıyorlar valla.
Bu ülkede relax kalabilene saygım sonsuzdur:)Abartmissin,. Karşındaki yanlış yapmış ayrı. Ama bu kadar stres sana zarar, relax olorda kadına cevabını ver geç, unut biriktirme kafanda.
Ben haber pek izlemiyorum/izleyemiyorumSen dün haberlerde izledin mi , sıravermedi diye adam oğlunu getirtip defalarca bıçaklaktırdı adamı , bu işler hiç belli olmaz.
Baby TV ve diğer çizgi film kanalları dışında TV izlemiyorum.Dun eşim erken seçim kelimelerinin geçtiği bir cümle kurdu da seçim olacağını öğrendim, ben şok geçirdim.Ben haber pek izlemiyorum/izleyemiyorum
Güreşte bir ata sporu ortam müsait olsaydıişte yurt dışında bu yok geodal
şaka bir tarafa ben olsam ben de tartışırdım.. bizim insanımızın beklemeye tahammülü yok, kaynak yapmak bir ata sporu.. gelecek sefere haddini bilir, sırasını bekler iyi yapmışsın..
Olumlu yönünden bakarsak her zaman şaşıracağımız birşeyler oluyor canım ülkemde:)))Baby TV ve diğer çizgi film kanalları dışında TV izlemiyorum.Dun eşim erken seçim kelimelerinin geçtiği bir cümle kurdu da seçim olacağını öğrendim, ben şok geçirdim.
Olaya şahit ve orada görevliKasiyerin suçu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?