Kasada tartıştım

Kasiyer korkakmis genelde seslerini cikarmiyorlar hangi taraf cirkefse bi an once onun işini yapıyorlar.

Ayrıca çocuklara sıra vermekte haksızsin. bir kek alacak kadar vakti yoksa almaz zaten. hasta, yaşlı, acelesi olup senden rica eden biri olsa sıranı verirsin de çocuklara sıra vermen çok garip. Sayıca az eşyası olan one geçsin madem sacmalik

Aksine tam tepkinizi vermissiniz.
İşgüzar ya hemen kendi atlamış.
İyi ki sıranızı vermemissiniz.

Bir kasiyer olarak söylüyorum ki sizin sahip çıkmadığınız hakkınıza kasiyer ne yapsın hepiniz öğrenmişsiniz bi şikayet ederim. Şirket bu kadar şeffaf diye niye insanlara bu şeklinde psikolojik baskı ile ezmeye çalışıyorsunuz ?

Oh cok iyi yapmissiniz
İnsan gibi izin isteseymis saygisiz

Yanlisiniz var,kasiyerler de uyarabiliyor. Sira bu hanimdaydi/beydeydi diyebiliyorlar. İlle biz sahip cikacagiz diye bir sey yok. Sizin onunuze her aldigini uzatani lap diye kasaya alirsaniz o zaman musteri nasil hakkini korusun? olmaz bu is.

Dün hemen hemen aynı şey banada oldu bı züccaciyeye girdim biseyler aldım kasada kız geçiyor aldıklarımi yandaki kadın şunları alıp gidiyim diyor :) ben suratına bakıyorum hiç umursamiyo neyse dedim kasiyere geç gitsin hamile halimle ugrasamicam

Olur mu ya kasiyer yazar kasa değil bir görevli
Ben bir anlam yüklüyorum kasiyere
Kimseyi ezmek istemem ama
Olay gözün önünde oluyor tartışma şıktı çıkacak ve haksız tarafın mazemelerini kasadan geçiriyor gözümün içine bakarak
Birde her kasiyer aynı mı?
Bir öğretmenin bütün öğretmenler adına konuşması ne derece doğru olabilir
Kasiyer biliyorum almadığım mazemeyi kasadan geçirmiş bunu şikayet etmeyelim mi
Öğrenmişsiniz şikayet diye başlayan cümleden kastın nedir habide bunu açıkla

Ben bu tarz şeylerde hiç öne atılmam buyrun derim..En fazla 5 dk beni engeller onunla orda atışıp sinirlerimi bozup eve gelip hala sinirlerimi bozmasındansa buyrun geçin derim..Ama eşim de tam tersi biri bişey dese hopp hemen cvp veriyor gereksiz polemik yaşıyor sonra .

Gayet normal davranmissiniz.kadin ona da yer vereceksiniz sanmis görgusuzce izin almadan önünüze gecmeye calismis.

Kasada sıra kapmaya çalışan sözümona kurnazlarla çok karşılaştım.Önceleri lanet olsun geçsin medeniyetsiz diye ses etmezdim.Sonradan sonraya bu insanlara ders olsun akıllansınlar kendilerini kurnaz sanmasınlar diye sıramı kaptırmamak için tartıştığım bile olmuştur.Kısacası haklısınız.

Tebrik ederim iyi yapmışsınız. Sonuçta herkes böyle saygısızlara göz yumduğu için bu kadar rahat saygısızlık yapıyorlar. Sıradaki herkes öne geçen kadına sizin gibi tepki verseydi o kadın bir daha hiçbir yerde sırası gelmeden adım atmaya cesaret edemezdi...

Gayet iyi yapmışsınız . Yine iyi kötü siz diyalog kurabilmişsiniz ben de benzer bir olay yaşadım sırada önüme atlayan hödüğe beyefendi sıra benim lütfen müsaade eder misiniz dedim cevap bile vermeden arkasını döndü.

Bu ülkede relax kalabilene saygım sonsuzdur:)
Kesinlikle
Daha dün kaldırımda giderken ablama araba çarptı. Adam özür bile dilemedi. Görmedim size mi çarptım. Ben sağa park ediyordum sen ne arıyorsun orda dedi bide. Çüşşş dedim. Gelde relaks ol.

Orada kasiyerin müdahale edip size sıra önceliği vermesi gerekirdi bence çok iyi yapmışsınız. Bir iki kişiye öncelik verdiniz diye herkesin bitmesini bekleyecek haliniz yoktu heralde..

konuyla alakası yok ama sözüm meclisten dışarı, bazı kasiyerler ne kadar havalı. kolay grlsin diyorum ses yok. parayı eline veriyorum, o para üstünü hem yere hem uzağıma bırakıyor. sanırsın ki marketin sahibi de mecburiyetten geçmiş kasaya.

Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim

Tebrik ederim. Ne güzel kasiyere kızmışsınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır.
Bu sıradaki kadın konusunda birşey diyemeyeceğim binbir türlü insan var hakkınızı aramak en güzeli...
Amma velakin kasiyere kızınca başınız göğe ermesin aman kasiyere kızdım diye. ( öğrencilik yıllarımda kasada çalıştım akşama kadar ayakta 12 saat sadece 1.5 saati molaydı h.sonları (koli taşımak yerleştirmek ve müdürün ezen egosu,iş çıkışı market temizlemede dahil) kasada açık çıkmasın param kesilmesin diye sadece para üzerine odaklıydım insanları takip edemiyorsun doğal olarak,binbir türlü insan var sırada bekleyenler kasiyere kızar bişey diyemezsin çalışmak zorundasındır. Kasadakine kızınca o insanların içinde rencide olduğunu unutamıyor üzülüyor bunu iyi biliyorum yazık çalışana)

Neyseki alnımın akıyla mezun oldum iyi bir işim varda siz ve sizin gibi egoistlerin bişey diyecekmi korkusunu yaşamıyorum çok şükür Rabbime.

Buda olumsuz bir eleştiri olsun
Ben sizin gibi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…