- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Yanlisiniz var,kasiyerler de uyarabiliyor. Sira bu hanimdaydi/beydeydi diyebiliyorlar. İlle biz sahip cikacagiz diye bir sey yok. Sizin onunuze her aldigini uzatani lap diye kasaya alirsaniz o zaman musteri nasil hakkini korusun? olmaz bu is.Bir kasiyer olarak söylüyorum ki sizin sahip çıkmadığınız hakkınıza kasiyer ne yapsın hepiniz öğrenmişsiniz bi şikayet ederim. Şirket bu kadar şeffaf diye niye insanlara bu şeklinde psikolojik baskı ile ezmeye çalışıyorsunuz ?
Olur mu ya kasiyer yazar kasa değil bir görevliBir kasiyer olarak söylüyorum ki sizin sahip çıkmadığınız hakkınıza kasiyer ne yapsın hepiniz öğrenmişsiniz bi şikayet ederim. Şirket bu kadar şeffaf diye niye insanlara bu şeklinde psikolojik baskı ile ezmeye çalışıyorsunuz ?
KesinlikleBu ülkede relax kalabilene saygım sonsuzdur:)
Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim
Buda olumsuz bir eleştiri olsunTebrik ederim. Ne güzel kasiyere kızmışsınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır.
Bu sıradaki kadın konusunda birşey diyemeyeceğim binbir türlü insan var hakkınızı aramak en güzeli...
Amma velakin kasiyere kızınca başınız göğe ermesin aman kasiyere kızdım diye. ( öğrencilik yıllarımda kasada çalıştım akşama kadar ayakta 12 saat sadece 1.5 saati molaydı h.sonları (koli taşımak yerleştirmek ve müdürün ezen egosu,iş çıkışı market temizlemede dahil) kasada açık çıkmasın param kesilmesin diye sadece para üzerine odaklıydım insanları takip edemiyorsun doğal olarak,binbir türlü insan var sırada bekleyenler kasiyere kızar bişey diyemezsin çalışmak zorundasındır. Kasadakine kızınca o insanların içinde rencide olduğunu unutamıyor üzülüyor bunu iyi biliyorum yazık çalışana)
Neyseki alnımın akıyla mezun oldum iyi bir işim varda siz ve sizin gibi egoistlerin bişey diyecekmi korkusunu yaşamıyorum çok şükür Rabbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?