Kasayı kayınpedere emanet etmek

Dikkatli okuduysanız eşim veya babam teklif etmedi bana bunu hatta ben daha böyle düşündüğümü kimseye söylemedim bile. Sizin aile kavramınıza şaşırdım resmen
Kasayı bilmem de hiç kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.

Çirkin duruyorsa niye aldınız , aldırdınız.
Eşimin ailesinin hediyesi. Kendi aileme de bilezik yerine iyi bir saat, kolye vs. alın dedim, kabul etmediler. Birçok insan altını güzel olduğu için değil, yatırım amaçlı alıyor zaten.

İlk bi kaç sayfadan sonrasını okumadım da "Burda bir tayfa var herşeyi gırgıra çeviriyorlar, altınları yok fakirler diye kıskanıyorCular ve bu anı bekleyip sakladıkları yerden fırlayıp onlara hak vericiler geldi mi?
Onlarda geldiyse geriye üyeliği pasifize edip roman okumaya gitmek kalıyor.
Gerçek bir bdv konusu bunu gerektirir.

Aile toplantisi mi?
Nasil birsey o. Konseyli filan mi
Ne çok seviyorsunuz insanlarla ve değerleriyle dalga geçmeyi. Çok merak ettiyseniz söyliyim nişan düğün öncesi gelip gitmeler, bohça getirip götürme, iftarlar, yemekli oturmalar, köye gidince tüm yakın akrabaların bir evde toplanması, köyden bu tarafa gelen birileri olunca burda oturan eş dost akrabanın gelip gitmesi, doğumlar doğum günleri bayram seyran düğünler vb. Yani bir aile ortamında olması gereken şeyler pandemi döneminde herşey bitti tabi sizin aile yapınızda bu gibi şeyler yoksa bilemem biz iki ailede aynı sülaleden olunca birlik beraberlik fazla

Kasayı bilmem de hiç kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.
Niye bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz aile demek güven sadakat demek zaten bunlar ortadan kalkınca aile yapısı bitmiş demektir. Ben o aileye gelin gittim onlar beni kızları gibi sahiplendi ben onlarını anne baba ata. Yorucu olmuyor mu bu kadar insanlara güvensiz olmak

Kasayi kendi ustunuze alin. Diger konunuzun cevabini da buradan vereyim, madem kasaniz var ve takılarınız da var, evdeki gramlarinizi da 9 gramlik bilezikle degerlendirmeyin, kasaniza koyun dursun. Iscilikli bilezikle gram degerlenmez.

Benim komşum dediğiniz gibi yapmıştı. Geçenlerde kayınbabası onlara sormadan düğün altınlarıyla küçük oğluna ev almış iş işten geçtikten sonra haberleri olmuş bu kadar deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…