ewet canım o hafta gün aşırı çalışıyoruz ama bazen küsüşüveriyoruz işte o ay kalıo geçen ay öle oldu inş bu ay bu haftayı küsmeden atlatırız :18:
allah yardımcın olsun canım sende çok zor şeyler atlatmşsn ben gibi..ayyy millet kendini tanıtmış bende ses yok
24yaşındayım eşimde 31 4sene 3aylık evliyim2-2.5senedir bebek istiyoruz 2012 yılında 6ay arayla 2kere hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ikiside son 1yılda testler onlar bunlar derken geçti geçen sene kasımda düşük yapmıştım en son inş bu kasımda allah yeni hamilelik haberi almak nasip eder bana
canım teşekkr ederim allah kimseye böyle dert vermesin gerçekten..ben evlendikten sonra ağrı var diye gittim ağrılı adet ağrılı ilişki var diye gittim öyle öğrendim
aşklada yaptık olmadı kavgaylada nasıl olacak yarı aşk yarı kavga mı yapsak :26:
sebep ne acaba, neden düşük oluyor ki?
allah yardımcın olsun canım sende çok zor şeyler atlatmşsn ben gibi..
geçmiş olsun canım, doğumla falan atılmıyor mu kistler?
Allah bunların sonunda mükafat olarak bi evlat nasip eder inş o zaman hepsi unutulur ilk başlarda kan alırlarken ecel terleri döküodum şimdi herşeye karşı o kadar dayanıklı oldum ki şimdi hiçbişey koymuyor maşallah
senin sorun ne canım
benim hikaye biraz uzun canım korunmayı bıraktık o ay adet görmedim hamile kaldım sandım hemencecik meğer yumurtalığımda kist oluşmuş 2ay doğum kontrol hapı kullandım eridiler 6ay deneyin dedi dr 4-5ay geçmişti arkadaşım zorla kendi dr götürdü beni benden testler istedi eşimi çağırdı ondanda eşimde tek taraflı varikosel çıktı ameliyat oldu ameliyattan sonra 6.ayımda hamile kaldım ama düştü
ilk olduğu için önemsemediler pek 3ay korunmanın ardından tekrar 6.ayımda hamile kaldım tamam bu sefer oldu derken yine düştü bebeğim hemde ellerimetekrardan testler falan yapıldı bende bebekte bişey çıkmadı bu seferde eşimin sperm yapısının bozuk olduğunun bu yüzden olduğunu sölediler o da 3ay ilaç kullandı keçi boynuzu kürü falan uyguladık dr düzeldiğini söledi denemeye devam etmememizi önerdi 3-4ay geçti bişey yok burdan falan araştırıp dr buldum ona gittim eksik kalan testlerimi yaptı benim triodim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum nerdeyse 2aydır onun dışında başka bişey yok Allaha şükür
artık dr yapılıcak bişey olmadığını ya beklicemizi ya tüp bebek yapıcaz dedi ben ocağa kadar beklemeyi düşünüyorum olmazsa tüp bebek yaptırıcam inş gerek kalmadan verir Allahım banada isteyen herkesede
teşekkr ederm canım.doğumla atılır diyorlar inşallah gebelik oluşurda bende kurtulurum.ama gebeliğin oluşmamasında büyük etken zaten.
hayırlı aksamlar kızlar
kızlar ben çölyak hastasıyım ve hamile kalrsam hem riskli olduğu ve hemde 100%70 çocuğa geçme ihtimali olabileceği söyleniyor tanıdığınız var mı çölyak hastası olan hamile biri :97:
teşekkr ederm canım.doğumla atılır diyorlar inşallah gebelik oluşurda bende kurtulurum.ama gebeliğin oluşmamasında büyük etken zaten.
SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR, SENDE Kİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR (Mevlana)
çok doğru bir söz bence, buna da şükür ne yapalım, Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
vay vay vay neler neler yaşamışsın, çok geçmiş olsun tatlım, Rabbim inşallah daha fazla bekletmez seni...
hamile kalda at hemen şu çikolatamı gofret mi neyse artık onları, inşallah kısa zamanda kurtulursun, geçmiş olsun canım...
sanada canım ne yaptın evi temizleyip geldin demek , çevremde o rahatsızlığı olan biri yok canım ama duyarsam yada okursam seni bilgilendiririm...
günaydın hoşgeldin
hoşbulduk canımm nasılsın
sende ben gibi erkencisin çalışıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?