bizede söyle çok fazla derinlere atma sevincini
ben yemeğe çıkıyorum kızlar hadi herkese afiyet olsun görüşürüz
o zaman dikkat et kendine sakın üşütme :) eşinde sende zorla çocuk için değil kendiniz için isteyn ilişkiyi önemli buvalla ben ne denediysem olmadı inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hoooppp hamilee olursun
bende bebek olursa inşallah işi bırakmayı düşünüyorum valla inşallah hayırlısıyla olsunda :) özel sektör benmki zaten.
aslında anne karnındaki gibide durulabilir bacakları karna çekip sağa dönüp yatmak :)) ben yapıp yatamam namazlar gider vallaöyle 1-2 kere denedim yine olmadı.ne denediysem boş.aşılamada tutmadı zaten
bnmde dileğim bu amin :) geçen ay görewdi bu ay walla kafama esince yaptım ama yumurtlam günümüde es geçmedim hani genede neolur ne olmaz diye ama geçen ay 2 günde bir görewdeydik olmadı yani .. :) o yüzden bu şarkı hepimize gelsin;
KASMA KASMA KASMA KASMA KASMADAN DA OLUR İŞTEEEEEE
ya ben namazdan sonra bi saat yatıp işe gidiyorum üşütüyorum o yzden maalesef bi daha yapmicam öyle :26:tabı hamıle ıken daha zor olur calışmakcanım gece olursa ben nadir oyle yapıyorum uyuyorum sabah namazından yarım saat önceye telefonu kuruyorum sonra kalkıp banyo yapıp namaz kılıp tekrar uyuyorum
slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın
sen antrenmanları bayağı sıkı tutuyormuşsun ne güzel, bende 3-4 günde aklıma gelirse folik asit içiyorum o kadar ama bunlar önemliyse bende yaparım artık , sağol anlattığın için
hahayyyyyyyynasip bu işleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr hadi hızlandır çalışmalarını :)
benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş
slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın
benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş
hızlandırmıcam işte sakin sakin..geze geze göre göre asımım
bu arada sen ne zmandır deniyosun ve senin ve eşinin yaşı kaç ? ben 28 yaşındayım eşimde 35 :S biraz geç kaldık gibi hissediyorum aslında ama tabi Allah bilir..
Slm canım.. Bende çalıştığımdan yetişemiyorum kızlara sohbetleri koyu :)
Bu yanlışlıkla olmada nasıl oluyorsa çok merak ediyorum :)) bu kadr insanın niye olmuyo acaba yanlışlıkla :) rabbim hayırlısını versin inşAllah tez zamanda aminnnn
şu yanlışlık bi bizde olmuyor anasını satayım, doğru olanı biz yapıyoruz yanlışlar hamile kalıyor, demek ki yanlışlar gerçekten doğruyu götürüyor bacılar
Allah iyiliğini versin çok yaşa e mi güldürdün beni
benim 18 KASIM. hayırlısı olur inşallah.
ilk kez bu ay denemiştik ama olmadı.
umarım KASIM'DA AŞK BAŞKA OLUR
şu yanlışlık bi bizde olmuyor anasını satayım, doğru olanı biz yapıyoruz yanlışlar hamile kalıyor, demek ki yanlışlar gerçekten doğruyu götürüyor bacılar
valla ya sormaallahım bizede bi yanlışlık ver
ona ben de hep imrenmişimdir
korundukları halde hamile kalanlar idolümsünüz
millette ne yumurta var anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?