Kasım 2013

bnmde dileğim bu amin :) geçen ay görewdi bu ay walla kafama esince yaptım ama yumurtlam günümüde es geçmedim hani genede neolur ne olmaz diye ama geçen ay 2 günde bir görewdeydik olmadı yani .. :) o yüzden bu şarkı hepimize gelsin;
KASMA KASMA KASMA KASMA KASMADAN DA OLUR İŞTEEEEEE

bende bebek olursa inşallah işi bırakmayı düşünüyorum valla inşallah hayırlısıyla olsunda :) özel sektör benmki zaten.

tabı hamıle ıken daha zor olur calışmak

aslında anne karnındaki gibide durulabilir bacakları karna çekip sağa dönüp yatmak :)) ben yapıp yatamam namazlar gider valla öyle 1-2 kere denedim yine olmadı.ne denediysem boş.aşılamada tutmadı zaten

canım gece olursa ben nadir oyle yapıyorum uyuyorum sabah namazından yarım saat önceye telefonu kuruyorum sonra kalkıp banyo yapıp namaz kılıp tekrar uyuyorum

slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın

hahayyyyyyyy nasip bu işleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr hadi hızlandır çalışmalarını :)

tabı hamıle ıken daha zor olur calışmak canım gece olursa ben nadir oyle yapıyorum uyuyorum sabah namazından yarım saat önceye telefonu kuruyorum sonra kalkıp banyo yapıp namaz kılıp tekrar uyuyorum
ya ben namazdan sonra bi saat yatıp işe gidiyorum üşütüyorum o yzden maalesef bi daha yapmicam öyle :26:

sen antrenmanları bayağı sıkı tutuyormuşsun ne güzel, bende 3-4 günde aklıma gelirse folik asit içiyorum o kadar ama bunlar önemliyse bende yaparım artık , sağol anlattığın için

Önemlimi bilmiyorum canım ama dedim ya ben dikkat ediyorum hani etkisi olursa diye :)))

hahayyyyyyyy nasip bu işleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr hadi hızlandır çalışmalarını :)

hızlandırmıcam işte sakin sakin..geze geze göre göre asımım

bu arada sen ne zmandır deniyosun ve senin ve eşinin yaşı kaç ? ben 28 yaşındayım eşimde 35 :S biraz geç kaldık gibi hissediyorum aslında ama tabi Allah bilir..

benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş

Bu yanlışlıkla olmada nasıl oluyorsa çok merak ediyorum :)) bu kadr insanın niye olmuyo acaba yanlışlıkla :) rabbim hayırlısını versin inşAllah tez zamanda aminnnn

benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş

şu yanlışlık bi bizde olmuyor anasını satayım, doğru olanı biz yapıyoruz yanlışlar hamile kalıyor, demek ki yanlışlar gerçekten doğruyu götürüyor bacılar

slm kızlar ilk sayfaya yazıp çıkmıştım amma ilerlemişsiniz haaa Allah muhabbetinizi arttırsın

kaldığın yerden yetiş canım bize biz buralardayız

ben menopoza girecem yakında az kaldı yaş 32 eşim 37

Slm canım.. Bende çalıştığımdan yetişemiyorum kızlara sohbetleri koyu :)

yetişirsin canım yetişirsin gördüğün yerde dal sohbete

Bu yanlışlıkla olmada nasıl oluyorsa çok merak ediyorum :)) bu kadr insanın niye olmuyo acaba yanlışlıkla :) rabbim hayırlısını versin inşAllah tez zamanda aminnnn

ona ben de hep imrenmişimdir

korundukları halde hamile kalanlar idolümsünüz

millette ne yumurta var anacım

Son düzenleme:
ona ben de hep imrenmişimdir

korundukları halde hamile kalanlar idolümsünüz

millette ne yumurta var anacım

bence olay yumurtada da değil erkekte daha çok gibi geliyo bana sperm capcanlı bide süper kaliteli olunca en dandik yumurtadan bile çıkartıyo civcivi sonuçta yumurtanın zarını delip içeri giren o :) yumurta hep war genelimizde yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…