evet canım 8 de başlıyor benim mesai, senin kaçta? özel mi kamu mu çalıştığın yer?
Günaydınlaarrrr
günaydın canım sende hoşgeldin
Geçmiş olsun hatibulut.. İnş tez zamanda olurda kurtulursun
hamile kalda at hemen şu çikolatamı gofret mi neyse artık onları, inşallah kısa zamanda kurtulursun, geçmiş olsun canım...
Günaydin diyemeyeceğim artık öğle oldu ben çok kötü hasta oldum ya bademciklerim çok feci şişmiş doğru düzgün konuşamiyorum bile
geçmiş olsun canım niye böyle oldu, havalar daha hastalanacak kadar soğumadı ama :44:
sagol canım..dun kapı pencere heryeri açtım tum halıları fılan kaldırdım o ara usuttum sanırım cereyanda kalınca:26:
sen davet etmişsin canım hastalığı, geçmiş olsun :2:
arkadaşlar bişi sorcam hani bu hamilelik mevzularında hamile olduğunu veya bi şekilde buna riayet eden rüyalar görmek her kadında oluyomu ya? ben bide onun derdine düştüm hamile kalsam Allah kesin bi şekilde onu rüyamda bana hissettirir yada onun anlamında bana bişi gösterirdi diye düşünüyorum..şimdi bu ayda beklmedeyiz ya hani ne biliyim başından da bu tarz bi rüya görmedim fazla umutlanımıyorum nedense :S manyağım galiba biraz..ama etraftada yani böle illa rüya görüp hamile olduğunu öğrenende çok be kardeşim .. :44:
ben inanmıyorum rüyaya falan sürekli kafamızda olduğu için bilinçaltına yerleşiyor ve hamilelikle ilgili rüyalar görüyoruz, kendi adıma çok görüyorum ben ama çıktığı falan yok daha dün akşam gördüm hamilelikle ilgili rüya sallıyorum artık
bende bi tek rüyalara çok inanırım öyle çokta sık görmediğim için belkide..
ya işte bak negzel görmüşşsün ben hiç görmüyorum :S ozman bnm bilinçaltımada yerleşmediyse demekki olmadığı için görmüyorum :S ?
arkadaşlar bişi sorcam hani bu hamilelik mevzularında hamile olduğunu veya bi şekilde buna riayet eden rüyalar görmek her kadında oluyomu ya? ben bide onun derdine düştüm hamile kalsam Allah kesin bi şekilde onu rüyamda bana hissettirir yada onun anlamında bana bişi gösterirdi diye düşünüyorum..şimdi bu ayda beklmedeyiz ya hani ne biliyim başından da bu tarz bi rüya görmedim fazla umutlanımıyorum nedense :S manyağım galiba biraz..ama etraftada yani böle illa rüya görüp hamile olduğunu öğrenende çok be kardeşim .. :44:
ben pek kolay kolay rüya görmem görsemde hatırlamam hatırlarsamda çıkar genelde rüyalarım 2düşüğüm önceside hamile kaldığımı ve düşürdüğümü rüyamda gördüm maalesef ki o yüzden görmek görsemde hatırlamak istemiyorum
bende o kadar çok rüya görmüyorum ama son 3 aydır hamilelikle ilgili rüya görüyorum, bebeğimin olduğunu testlerde çift çizgi çıktığını falan falan ama hani bak ne gelen var ne giden :44:
işte dediğin gibi senin olmadığı halde görmen sen dedin ya bilinçaltıma yerleşmiş ondan diye..demekki ondan
ama ben hamile olmadığım aylarda da hiç görmediğime göre diyorum olmucak ondanmı? yani hani nebiliyim hamile kalmakla ilgili rüya görseydim umutlansaydım da rüyam çıkmasaydı ozman inanırdım bilinçaltım olduğuna yine bu ayda bi işaret görmeyince umutlanamıom sankiamaaaaaan neyse boşwerin saçmalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?