Kasım 2013

hamile kalda at hemen şu çikolatamı gofret mi neyse artık onları, inşallah kısa zamanda kurtulursun, geçmiş olsun canım...

allahım hayırlısıyla tez zamanda inşallah kurtulurum gebe kalırım hepimizde kalırız amiinnnnnnnnn:)))

Günaydin diyemeyeceğim artık öğle oldu ben çok kötü hasta oldum ya bademciklerim çok feci şişmiş doğru düzgün konuşamiyorum bile

arkadaşlar bişi sorcam hani bu hamilelik mevzularında hamile olduğunu veya bi şekilde buna riayet eden rüyalar görmek her kadında oluyomu ya? ben bide onun derdine düştüm hamile kalsam Allah kesin bi şekilde onu rüyamda bana hissettirir yada onun anlamında bana bişi gösterirdi diye düşünüyorum..şimdi bu ayda beklmedeyiz ya hani ne biliyim başından da bu tarz bi rüya görmedim fazla umutlanımıyorum nedense :S manyağım galiba biraz..ama etraftada yani böle illa rüya görüp hamile olduğunu öğrenende çok be kardeşim .. :44:

ben inanmıyorum rüyaya falan sürekli kafamızda olduğu için bilinçaltına yerleşiyor ve hamilelikle ilgili rüyalar görüyoruz, kendi adıma çok görüyorum ben ama çıktığı falan yok daha dün akşam gördüm hamilelikle ilgili rüya sallıyorum artık

bende bi tek rüyalara çok inanırım öyle çokta sık görmediğim için belkide..
ya işte bak negzel görmüşşsün ben hiç görmüyorum :S ozman bnm bilinçaltımada yerleşmediyse demekki olmadığı için görmüyorum :S ?

bende o kadar çok rüya görmüyorum ama son 3 aydır hamilelikle ilgili rüya görüyorum, bebeğimin olduğunu testlerde çift çizgi çıktığını falan falan ama hani bak ne gelen var ne giden :44:

ben pek kolay kolay rüya görmem görsemde hatırlamam hatırlarsamda çıkar genelde rüyalarım 2düşüğüm önceside hamile kaldığımı ve düşürdüğümü rüyamda gördüm maalesef ki o yüzden görmek görsemde hatırlamak istemiyorum

benimde ilk gebeliğimde bi arkadaş görmüştü kürtaj olacağımı, geldi bide bana söyledi 3 gün sonrasında kürtaj oldum

bende o kadar çok rüya görmüyorum ama son 3 aydır hamilelikle ilgili rüya görüyorum, bebeğimin olduğunu testlerde çift çizgi çıktığını falan falan ama hani bak ne gelen var ne giden :44:

işte dediğin gibi senin olmadığı halde görmen sen dedin ya bilinçaltıma yerleşmiş ondan diye..demekki ondan
ama ben hamile olmadığım aylarda da hiç görmediğime göre diyorum olmucak ondanmı? yani hani nebiliyim hamile kalmakla ilgili rüya görseydim umutlansaydım da rüyam çıkmasaydı ozman inanırdım bilinçaltım olduğuna yine bu ayda bi işaret görmeyince umutlanamıom sanki amaaaaaan neyse boşwerin saçmalıyorum

ben sana demedim mi bu ay hamile kalacaksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…