- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
ben pek kolay kolay rüya görmem görsemde hatırlamam hatırlarsamda çıkar genelde rüyalarım 2düşüğüm önceside hamile kaldığımı ve düşürdüğümü rüyamda gördüm maalesef ki o yüzden görmek görsemde hatırlamak istemiyorum
benimde ilk gebeliğimde bi arkadaş görmüştü kürtaj olacağımı, geldi bide bana söyledi 3 gün sonrasında kürtaj oldum
ben sana demedim mi bu ay hamile kalacaksın diye
yaaaaaa bakkkk bide görünmes diyosunuz...kendin vermişin örneğini.. sbry de kendi görmüş..tekrar geçmiş olsun bu arada
zaten bencede bu kadar ulvi bi olay bence illaki bişekilde Allah tarafında bize değilsede çok sewdiğimize işaret ettirilir gibi gelio ban ..:44:
ahahaha :)) saol ii dileklerin için..inşallah demekten başka bişi gelmio elden :)
önceden inanıyordum ama şimdi inanmıyorum çünkü her gün üst üste görüyorum hamilelikle ilgili rüyalar tabii ki rüyaların gücüne inanıyorum bana söyleyen arkadaşında beni çok sevdiğini söyleyemem
işte bi gün bi rüya görüceksin hepsinden farklı olduğunu anlıcaksın bence...onun nasıl bi his olduğunu allah ve hamile kalıpta rüyasında görenler bilir bence .. :) ya sende ayrıntılara takılma o bi vesile manasında söledim sewen sewmeyen farketmes hangimiz çok alakasız insanları rüyamızda görmüyoruz ki..sewmiş sewmemiş o değil yani mewsu maksat o olucağın sana bi şekilde ulaşıo oluşu
ben sana diğer başlıkta da söylemiştim hatırlıyor musun?
biliyorum hatırlattığın için güldüm zaten hatırlıyorum nie hatırlamıyım konuma ilk cewap yazan kişiyi ve ne söylediğini nasıl unutabilirim
herkesde aynı şey olmaz kişiden kişiye göre değişir ben zor rüya görüyorum ya da görüyorum hatırlamıyorum gördüğümde genelde çıkıo işte her gün gören birinin çıkıcak diye bişey yok o bilinç altından dolayı bence
aynı şeyi söylüyorum işte hergün o konuyla ilgili görüyosan bilinçaltından kesinlikle ve çıkçağınıda bende düşünmüyorum
ama hani böle nadir rüya görenlerde genelde gördükten sonra ne gördüyse anlamıyla beraber o his hasıl olabiliyo demek istedim
:)) dimi inşallah :)inşallah sende bu gece görürsün de yarın bize anlatırsın
Ben geldimmbugün gün içi hiç bakamadım Allah'tan pek kimse takılmamış zor olmadı okumak :))
Evet farkettim bende.. Hafta sonu yaklaşıyor ya tatil planları yapılıyordur
kızlar öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
kasım ayında gebelik haberi bekleyenlerden biride benim,inşallah olmuştur:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?