Kasım 2013

canım evlendiğimizden beri deniyoruz 15 ay oldu.bende eşimde 29 yaşındayız hatta 1 ay sonra 30 olcaz :) bizde geç kaldık ama geç evlendik yani ondan

canım evlendiğimizden beri deniyoruz 15 ay oldu.bende eşimde 29 yaşındayız hatta 1 ay sonra 30 olcaz :) bizde geç kaldık ama geç evlendik yani ondan

negzel sende eşinde 29 bence tam zamanınız..eşinin genç olması daha ii bi awantaj bence.en azından içiniz rahat ewlendiğinizden beri denemenizde büyük şans ya bekleseydiniz bizim gibi 2 sene sonra sabah akşam 4 nala gitmeye çalışırdınız :))) şimdi sakin sakin yaşınızda ii dewam edin inşallah herşey gönlünüzce olur

benim bu hafta yumurtlama haftam çok iyi değerlendirmemiz lazım kocayı küstürmesem bari her yumurtlama haftamda küsüyoruz bişey değil bebek işi kalıyo

canım ama bende çikolata ksti var o yzden olmuyo işte.eşimde sağolsun cinsel isteksizlik var.haftada 1-2 kere yapılırsa olmazki böyle.doktor 2 günde bir deneyeceksinz diyor.eşim hemen pes ediyor.bu isteksizliği banada geçti.artık bende soğudum resmen olsada kalksam diyorum olunca.çok zor ya

benim bu hafta yumurtlama haftam çok iyi değerlendirmemiz lazım kocayı küstürmesem bari her yumurtlama haftamda küsüyoruz bişey değil bebek işi kalıyo

küstürme sende yumurtlama haftanda 2 günde bir olması lazım biliyosun dimi

Allahtan mı kuldan mı bende yumurtlama haftamda küsüyorum, o hafta he rşeyi yutuyorum ne yapayım işim bitince başlıyorum kavgaya

Allahtan mı kuldan mı bende yumurtlama haftamda küsüyorum, o hafta he rşeyi yutuyorum ne yapayım işim bitince başlıyorum kavgaya

ya aynen yaaaa bu kadar denk geleblirrr hep bişi çıkıo sabahından diorum bgn önemli gün bu bi kaç gün kawaga çıkmasa bari tak! bi kawaga bi laf bi tatrtışma e gelde o lafları unutup konsantre ol!..demekki herkesde war aynı şey ya

sırf gene sana sormuyim diye çikolta kisti neymiş diye baktım netten..gerçekten Allah şif versin..tedavisi var dimi bunun ? yani sende bu kist varken yinede çalışmalra dewam edebiliyormusnuz? sizin afrodizyak etkisi bol gıdalar veya cinselliği heyecanlı hala getircek olaylara girişmeniz lasım..cidden bak..atraksiyon katın azcık

canım sorsaydın keşke mart ayında ameliyat oldum ama geçici birşey değil bu maalesef.tamamen alınması yumurtalıklarında alınması demek..kist varkende çalışıyoruz ama canım yanıyor doğal olarak..diğer konuda ise bence psikologa gitmeliyiz onun yüzünden bende sıkıldm

yalnız değilsin hiç merak etme, yumurtlama günleri geçtikten sonrada pamuk gibi oluyoruz biz

gerçekten kendimi senin yerine koyup düşündüm ve gerçekten kalpten üzüldüm..yemin ederim..birde insan çocuk isterken böyle bi durumla sawaşması gerçekten büyük bir mücadele...geçmiş olsun tekrar tekrar..seni üzmek için sormuyorum ama sen bu kistinin olduğunu nasıl öğrendin? ağrıdanmı doktora gittin yoksa rutin bi muayenedemi çıktı ?

yalnız değilsin hiç merak etme, yumurtlama günleri geçtikten sonrada pamuk gibi oluyoruz biz

eheheh oda bi derde derman olamamıyo sonradan dimi :)) gitti giden..yokya bence istekle ve aşkla yapılan her birliktelikte çocuk şansı var bence..nedense ben hep öyle düşünüyorum..bide kadında erkekte büyük hazla yaşadığı bi birlşemede bebek olursa o mutlaka kız oluyomuş..yani büyük bi istekle ve hazla hiç bişi düşünmeden sadece aşk amaçla yapılan birleşme kız çocuk olmasına nedenmiş öyle diyolllllaaaa

desene o zaman bizler tam aşk meyvesiyiz

küstürme sende yumurtlama haftanda 2 günde bir olması lazım biliyosun dimi

ewet canım o hafta gün aşırı çalışıyoruz ama bazen küsüşüveriyoruz işte o ay kalıo geçen ay öle oldu inş bu ay bu haftayı küsmeden atlatırız :18:

ayyy canım benim sizde ölesiniz demek o hafta adam hepten gerilio galiba bende öle iş yapamadan küsüşüyoz sonra

ayyy millet kendini tanıtmış bende ses yok

24yaşındayım eşimde 31 4sene 3aylık evliyim 2-2.5senedir bebek istiyoruz 2012 yılında 6ay arayla 2kere hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ikisideson 1yılda testler onlar bunlar derken geçti geçen sene kasımda düşük yapmıştım en son inş bu kasımda Allah yeni hamilelik haberi almak nasip eder bana

canım teşekkr ederim allah kimseye böyle dert vermesin gerçekten..ben evlendikten sonra ağrı var diye gittim ağrılı adet ağrılı ilişki var diye gittim öyle öğrendim

sebep ne acaba, neden düşük oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…