Kasım 2013

kaynanam dün eşimi aramış ağustos ayında evlenen bir çiftin bebek beklediğini söylemiş, sanki biz onu merak ediyoruz, olmuyorsa olmuyordur ne yapalım yani Allahtan geliyor, ayy sinir oldum yaa, bari arayıp söyleme moralimizi bozma

Bat 3 kasım
Çok heyecanlıyım ovülasyon testi kullandım bu ay çok umutluyum. Ama çokta stresli, bu çok etkiliyor olumsuz yönde biliyorum ama atamıyorum kafamdan da :18:

Bat 3 kasım
Çok heyecanlıyım ovülasyon testi kullandım bu ay çok umutluyum. Ama çokta stresli, bu çok etkiliyor olumsuz yönde biliyorum ama atamıyorum kafamdan da :18:

umutluysan olur inşallah, stress yapma ama yaptıkça gelmiyor bu sıpalar

her ay umutluyum, ama stres yakamı bırakmıyor seninde dediğin gibi yeni bi hamile haberini sitemle söyleyip can sıkanlar çok anlamıyolarki iyice üzülüp strese giriyoruz sanki biz istemiyoruz.
bide hadi ama aaa tembel demeleri yokmu istiyoruz diyoruz daha ne yapalım anla işte uğraşıyoruz

siz kaç aydır uğraşıyorsunuz yaş kaç?

30 bitiyor 2 ay sonra.. 3 yıllık evliyim ama 1 sene olacak korunmayı bırakalı..
çok pişmanım keşke eşimi dinleyip erkenden düşünseydim diyecem ama takdiri ilahi
Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin diyorum ama yine de hemen olsun istiyorum.
Benim anlamadığım şey doktorlar stres yapmayın düşünmeyin diyolar yaa hem yumurtlama günleri sadece ilişkiye girin diyolar hemde düşünmeyin kendileri zaten strese sokuyolar ve bazı doktorlar örneğin benimki
senin yaşın ilerlemiş artık yumurtlalıkların çok yavaş çalışmakta diyerek benim psikolojimi hepten bozdu. 40 ında gebe kalanlar var 30 yaş çokmu geçmiş yani ((

keşke bende eşimi dinleseydim sandım ki hemen bebek olacak ama olmadı işte, senin doktor niye öyle diyor ki ya yaşında ne varmış yuhh artık 14 ünde mi başlasaymışız çalışmalara , bence sen o doktoru bırak canım, boşuna psikolojini bozma

Bıraktımm şubat ayında gitmiştim zaten dahada gitmedim
yalnız haklıda çıktı geç olur dedi üzerinden 8 ay geçti tık yok :))))

Bıraktımm şubat ayında gitmiştim zaten dahada gitmedim
yalnız haklıda çıktı geç olur dedi üzerinden 8 ay geçti tık yok :))))

başka doktora daha gitsen iyi olacak bence eşinde gitsin istersen çünkü 8 ay uzun bir süre gibi geldi bana :26:

Bana bayağı bi test yaptı bu doktor, neyse tanıdığım çok iyi bir tüp bebek uzmanı var daha doğrusu bir tanıdığımın yakını ama burda istanbulda değil
Malatya alman has. de.. tesadüf oda seminer için geldi ve sağolsunlar ilgilendiler baktı tüm sonuçlara bir daha o doktora gitme dedi iyi bi doktor olabilir herşeyide yaptırmış iyide olmuş ama seni üzmüş etkilemiş daha gitme zaten sorunda yok
6 ay bekle dedi olur kafaya takma dedi
bekleyelim olmazsa ben ilgilenecem dedi
bu aralar bir farklı doktora gitmek istiyorum birde yine ona danışıp yardımcı olmasını isteyeceğim. Hele şu kasımda gelsin bakalım ne olacak :))))))))))

canım şimdi ben anlamadım sen malatyada mısın istanbulda birde ben malatyadayım o doktoru öğrenebilir miyim, birde malatyadaki bu doktor iyi mi kötü mü anlamadım :44:

Ben istanbulda yaşıyorum doktor Malatyalı ve orda :))) buraya geldiğinde bakmıştı.
ben malatyayı iyi bilirim elazığda okudum ve yaşadım birkaç sene ozaman gelmiştim :)
senin yaş kaç :)

ohaaa yaaa... ayıptır günahtır..üzülme dicemde insan sinirinden kudurur gerçekten...Allah yardımcın olsun ne diyim..

hayır çok değil hiç geçmiş sayılmaz ne war yani ya tamam tıbben bazı şeyler yumurtaydı yaştı anatomik olarak belli bi düzen olabilir ama hiç içki sigara kullanmayan çok sağlıklı yaşayan biri bile kanser olabiliyorken ve felçli bi hasta sırf ilgiyle bakımla bile ayağa kalkabiliyorken bir doktor olarak hastaya yaklaşımda bu kadar kesin net olmamalı yumurtalıkların belkide yawaş çalışıyodur ama bu kadar ümitli ve istekli çocuk istediğini gördüğün bi hastana daha yapıcı şekilde bi rapor vermesi Lazımm..ben bile sinir oldum..neyse hakkında hayırlsı..

Slmm herkese.. Telefondan girince nete tek tek yazdıklarınızı etiketlemek zor oluyo toptan yazayım dedim..

Senin o kaynana tam bi dengesizmiş canım söylenecek laf mı ona ne yaa.. Millet tutturmuş bi yol gidiyo karşıdaki üzülürmü? Mutlu mu olur? Bi haber yaşıyo.. Sanıyorlar ki biz uğraşmıyoruz 👹👹😡

Yaş konusunda da o zaman ben mi en yaşlıyım 33 yaşındayım.. Ne yani geç evlendim diye olmayacak mı.. Hiç takılmıyorum böyle şeylere rabbim bi zaman verdi bana da onu bekliyorum hayırlısı ile.. Sizde takılmayın millet dediğiniz gibi 40 da doğuruyo.. İkinci üçüncü çocukları 35 lerde yapanlar var yani ...

Ben istanbulda yaşıyorum doktor Malatyalı ve orda :))) buraya geldiğinde bakmıştı.
ben malatyayı iyi bilirim elazığda okudum ve yaşadım birkaç sene ozaman gelmiştim :)
senin yaş kaç :)

kız bu doktorun adı neymiş bizde gidelim iyiyse

ohaaa yaaa... ayıptır günahtır..üzülme dicemde insan sinirinden kudurur gerçekten...Allah yardımcın olsun ne diyim..

sağol canım dün çok konuşamadım zaten teyzemlere misafirliğe gitmiştik eşimde bana öyle bir söyledi eve gidincede konuşamadık geç oldu ama sinir oldum, ben zaten üzülüyorum ama sen daha eşimi neden üzüyorsun ki , erkekler daha çok üzülüyor bizden biz ağlıyoruz sızlıyoruz içimize atmıyoruz ama erkekler içine atıyor, bir insan kendi oğlunu nasıl düşünmez yaa

valla canım üzüyorsa oğlunu daha çok üzüyor benimkide saf gelmiş bana anlatıyor

yaşa takılmayalım kızlar herkes 17 sinde evlenip 18 inde bebeğini kucağına almıyor, o yüzden sallayın hepimiz taş gibiyiz hepimiz çıtır

yaşa takılmayalım kızlar herkes 17 sinde evlenip 18 inde bebeğini kucağına almıyor, o yüzden sallayın hepimiz taş gibiyiz hepimiz çıtır

Katılıyorum canım taşız biz taş :) çoğunu cebimizden çıkarırız :))

Birde kızlar bu aralar benim ovülasyon zamanlarım bi kaç gündür kasıklarım ağrıyo hele dün çok daha fazlaydı. Bugün ağrı yok denecek kadar rahatsız etmiyo beni. Acaba yumurtlamamıydı ki diye düşündüm.. Ağrıdan hiç bişi yapamadım. Günü kaçırdım mı acaba ? ( fikri olan yada bilgisi olan ? İçimdende inşAllah hamileliktir diye de geçirmiyo değilim :)

canım ağrılara bakılırsa dün yumurtlamışsın bence bu geceyi değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…