Ne güzel sizin bi doktorunuz var benim oda yok daha :) bulamıyorum bi türlü :)
canım ağrılara bakılırsa dün yumurtlamışsın bence bu geceyi değerlendir
neden canm hangı sehırdesın sanada bulalm bı doktor
:)) yok bugunü kaçırmaya niyetim yok :)) ilk defa böyle oldu tahminde ettim ama o kadar çok ağrıyodu ki eve zor attım kendimi.. Bu yumurtalar 24 saat mi yaşıyodular
Malesef İstanbulama ankaralıyım :))
24-36 saat diye biliyorum
ordada arastır en ııı doktorlar tup bebek merkezlerınde oranın doktorlarından bul ben ole buldm cokda memnunum kıme sorsam onun hastasıbende katıldm
30 bitiyor 2 ay sonra.. 3 yıllık evliyim ama 1 sene olacak korunmayı bırakalı..
çok pişmanım keşke eşimi dinleyip erkenden düşünseydim diyecem ama takdiri ilahi
Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin diyorum ama yine de hemen olsun istiyorum.
Benim anlamadığım şey doktorlar stres yapmayın düşünmeyin diyolar yaa hem yumurtlama günleri sadece ilişkiye girin diyolar hemde düşünmeyin kendileri zaten strese sokuyolar ve bazı doktorlar örneğin benimki
senin yaşın ilerlemiş artık yumurtlalıkların çok yavaş çalışmakta diyerek benim psikolojimi hepten bozdu. 40 ında gebe kalanlar var 30 yaş çokmu geçmiş yani((
Hiç tüp bebek olarak araştırmadım akşam ilk işim ona bakmak olacak tşk ediyorum canım.. İnşAllah hamile kalırımda doktor hemen bulmak zorunda kalırım
benimde tahmini reglim (sanırım bat diyorsunuz-nedenini anlamadım gerçi:))))))her neyse 5 kasım.
29 yaşındayım kasım sonunda 30 olacağım. 4,5 yıllık evliyim.1,5 yıldır korunmuyoruz.ama her ay her ay beklediğim halde henüz hamilelik olmadı.kontrolde oldum hiçbir sorun yok.umarım 5 kasımda reglim yerine hamileliğimi haber veririm,eşime.
sen o doktora kafanı takma canım.bak benim durumumu yazdım yukarıda.ama görümcem benden 1 sene sonra evlendi. 40 yaşındaydı,eniştede 50 yaşındaydı.ilk ay hamile kaldı düşük yaptı. bir iki ay sonra yeniden hamile kaldı.şimdi iki yaşında çok tatlı bir oğlu var.geçen ay yeniden hamile kalmış.ama aldırmayı düşünürlerken düşük yapmış.düşün sen durumu
ben 29 yasında daha bır kere hamile kalamazken benden sonra evlenen 40 yaşını geçen görümcem 3 kez hamile kaldı.
yani şu yaştasın bu yaştasın artık olmaz diye birşey yok.tamam istatistiklere göre ihtimali zorlaşıyor ama olmaz diye birşey yok.
bat: beklenen adet tarihi canım
işte tamda beklediğim hikaye, hadi kızlar toparlanın bizim yaşımızda bir şey yok yakında minnoşlarımız gelecek ben buna çok ama çok inanıyorum
inş canm inşnasılsın napıosn görusmeyelı
iyiyim canım ya ne olsun sen ne yapıyorsun ne haber
bende ne olsun hala hastanelerde suruunuorz bugun spermıogram testı verdık onun sonucuna gore hsg ye gıtcem heyecanla beklıorm
hadi inşallah iyi çıkar kuzum şu hsg dede bi problem çıkmazda senin de kafan rahat eder
aynen canm ya valla usandım artk smear temız cıktı esımde muayene oldu testtı verdık ıste bişey cıkmassa kesın hsgde bı sorun cıkar
öyle deme güzel çıkacak de, öyle düşün
inş canmbılmıorum ıcıme ole dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?