Kasım 2013

canım ağrılara bakılırsa dün yumurtlamışsın bence bu geceyi değerlendir

:)) yok bugunü kaçırmaya niyetim yok :)) ilk defa böyle oldu tahminde ettim ama o kadar çok ağrıyodu ki eve zor attım kendimi.. Bu yumurtalar 24 saat mi yaşıyodular

ordada arastır en ııı doktorlar tup bebek merkezlerınde oranın doktorlarından bul ben ole buldm cokda memnunum kıme sorsam onun hastası bende katıldm

Hiç tüp bebek olarak araştırmadım akşam ilk işim ona bakmak olacak tşk ediyorum canım.. İnşAllah hamile kalırımda doktor hemen bulmak zorunda kalırım

benimde tahmini reglim (sanırım bat diyorsunuz-nedenini anlamadım gerçi:))))))her neyse 5 kasım.
29 yaşındayım kasım sonunda 30 olacağım. 4,5 yıllık evliyim.1,5 yıldır korunmuyoruz.ama her ay her ay beklediğim halde henüz hamilelik olmadı.kontrolde oldum hiçbir sorun yok.umarım 5 kasımda reglim yerine hamileliğimi haber veririm,eşime.

sen o doktora kafanı takma canım.bak benim durumumu yazdım yukarıda.ama görümcem benden 1 sene sonra evlendi. 40 yaşındaydı,eniştede 50 yaşındaydı.ilk ay hamile kaldı düşük yaptı. bir iki ay sonra yeniden hamile kaldı.şimdi iki yaşında çok tatlı bir oğlu var.geçen ay yeniden hamile kalmış.ama aldırmayı düşünürlerken düşük yapmış.düşün sen durumu
ben 29 yasında daha bır kere hamile kalamazken benden sonra evlenen 40 yaşını geçen görümcem 3 kez hamile kaldı.

yani şu yaştasın bu yaştasın artık olmaz diye birşey yok.tamam istatistiklere göre ihtimali zorlaşıyor ama olmaz diye birşey yok.

Hiç tüp bebek olarak araştırmadım akşam ilk işim ona bakmak olacak tşk ediyorum canım.. İnşAllah hamile kalırımda doktor hemen bulmak zorunda kalırım

inş canm bı bak herkesın tavsıye ettgı bırıne gıt Allah ın ıznıyle bı sonuc alırsn ıns

bat: beklenen adet tarihi canım

işte tamda beklediğim hikaye, hadi kızlar toparlanın bizim yaşımızda bir şey yok yakında minnoşlarımız gelecek ben buna çok ama çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…