Kasım 2013

Benaycim bende her gece duzenli yatmadan aliyordum. Istahmi acti sizde benim hep acikta benimde sivilce oldu yuzum acaba bundanmi yaa

bende de sivilce olmadı. sadece iştahta artış oldu :)

seni cok iyi anliyorum cnm. kafadan cikaramiyosun bi turlu
sen ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

Ben 1 yıl 3 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz canım.. yaşım da 32 :)

bu arada fundacim annem sogan suyunu birakti. cok gaz yapmis,gece uyuyamamis hatta birde onunda reflusu var. mideside rahatsiz olmus

bende de sivilce olmadı. sadece iştahta artış oldu :)

Ben 1 yıl 3 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz canım.. yaşım da 32 :)

bende 2 yil 1aylik evliyim cnm. bizde 3. ayin hazirligina baslayacaz. yasimda 25. yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum sogan suyundan sonra ne hallere geldim

bende 2 yil 1aylik evliyim cnm. bizde 3. ayin hazirligina baslayacaz. yasimda 25. yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum sogan suyundan sonra ne hallere geldim

sizler çok şanslı yaşlardasınız ama :)
Rabbim hepimize inşAllah tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin tatlı bebişler
Soğan kürü için öğlen yorum yaptım gerçekten tebrik ediyorum.. iyi dayanıyorsunuz..

selam 19hafta 4 gunluk hamıleyım ilk gebelıgım ve bebegıımn hareketlerını hısedıorum sankı bazen pıtırdamalar ınceden olusuor .bıryandanda gece uyurken sankı karnımdan mıde gurulması gbı hareketlenmeler oluyor bu bebgn hareketımıdır anlayamadım ki..bide salep ıcme nar cıger yeme dıyorlar ama ben salebıde hele hele narıda cok tuketıom bı sıkıntı olmaz inş deme..bıde bır arkadasım bana sırt ustu yatma bbek boglr dedı gece ınsanlık halı bu bazen uyuyorum ama şimdiki gunlerde bebegımın harektını hıssetmıorum bu bni cook üzüyor ne olur sorularıma cevap beklıorum.bıde sankı bebek benım karın altımdaymış gıbı orda oldugunu bılıorum ama nerdeyse 5aya grcem yukarda olması gerekmezmıydi..tşkr ederım 19 haftalık bebek kac ay oluo :)

Kiz aysenur ne tatlisin sen yaa bendede gaz cok yapiyo ams birakmammm artik ole bi dikiyomki kafaya bu aksam 2 bardak ictim yaaa. Benay bende 31 oldum sayilir aynen yasimizdan dolayi ksramsariz. Hamile srk. Tebrik ederim ama bizde onun icin burdayiz tecrubemiz yokkiiii

yas konusuna takilmayin kizlar. ablam 30 yasinda ilk bebegine hamile kalmisti. 34 de ikinciye
sogan ilk gun cok agir gelmisti bana ama simdi alistim

sende cok tatlisin fundacik

Konuyu acan arkadasimiz is yogunlugundan giremiyi o ekleyebilir anca

Zaten kendi karamsarlığımız yetmiyormuş gibi birde etraf demiyor mu yaşın geçiyor bak çocuk yapın diye.. sanki ben yapıyorum Töbe yarabbim... bi kızıyorum ki sormayın..

Benden sonra evlenip hemen hamile kalanlar oldu. önce evlenip yaşı küçük olanlar hamile kaldı,, biz yeni başladık ama uğraşıyorum sonuçta ama işte içten içe de kıskanıyorum nedense.. benimde olsun istiyorum.. Allah'ım herkesinkini bağışlasın.. kucaklarına almayı nasip etsin..

E tabi yaa imreniyo insan hic sorma hadi tembel lafina sinir oluyorum bende

Son düzenleme:
ben oyle soyleyenlere daha dusunmuyoruz,kendimizi hazir hissetmiyoruz diyorum sanane kardesim sen mi buyuteceksin sanki cocugumu

kızlar çok kaynatmışsınız yine, yaa benimde şu işlerim bitmediki listeyi güncelleyeyim, inşallah haftaya hep sizlerleyim kızlar

var mı listeye yazacaklarım kızlar :44:

ben oyle soyleyenlere daha dusunmuyoruz,kendimizi hazir hissetmiyoruz diyorum sanane kardesim sen mi buyuteceksin sanki cocugumu

kız gene sen şanlısın da yaş küçük :) biz ne yapalım öle diyince de daha neyi bekliyon demiyorlar mı bi kaşık suda boğasım geliyor.. keyfimizi bekliyoruz :))

kızlar çok kaynatmışsınız yine, yaa benimde şu işlerim bitmediki listeyi güncelleyeyim, inşallah haftaya hep sizlerleyim kızlar

var mı listeye yazacaklarım kızlar :44:

evet seni artık göremiyoruz özletiyorsun liste olayını hiç bilmiyorum canım ben

haftaya beraber kaynatacağız kızlar merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…