Kasım 2013

Ne guzel yaa darisibasimiza bazen diyom acaba su testte cift cizgiyi gorebilecemmi goruyomda ovulasyonda oda guzel oluyo hehehh

Ya bide gectiyse degerlendirdinmi onceki gunleri bugunde yogun gecer :))) ayy insallah yaa benim daha var 15 i diye dusunuyom

evet canım değerlendirdim, yani senin de haftaya cuma günü…inşallah canım yaa :))

hadi bakalim bekliyoruz sed bi arkadasimda 4 aydir bebek istiyor. bugun test yapmis. cift cizgiyi gormus. yarin kan tahlili yaptiracak. cok sevincliydii

Arkadaşının gözü aydın cnm darısı senin de başınaa , hepimizin :)) bu ay çok sabırsızım

Benimki iliniyo camin onunde yum gunune kadar bol bol icim bugun hep o konulari okudum ilk seferden kalan var

Benimki spor yapmaktan bana pek zaman ayiramiyo ama haftaya mecbur heheheheh kiz bende bu ay icin cok umutluyum yaa insallah siz ugurlu gelirsiniz cok sevdim sizi

Allahın izniyle göreceksin tabii :))

ya çook uzun değil mi :120:

yok cnm ilk kur 15 gun uygulaniyor

Benimki spor yapmaktan bana pek zaman ayiramiyo ama haftaya mecbur heheheheh kiz bende bu ay icin cok umutluyum yaa insallah siz ugurlu gelirsiniz cok sevdim sizi

bende sizleri cok sevdimmm ins birbirimze ugurlu geliriz

Bende sizi çok sevdiim canlarımm :))

ya kızlaar size birşey diicemm şimdi koptum gülmekten bende sizi çok sevdiğimi yazayım derken ,ismimizin baş harflerini birleştirdim böyle birşey çıktı … ilk FAS üçlü sonra SAF üçlü dedim

Son düzenleme:
Mercii canım.. Valla o kadar konuşkansınız ki yetişemiyorum ben size :)

Bide Kızlar bişi sormak istiyorum siz folik asit kullanıyormusunuz ?

evet canım yaklaşık 3 aydır kullanıyordum...ama şimdi bıraktım, sen alıyormusun ?

Heheheheheheh saf cok iyiiiiiii

dediğin gibi inşallah uğur getiririz birbirimize canım :))

canlarım iyi akşamlar diliyorum hepinize :109: yemek hazırlamaya gidiyorum fırsat bulduğum anda hemen gelecğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…