Bu bolum kacmaz cok adrenalin dolu hehehe kiz bende ole diyodum bu sezon izlemucem hicbirini ama karadayiyla ikisinden vazgecemiyom benimkide kayniyoo koktu
Ya bide gectiyse degerlendirdinmi onceki gunleri bugunde yogun gecer :))) ayy insallah yaa benim daha var 15 i diye dusunuyom
hadi bakalim bekliyoruz sedbi arkadasimda 4 aydir bebek istiyor. bugun test yapmis. cift cizgiyi gormus. yarin kan tahlili yaptiracak. cok sevincliydii
Ne guzel yaa darisibasimiza bazen diyom acaba su testte cift cizgiyi gorebilecemmi goruyomda ovulasyonda oda guzel oluyo hehehh
sogan suyumu ictimmkaldi geriye 12 gun
Allahın izniyle göreceksin tabii :))
ya çook uzun değil mi :120:
Benimki spor yapmaktan bana pek zaman ayiramiyo ama haftaya mecbur heheheheh kiz bende bu ay icin cok umutluyum yaa insallah siz ugurlu gelirsiniz cok sevdim sizi
kizlar esim geldi. yemek yicez. sonra gelirim aranizaaopuyorum ikinizidee
İyi akşamlar kızlarr
iyi akşamlar canım :)
Mercii canım.. Valla o kadar konuşkansınız ki yetişemiyorum ben size :)
Bide Kızlar bişi sormak istiyorum siz folik asit kullanıyormusunuz ?
Heheheheheheh saf cok iyiiiiiii
Ağustoscum birdaha dua sorumluluğu almayalım baksana bi bitiremedik :44:
evet canım yaklaşık 3 aydır kullanıyordum...ama şimdi bıraktım, sen alıyormusun ?
evet alıyorum.. ilk zamanlar kahvaltı sonrası tok karnına alıyordum.. sonra içindeki kullanım şeysinde (bi türlü adını yazamadığım şey ) aç karnına diyordu aç karnına almaya başladım da acaba doğru mu yapıyorum bilemedim ?
evet canım yaklaşık 3 aydır kullanıyordum...ama şimdi bıraktım, sen alıyormusun ?
evet alıyorum.. ilk zamanlar kahvaltı sonrası tok karnına alıyordum.. sonra içindeki kullanım şeysinde (bi türlü adını yazamadığım şey ) aç karnına diyordu aç karnına almaya başladım da acaba doğru mu yapıyorum bilemedim ?
canım benim aldığım folik asiti sabahları tok karnına alıyordum ben :26: öpüyorum canm çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?