canım benim aldığım folik asiti sabahları tok karnına alıyordum ben… :26: öpüyorum canm çıkıyorum
Tşk ediyorum canım. .iyi akşamlar kolay gelsin
Kacirdim kizlar kizartmanin basindaydim.yemek yicez. Cok ilerlemeyinnn bende folbiol sliyom 10 aydir :)))) ama bi haftadir unutuyirum bitti almayi unutuyim
Tşk ediyorum canım. .iyi akşamlar kolay gelsin
bende folik asiti gece yatarken aliyorum cnm. doktorum bana saat vermemisti. vitamin zaten bu sonucta,saati cok onemli degil diye biliyorum
iyi akşamlar canımmafiyet bal şeker olsun
Kacirdim kizlar kizartmanin basindaydim.yemek yicez. Cok ilerlemeyinnn bende folbiol sliyom 10 aydir :)))) ama bi haftadir unutuyirum bitti almayi unutuyim
ne bilim canım ya hani heyecanla bekliyoruz ya bari bunu düzgün yapayım istiyorum.. boş yere alıyorsam üzülürüm yani çok önemli bi vitamin bu..
canlarım iyi akşamlar diliyorum hepinize :109: yemek hazırlamaya gidiyorumfırsat bulduğum anda hemen gelecğm
du bi de bunu araştırıyım :)) zaten araştırmadığım şey kalmıyor :)
bu ara benimde inanılmaz iştahım arttı.. tabii ben gene hamilelik belirtisine vermiştim ama şimdi aklım bulandıbu ara hastalanmam lazım a a olmadım daha kasım 10 benim bakalım..
kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım
kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım
ya benimde folik asitten sonra istahim acilmistisen bi arastir yine cnm.
senin bat gelmis neredeyseene heyecanlii
Bu konularda bi bilgim yok maalesef yaşamadığım için.. ama inşallah psikolojik gecikme değildir canım..
Hemde nasıl bi heyecan canım .. belirtilerde var ama kendimi kandırmaca belirtileri olabilir diye düşünüyorum bakalım ne olacak
aynen öle canım.. bende kafamı takmayım diyorum rahat olayım diyorum ama aklımdan bi türlü çıkmıyor.. hep bi acaba var.. kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimin ucu ağrırdı 2-3 gündür o da yok. adet belirtisi desen şimdiye kadar bir çoğunu yaşamış olmam gerekirken hiç birini yaşamadım o yüzden gelde takma.. gelde hamileliği düşünme...
Ne kadar zormuş arkadaş.. Her saat düşün düşün kafayı yiycem :))
Benaycim bende her gece duzenli yatmadan aliyordum. Istahmi acti sizde benim hep acikta benimde sivilce oldu yuzum acaba bundanmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?