Kasım 2013

Kacirdim kizlar kizartmanin basindaydim.yemek yicez. Cok ilerlemeyinnn bende folbiol sliyom 10 aydir :)))) ama bi haftadir unutuyirum bitti almayi unutuyim

Kacirdim kizlar kizartmanin basindaydim.yemek yicez. Cok ilerlemeyinnn bende folbiol sliyom 10 aydir :)))) ama bi haftadir unutuyirum bitti almayi unutuyim

tok karnına mı aç karnına mı peki funda ? benimde yarın son. bende folidoce alıyorum.. ii mi bilmiyorum ama

ne bilim canım ya hani heyecanla bekliyoruz ya bari bunu düzgün yapayım istiyorum.. boş yere alıyorsam üzülürüm yani çok önemli bi vitamin bu..

du bi de bunu araştırıyım :)) zaten araştırmadığım şey kalmıyor :)

bu ara benimde inanılmaz iştahım arttı.. tabii ben gene hamilelik belirtisine vermiştim ama şimdi aklım bulandı bu ara hastalanmam lazım a a olmadım daha kasım 10 benim bakalım..

kızlar selam,benimde 2 gün geçti adetim ama 4 gün önce kan testi yaptırdım 0 çıkmıştı.Acaba yarın birde idrar testi yapsammı acaba birde idrar yolu enfeksiyonum var 2 ündür antibiyotik içiyorum değerim düşük çıktı diye napıcamı şaşırdım

ya benimde folik asitten sonra istahim acilmisti sen bi arastir yine cnm.
senin bat gelmis neredeysee ne heyecanlii

mrb cnm. gec dollenme oldugu zaman kanda cikmayabilir. ama tabi psikolojik gecikmede olabilir. birde iltihap varsa gebelik ihtimalini dusurur. bende de iltihap vardi cunku,doktorum o zaman soylemisti
ama sende ins vardir biseyler

Bu konularda bi bilgim yok maalesef yaşamadığım için.. ama inşallah psikolojik gecikme değildir canım..

ya benimde folik asitten sonra istahim acilmisti sen bi arastir yine cnm.
senin bat gelmis neredeysee ne heyecanlii

Hemde nasıl bi heyecan canım .. belirtilerde var ama kendimi kandırmaca belirtileri olabilir diye düşünüyorum bakalım ne olacak

ya varya insan dusune dusune belirti cikartiyorben ilk ay oyleydim.kan testi bile yaptirmistim.daha 2 gunluk gecikmem vardi hemde bu ay kafama takmiyorum.daha rahat takilmaya calisiyorum

aynen öle canım.. bende kafamı takmayım diyorum rahat olayım diyorum ama aklımdan bi türlü çıkmıyor.. hep bi acaba var.. kasıklarım hala ağrıyor göğüslerimin ucu ağrırdı 2-3 gündür o da yok. adet belirtisi desen şimdiye kadar bir çoğunu yaşamış olmam gerekirken hiç birini yaşamadım o yüzden gelde takma.. gelde hamileliği düşünme...

Ne kadar zormuş arkadaş.. Her saat düşün düşün kafayı yiycem :))

Benaycim bende her gece duzenli yatmadan aliyordum. Istahmi acti sizde benim hep acikta benimde sivilce oldu yuzum acaba bundanmi yaa

seni cok iyi anliyorum cnm. kafadan cikaramiyosun bi turlu
sen ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

Valla benimde her saat aklimda ama bole olmaz olacagi varsada napacazz geyik yapip kafa dagitacaz okiss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…