o içine söyle güzel şeyler doğsun bu ay streste yok , güzel güzel bebek bekleyeceksin işte
beklıormda gelmıokıbı sorun olmasa neden gelmesınkı bukadar zamn neyse ya senın kac gunun kaldı
bat : 10 kasım canım bugün yarın yumurtlarım , bu sefer günüm gelmeden test yapmayacağım hatta 3 gün sonrasında yapacağım testi
bende ole erkenden yapıp uzulmek ıstemıorm erken yapıorm belkı cıkmamıstır dıe gerı umutlanıormbeklıcem bende artık
ben bu ay yaptım çift çizgiyi gördüm canım 2 gün sonra adet oldum, gerçi hamile kalsamda sevinemeyeceğim artık, bebeğimi kucağıma alana kadar hiç bir şeye inanmayacağım
aynen sen ne zamndır gıdıosn
offf burdaki harika bayanları görünce utandım valla ne kadar pozitifsiniz laylaylomsunuz sizden ilham alaraktan bu önümüzdeki haftayı bekleyeceğim regl olursamda hiiiç takmayacağım artık stressiz bir ay yaşamak için elimden geleni yapacam :)))
kızlar mrb:) bayramdan sonra koptum yaa gelemedim işlerde çok yoğun nasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok:)
alt kattaki esra kuşçuya gidiyordum ameliyat olduktan sonra göğşen beye yönlendirdi.1 kez aşılama yaptı eylülde olmadı.histeroskopi oldum bu ay.kasımda da inşallah tüp bebek.gerçi o 2.aşılama diyorda ben tüp bebek diyorum bakalım hangisi olacakkısacası 3 aydır ondayım :)))) senin sorun ne canım ne zamandr gidyorsun denemelerin oldumu
biz iyiyizde senden haber yok kaçak bi gittin pir gittin , tatile doyamadın mı ne yaptın
arkadaşlar burdaki arkadaşların öyle yada böyle bir şekilde sorunları var ve birbirimize destek olmak için buradayız, herkes içindekini söylesin kurtulsun, stress yapmayalım güzel şeyler düşünelim ve herşey güzel olsun
ya aslında geçen ay umutlanmıştım yaa olmayınca çok bozuldumn galiba tatile gidince de ben bi unutayım hamileliği falan dedim çalışmaları kesmedikte biraz daha relax olmaya karar verdim:) tatilden dönünce de işler birikmiş ki hala yoğun işlerden kafayı kaldıramadım kaçmadım yani:)
evet yaa güzel düşünelim güzel olsun strese hayırrrrrr:)
Tam karar veriyorum bi bakıyorum yoldan hamiş bayan geçiyo ölede yakışmışki nasıl imrendimmm sanırım işyeri yada masamın yerini değiştirmem lazım cadde üzeri olması çok kötü sanki bana inat her taraf hamile kaynıyor :))))
Tam karar veriyorum bi bakıyorum yoldan hamiş bayan geçiyo ölede yakışmışki nasıl imrendimmm sanırım işyeri yada masamın yerini değiştirmem lazım cadde üzeri olması çok kötü sanki bana inat her taraf hamile kaynıyor :))))
yok canm ben daha bu ay basladım daha ılk testlerımdeyım once rutın testlerı bı vereyım teşhiisi koysun ona gore tedavı baslayacak sanırım 13 ay oldu cunkı bı tek hsg kaldı onuda ayın 10 una randevu alcam bakalm hayırlısı tup bebek en ıısı canm bende istıorm
canım umarım sorun çıkmazda uzamaz işiniz bizim gibi.tüp bebekte biraz para istiyor ama başka çare kalmadı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?