Günaydınnnnnnnnn milleettttt
Ezocum hadi hayırlısı bi, gidip kan veremedin ama neyse yarın dananın kuyruğu kopacakkkk hadi hayırlısı,
Aysenurum neymiş başka faydaları hele say bakem. Bende kaynatıyom şuan
Sed h.sonu iyi geziyo canımmm kız hayatını yaşıyo bebek gelmeden
sosyal hadi hoşgeldin bu hafta bizlesin yehuuuu, ee ne var ne yok varmı gelişme
Günaydınnnnnnnnn milleettttt
Ezocum hadi hayırlısı bi, gidip kan veremedin ama neyse yarın dananın kuyruğu kopacakkkk hadi hayırlısı,
Aysenurum neymiş başka faydaları hele say bakem. Bende kaynatıyom şuan
Sed h.sonu iyi geziyo canımmm kız hayatını yaşıyo bebek gelmeden
sosyal hadi hoşgeldin bu hafta bizlesin yehuuuu, ee ne var ne yok varmı gelişme
yok cnm sonraki ayda 10 gun iciyosun yine. adet bittikten 7 gun sonra olmasi lazim. ama bende kist falan yok. sadece iltihaptan supheleniorum. o yuzden sadece 15 gun icecem.
gunaydin seker
ya damarlari genisletiyomus,kalbe faydasi varmis,ust solunum yollarina cok faydasi varmisdaha milyonlarca faydasi var. aklimda kalan bunlar
Bende iltihaptan içeçem bendede kist yok tamam sonraki ay 10 gün tamam inşallah gerek kalmaz
gunaydinn
hosgeldin cnm. senide aramizda gormekten onur duyariz
sende ne var ne yok
Veeee zayıflatıyoor en önemlisiben zayıflamıştım iştahı kesiyor.
ayy tşk ederim canım , bende adet olmayı bekliyordum bugüne kısmet inşallah olurum yaa , cumartesi günü yola çıkacağım, yolda hiç çekilmez , eeeee sizde ne var ne yokkkk:26:
Kızlarrrr show tv yi açın çabukkk kadın doğumcu konuk .
ay ben disardayim. siz izleyin onemli ayrintilari banada soyleyin
gunaydin seker
ya damarlari genisletiyomus,kalbe faydasi varmis,ust solunum yollarina cok faydasi varmisdaha milyonlarca faydasi var. aklimda kalan bunlar
Veeee zayıflatıyoor en önemlisiben zayıflamıştım iştahı kesiyor.
Moralinizi bozmayın diyor dr. Tüp bebeği anlatıyor canım stresten uzak olunacakmış ne mümkünay ben disardayim. siz izleyin onemli ayrintilari banada soyleyin
ay ben disardayim. siz izleyin onemli ayrintilari banada soyleyin
Sabah sabah nereye çıktın gene kızzz
Iğğğğ seyahatte hiç çekilmiyo inşallah bugün gelir ctesiye kadarda biter giderrr
Hımmmm maşallah ne güzellll ama benim midemde ekşime ve gaz yapıyor yaaa bende zayıflattını duydum iştah kesitiğini ama ilk tiksindiğimde öleydi şimdi gene aynı iştah gerçi sanki zayıfladım gibide ammmaa
kızzz ezo sen izle bize aktar önemli bişey olursa işyerindeyiz açamıyoz.
Anammmm su kaynamış unutmuşummmm
Canım imkansız diye bişey yokmuş tek bi sperm tüp bebek yapmaya yetiyormuş hiç yoksa bile ameliyatla testislerden alıyorlarmış spermayrıntılı oldu ama %95 oluyormuş bide 35 yaşından önce gitmek gerekiyormuş bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?