Kasım 2013

Evet veremedim kalbim küt küt yarın ne diyecek bakalım kırmızılar gelmesinde gelirsede bende başlayım soğan kürüne ovulasyon testimide alıyım

gunaydin seker
ya damarlari genisletiyomus,kalbe faydasi varmis,ust solunum yollarina cok faydasi varmisdaha milyonlarca faydasi var. aklimda kalan bunlar

yok cnm sonraki ayda 10 gun iciyosun yine. adet bittikten 7 gun sonra olmasi lazim. ama bende kist falan yok. sadece iltihaptan supheleniorum. o yuzden sadece 15 gun icecem.

Bende iltihaptan içeçem bendede kist yok tamam sonraki ay 10 gün tamam inşallah gerek kalmaz

gunaydinn
hosgeldin cnm. senide aramizda gormekten onur duyariz
sende ne var ne yok

ayy tşk ederim canım , bende adet olmayı bekliyordum bugüne kısmet inşallah olurum yaa , cumartesi günü yola çıkacağım, yolda hiç çekilmez , eeeee sizde ne var ne yokkkk:26:

Kızlarrrr show tv yi açın çabukkk kadın doğumcu konuk .

Son düzenleme:
ayy tşk ederim canım , bende adet olmayı bekliyordum bugüne kısmet inşallah olurum yaa , cumartesi günü yola çıkacağım, yolda hiç çekilmez , eeeee sizde ne var ne yokkkk:26:

seni cok bekletmez ins. evet yolda hic cekilmio
benimde bugun adetimin son gunu. yarin sahalara geri donuyorumm mutluyum o yuzden

gunaydin seker
ya damarlari genisletiyomus,kalbe faydasi varmis,ust solunum yollarina cok faydasi varmisdaha milyonlarca faydasi var. aklimda kalan bunlar

Veeee zayıflatıyoor en önemlisi ben zayıflamıştım iştahı kesiyor.

Hımmmm maşallah ne güzellll ama benim midemde ekşime ve gaz yapıyor yaaa bende zayıflattını duydum iştah kesitiğini ama ilk tiksindiğimde öleydi şimdi gene aynı iştah gerçi sanki zayıfladım gibide ammmaa

kızzz ezo sen izle bize aktar önemli bişey olursa işyerindeyiz açamıyoz.

Anammmm su kaynamış unutmuşummmm

günaydın kızlar

ewet ewet showu açın bende onu izliyorum

iş yerindeyim açtım ama telefonlardan anlayamıyorum ki yafff :18:

Canım imkansız diye bişey yokmuş tek bi sperm tüp bebek yapmaya yetiyormuş hiç yoksa bile ameliyatla testislerden alıyorlarmış sperm ayrıntılı oldu ama %95 oluyormuş bide 35 yaşından önce gitmek gerekiyormuş bilginize..

Hımmm bende öle düşünüyorum bu ayda sonuç çıkmazsa dr gidecez eşimle, oda baktırıcak bi durumuna bende olmazsa sirek tüp bebek istiyorum 35 olmadan

Herkesin imkanıda el vermezki tüp bebeğe inşallah gerek kalmaz benim arkadaşım bi kez denedi tutmadı aralıkta tekrar deniyecekler ne eşinde ne kendinder hiç bi sorun yok halbuki adet düzenli gelir rahim filmi çektirdi 6yıldır evli çok üzülüyorum onada allahım herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…