Kasım 2013

beklemekten vazgeçip gidip koydurup gelicem şimdi biraz daha izlersem

eğer bayanda problem varsa yumurtalıklarında falan fazla geciktirmemek gerek diyo

ilk 2 günede razıyım ben, 3. gün azalıyor benimkisi

Benimde öle zaten 4 gün sürüyo son 2 gün hiçbişey anlamıyorum çok az olur. Bakalım bu kür etkilicekmi bişeyleri

Yaa kızlar benim takip ettiğim bi başlık vardı ilk bebek düşündüğüm aylar yani yılın başları kızlar şimdi doğurmuş onlarda çok güzel arkadaşlık edindiler neyse şimdi bakıyorum doğum sonrası sorunlar yok emmiyo yok uykusuz geceler yok doğumdaki sıkıntılar ve gelenler yalnız kalamamak kayınvalide vs. öle hüzünlü konularkiiii bizde o aşamaya gelecez hayırlısı ile

bende gidip yaptırmayı düşünüyodum bidahaki ay ama herkes yaşın daha çok küçük diyo dr dahil ama böle beklemekte çok zor :18:

bende gidip yaptırmayı düşünüyodum bidahaki ay ama herkes yaşın daha çok küçük diyo dr dahil ama böle beklemekte çok zor :18:

24 yaşındasın 2 aydır deniyosun ve tüp bebek mi düşünüyosun :44:

Hımmm bende öle düşünüyorum bu ayda sonuç çıkmazsa dr gidecez eşimle, oda baktırıcak bi durumuna bende olmazsa sirek tüp bebek istiyorum 35 olmadan

İnşallah öle sıkıntılarımız olmaz.

24 yaşındasın 2 aydır deniyosun ve tüp bebek mi düşünüyosun :44:

Daha çok erkenmiş gerçekten 1yıl olacak bize daha tüp bebek demiyoruzki dr.a git muayene etsin hormonlarına baktır ama çok erken 6ay olmassa gidilecek.

Son düzenleme:
Günaydın canlar Ayşenurum geliyorum sen yoksun canım
Fundaam gerçekten bebiş olmadan iyi değerlendirmeye çalıyorum günlerii, çok gezdimm
dün dışarıdayken "acaba bizim kızlar ne yapıyor " diye hep aklımdaydınız

Oyyyy canımmmm valla ne yalan sölim bende özlüyorum benimde dün misafirlerim vardı aklıma geldiniz sürekli benimde

iyi yapmışsın canım dün hava süperdi valla bizde ayıptır sölemesi bahçede mangal yaptık annem ablamlar eşimin anneannesi teyzesi filan vardı onlar tesadüf geldi annemler haberli ama kalabalık iyi oldu eşim mangal yapmaya bayılır zaten güzel birgün geçirdik bizde kimse olmasaydı bizde durmazdık evde en iyisini yapmışsın bebiş olunca zaten aman üşütür aman hastalanır eve tıkılıp kalacaz ilk zamanları

canim annemdeyim ben erken kalkarim hep,aliskanlikk
oo sed gelmis hosgelmisss

iyi yapmışsın ozaman evde tek durup napacan annende yakınsa gidersin tabiiii

ayy vallahi hee insanın gözü arıyo heh oda geldi tam oldu

Ahh canım bak onlar mücadele etsin tabi ama sen hem çok gençsin hemde yeni evlisin düşünme bunları tüp bebek filan olur Allahın izni ile normal yollarla hem belkide hamilesin yarın öğrenicez inşallah. içini ferah tut. tüp bebek kolay değil kadının genleri ile oynanıyor resmen psikoloji altüst oluyor. bide maddi boyutu var tabi..

canım inşallah hep beraber oluruz, o tatlı anlarda birbirimize destek olma düşüncesi bile ne güzeel değil mii :109: ama hiç hüzünlü anlar yaşamayalııımm fundacann ben dayanamam

canim annemdeyim ben erken kalkarim hep,aliskanlikk
oo sed gelmis hosgelmisss

hoşbulduk bitanemm ne güzel bir alışkanlık

ben bi kahvalti yapip gelecem dostlar
afiyet olsun canım :)

Uiiyy kuzumm ben de özlediim evet canım aynen dediğin gibi eve tıkılıp kalma düşüncesi bile şuanda kötü etkilemeye yetiyor beni , inşallah uslu bebişlerimiz olur...Bu arada elektrikle ilgili sorun var, aniden kapanıyor haberiniz olsun çok gıcık bi durumm

canım inşallah hep beraber oluruz, o tatlı anlarda birbirimize destek olma düşüncesi bile ne güzeel değil mii :109: ama hiç hüzünlü anlar yaşamayalııımm fundacann ben dayanamam

Yaşamayalım sözzz dicem amaaa ben şimdi hamile kalmaktan başka düşüncem yok diye öle diyom başlar bende hemencik doğum korkusu neyin uyyşşşş neyseeekonuyu kapatalım güzel hayaller kuralım
bu arada benim yum. günlerine az kaldı bazen diyorum sadece o günlerdemi tutucak yani boşamı gidiyo öncesindeki günler yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…