Kasım 2013

İnşallah yazmak istiyorum yarın hamişimmmm kızlar diye yarın olsun artık

bende söz derim ama dediğin doğru, yaşarken farklı oluyor şimdilik doğum korkusu yok gibi sanki çatır çatır yaparmışım gibi geliyor aynen böyle oynaya oynaya gidiyormuşuz düşünsene, ama gerçek olan bu mu olur acep yok yok olmasın...belki de boşa gitmiyordur canım, bazılarının spermi 3-5 gün yaşıyormuş öyle bile tuttuğu oluyormuş :)

5 günmü hadi cannımmm
yaw yok işimi sağlama alimde ben bugün şu testlere başlim sorada hiç sektirmicem bu defada böle olsun bakalım ne sonuç çıkacak:26:

İnşallah yazmak istiyorum yarın hamişimmmm kızlar diye yarın olsun artık

canım sen kendini çok kaptırıyorsun gibi geliyor bana, daha yeni evlisin yaşında 23, elbet gelecek bir gün bebişlerimiz allahın izniyle...benim hep söylediğim bir kelime vardır "Vakti gelmeyen Gül açmazmış " böyle düşün, yarın sonuç negatifte olabilir ama stres yapıp üzme kendini inşallah yazarsın hamişim diye inşallah :)

Son düzenleme:
5 günmü hadi cannımmm
yaw yok işimi sağlama alimde ben bugün şu testlere başlim sorada hiç sektirmicem bu defada böle olsun bakalım ne sonuç çıkacak:26:

Kızz vallahi sitede okudum, bazılarında öyleymiiş o önemli haftada her gün çalıştın mı hiç ?

Canım çok gecikti ama ister istemez kaptırıyorum olumsuz olacağı yüksek ama bi umut diyorum işte

Kızz vallahi sitede okudum, bazılarında öyleymiiş o önemli haftada her gün çalıştın mı hiç ?

yok bak o dedini hiçç yapmadık ondanmı 10 ay bitti acaba
hergün full bu hafta düşünüyom

Canım çok gecikti ama ister istemez kaptırıyorum olumsuz olacağı yüksek ama bi umut diyorum işte

Küçük cadı :) kendini kaptırmanın stresten başka bir şeye sebep olmayacağını biliyorsun, anca böyle :18: tırnak yer durursun

yok bak o dedini hiçç yapmadık ondanmı 10 ay bitti acaba
hergün full bu hafta düşünüyom

Çıllgıın :) benim bir arkadaşım bizim için teşhisi koymuştu beceriksizler bunlar diye, ben geçen ay spoşlar 3-5 gün yaşıyor diye 4 günde bir çalışmıştım söylediğim arkadaşım yeni öğrendi hamile olduğunu, o önemli haftayı :130: her gün değerlendirmişleer oyy anaam

kızlar günaydın,
tv de zahide ile yetiş hayata programında bi adam şöyle demişti;

siz stres yaptıkça,umutsuzluğa kapıldıkça beyindeki çocuk olması için açılması gereken kapıları kapatıyorsunuz. siz kendinizi şartlandırdığınız için olmuyo diyordu.

çevremde kimi gördüysem bu ay akışına bırakmıştım hiç beklemiyordum oldu diyorlar.

en yakın örnek ablam FSH 'si benden yüksek ikinci hamileliği. o hiç takmaz kafasına benimse uykularım kaçar olacak mı olmayacak mı diye.

yarın büyük gün. normalde gününden önce olur benim adetlerim ama heyecan yapmak istemiyorum. umutlanmamak için " çatlatma iğnesiyle hamile kalamamışım şimdi mi olacak pehh"

NASİP.....

bakalm adet olursam rahim filmimi çektirip bekleyeceğim. artık pes ettim beklemeye koyuldum.

geçen eşime de söyledim bunları. "sen rahat ol ki ben de stres yapmayayım diyor."

haklı..

Olmuyo.. Ölelim mi? öldürelim mi?

Hakkımızda Hayırlısı olsun...

Kızlarrr bu nasıl bişeydir yaaaa nasıl bi tatlılık

Heee banada hepp tembellll diyolar sanki ben napmışımmm. Hergün çok zor yaaa istek olmayınca offffff

Çoook haklısın şartlanmışız aklımız sadece ona çalışıyo zaten bizi yöneten düşüncelerimiz yani ne düşünüyosak onu yaşamıyormuyuz keşke elimde olsada düşünmesem takmasam oluruna bıraksam ama gün sayıyoruz baksana gelde düşünme takma

sosyalllll bugün çok asosyalsin kuzum sesin çıkmıyoooo

evet canım çok haklısın , ama bazen gerçekten insanın elinde olmadan oluyor işte...Stresin olduğu yerde kötü olan her şeye kapılar açık İnşallah yarın en güzel haberi verirsin :109: hakkında hayırlısı olsun bitanem, hepimizin

istek yaratmalıyız
yemeliyiz, içmeliyiz :125:

istek yaratmalıyız
yemeliyiz, içmeliyiz :125:

Zaten bolbol ceviz fındık fıstık koyuyorum önüne oda robot gibi ne koysam önüne hemen başlıyo yemeye çaysız gitmiyo diyo bide çay yasak diyom ohooooo bari o olmasın canım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…