Temizlendim paklandımhem yarın dr.a gidecem akşamda mik mik
Zaten bolbol ceviz fındık fıstık koyuyorum önüne oda robot gibi ne koysam önüne hemen başlıyo yemeye çaysız gitmiyo diyo bide çay yasak diyom ohooooo bari o olmasın canım diyo
inşallah o güzel haberleri hep birlikte paylaşırız
kızlar cinsellik artık benim için amacını aşmaya başladı kendimi robot gibi hissediyorum. doktor ol deyince oluyo demeyince bizde istek kalmıyo...
sıkıldım şu gün olacak bugün olacak diye gün hesaplamaktan...
herkeste mi böyle bir ben mi yaşıyorum?:44:
hayırlı sonuçlar olsun inşallah canım :)
inşallah o güzel haberleri hep birlikte paylaşırız
kızlar cinsellik artık benim için amacını aşmaya başladı kendimi robot gibi hissediyorum. doktor ol deyince oluyo demeyince bizde istek kalmıyo...
sıkıldım şu gün olacak bugün olacak diye gün hesaplamaktan...
herkeste mi böyle bir ben mi yaşıyorum?:44:
yesin yesin canımm , ama çayı ilk defa duyuyorum
sosyalllll bugün çok asosyalsin kuzum sesin çıkmıyoooo
valla öle dedilerdi ama o kadının hamile kalmasını zorlaştıran bişey herhalde yaa erkekle ne ilgisi var gerçekten içsin bolbol tosunum
çatlatma iğnesi olduğum zaman 3 gün üst üste olacak dediydi doktor. bak bugün üçüncü gün diyorum
"bugün de mi var???" diyo garibim
bizimki bide olması gereken günleri tutamaz aklında ha bire sorup durur ne zaman diye
çatlatma iğnesi olduğum zaman 3 gün üst üste olacak dediydi doktor. bak bugün üçüncü gün diyorum
"bugün de mi var???" diyo garibim
bizimki bide olması gereken günleri tutamaz aklında ha bire sorup durur ne zaman diye
24 yaşındasın 2 aydır deniyosun ve tüp bebek mi düşünüyosun :44:
hasta olursam cumartesi doktora gideceğim canım. ama gelmeyi çok isterim. saat kaçta nerde buluşacaksınız?
canım benim 2düşüğüm var ama onlarında sayarsan 2senedir bekliyorum o yüzden
Daha çok erkenmiş gerçekten 1yıl olacak bize daha tüp bebek demiyoruzki dr.a git muayene etsin hormonlarına baktır ama çok erken 6ay olmassa gidilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?