Kasım 2013

inşallah o güzel haberleri hep birlikte paylaşırız

kızlar cinsellik artık benim için amacını aşmaya başladı kendimi robot gibi hissediyorum. doktor ol deyince oluyo demeyince bizde istek kalmıyo...

sıkıldım şu gün olacak bugün olacak diye gün hesaplamaktan...

herkeste mi böyle bir ben mi yaşıyorum?:44:

offf aynen yaaa eşim diyoki senin yüzünden hep sen yaptın, ya misal kendi arzumuzla oluyo başka zaman o zamanda uyku yorgunluk vs oldumu aa çok önemli bugün diyorum eşime oda öle duyunca dahada isteksiz oluyo. zorla yapılıncada zor oluyo
ne güzeldi önceden yaa saatsiz anlık içimizden geldiği gibi oyy anam oyy nerdeeee o günler çok geride kaldı. şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez yapardım yada bir yıl dolar dolmaz ne istekli oluyo insan

İnşallah cnm :)) benim 3.ay olduğu için pek bir şey anlamadım :) rabbim çok aratmasın hiç kimseye...ama sadece bu ay için söylediğinize katılıyorum zor bir durum , emin olun ki herkes yaşıyordur...ama şunu düşünün koca bir 9 ay geçecek :78:

yesin yesin canımm , ama çayı ilk defa duyuyorum

valla öle dedilerdi ama o kadının hamile kalmasını zorlaştıran bişey herhalde yaa erkekle ne ilgisi var gerçekten içsin bolbol tosunum

çatlatma iğnesi olduğum zaman 3 gün üst üste olacak dediydi doktor. bak bugün üçüncü gün diyorum

"bugün de mi var???" diyo garibim

bizimki bide olması gereken günleri tutamaz aklında ha bire sorup durur ne zaman diye

kız biz cumartesi günü buluşmayı düşünüyoruz gelecek misin?

:26: çooook zor işimiz çoooook ama hergün yapanlarda işe yaradığına göre mecbuuur bizde zorlayacaz başka yolu yok

hasta olursam cumartesi doktora gideceğim canım. ama gelmeyi çok isterim. saat kaçta nerde buluşacaksınız?

Daha çok erkenmiş gerçekten 1yıl olacak bize daha tüp bebek demiyoruzki dr.a git muayene etsin hormonlarına baktır ama çok erken 6ay olmassa gidilecek.

benim 2sene oldu canım 2de düşüğüm var yapılabilicek herşey yapıldı dr gerisi Allahtan beklemek istemiyosan tüp bebek yok biraz daha denicem diyosan devam çalışmaya diyo

Aaa ne güzellll buluşuyomuydunuz daha önce ilk mi olcak bu kız, malatyadasınız ha sizzzz
bende 2004 de ordaydım miş miş parkı, kernek vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…