Kasım 2013

Aaa ne güzellll buluşuyomuydunuz daha önce ilk mi olcak bu kız, malatyadasınız ha sizzzz
bende 2004 de ordaydım miş miş parkı, kernek vs...

inşallah buluşacağız canım nasips, daha önce buluşmadık ilk olacak inşallah , sende gel tanışmış oluruz

inşallah buluşacağız canım nasips, daha önce buluşmadık ilk olacak inşallah , sende gel tanışmış oluruz

Ayol kendi memleketime gidemiyom oraya nasıl gelim gerçi 1 saat ama arası gelirsem uğrayabilirim . Okurken kaçmıştık arkadaşlarla orayada

kusura bakma , bende kürtajdan sonra 3. ayımızdada olmadı acaba olmayacak mı diye düşünüyorum

ben kürtajlarımdan sonra 3er ay korundum sonra 6.ayımda oldu ikiside hemde tek sefer ilişkiyle ikisinde de çok kötü griptim çünkü doğru düzgün bişey olmamıştı gerçekten bunun başı stres yaşayarak öğrendim ama yinede stres yapıyorum:18:

korunmadan 3. ayında kaldın o zaman

Sosyalcim beni güncellermisin yaşımda değişti batımda :) 29 yaşındayım bat 6 aralık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde burda buluşma ayarlarız bebişkom yeterki göbişler dolsunnnnn

kizlar bende yarin calismalara baslayacam. 2 gunde 1 ara vermeden devam edecez. bu ay erken birakmayacam. adet gunume kadar durmak yok

kizlar bende yarin calismalara baslayacam. 2 gunde 1 ara vermeden devam edecez. bu ay erken birakmayacam. adet gunume kadar durmak yok

hadi kolay gelsin o vakit
bende ilk defa yum. haftası hergün taktiğini deneyecem ovü. testlerini bi yapimde boşuna başlamim silikse

aynen canım bende öle düşünüyorum bide ovulasyon testi alıcam bide onu deniyim bakıyim bi o kaldı zaten

oyyy bende sabırsızlanıyorum çok umutluyum nedense bu ay ama sizin şansınız daha yüksek umudunuzda olur yeni başladınız benim bu 11. denemem olcak yaa çokta yok açıkcası
çokta kaptırıp kendimi olumsuza çevirmek istemiyom

öyle söyleme canım senin de şansın yüksek...hap kullanan çoğu kişide oluyor, senin muhtemelen o yüzden :) ben çok karışık duygular içerisindeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…