Aaa ne güzellll buluşuyomuydunuz daha önce ilk mi olcak bu kız, malatyadasınız ha sizzzz
bende 2004 de ordaydım miş miş parkı, kernek vs...
inşallah buluşacağız canım nasips, daha önce buluşmadık ilk olacak inşallah , sende gel tanışmış oluruz
Ayol kendi memleketime gidemiyom oraya nasıl gelim gerçi 1 saat ama arası gelirsem uğrayabilirim. Okurken kaçmıştık arkadaşlarla orayada
geçmiş olsun canım, hamile kalman uzun sürüyor mu mesela 2 düşük arasında kaç ay var
2sinde de 6. ayımda kaldım canım hamile
kusura bakma , bende kürtajdan sonra 3. ayımızdada olmadı acaba olmayacak mı diye düşünüyorum
ben kürtajlarımdan sonra 3er ay korundum sonra 6.ayımda oldu ikiside hemde tek sefer ilişkiyle ikisinde de çok kötü griptim çünkü doğru düzgün bişey olmamıştı gerçekten bunun başı stres yaşayarak öğrendim ama yinede stres yapıyorum:18:
korunmadan 3. ayında kaldın o zaman
ne guzel bulusma ayarliyosunuz kizlar
sogan suyu beni ne hallere getirdi. gunumun buyuk kismi tuvalette geciyor
inşallah buluşacağız canım nasips, daha önce buluşmadık ilk olacak inşallah , sende gel tanışmış oluruz
İşe yarasın yeter ki canım, sen wc den çıkma
Bizde burda buluşma ayarlarız bebişkom yeterki göbişler dolsunnnnn
kizlar bende yarin calismalara baslayacam. 2 gunde 1 ara vermeden devam edecez. bu ay erken birakmayacam. adet gunume kadar durmak yok
kizlar bende yarin calismalara baslayacam. 2 gunde 1 ara vermeden devam edecez. bu ay erken birakmayacam. adet gunume kadar durmak yok
oyyy bende sabırsızlanıyorum çok umutluyum nedense bu ay ama sizin şansınız daha yüksek umudunuzda olur yeni başladınız benim bu 11. denemem olcak yaa çokta yok açıkcası
çokta kaptırıp kendimi olumsuza çevirmek istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?