öyle söyleme canım senin de şansın yüksek...hap kullanan çoğu kişide oluyor, senin muhtemelen o yüzden :) ben çok karışık duygular içerisindeyim :))
hadi kolay gelsin o vakit
bende ilk defa yum. haftası hergün taktiğini deneyecem ovü. testlerini bi yapimde boşuna başlamim silikse
Birbirimizi takip ediyoruz :) çook sabırsızlanıyorum yaaikinize de kolay gelsin şekerler
sagolun kizlarrsizde bat gunune kadar birakmayin sakin
evet canım yaa doktorda öle sölemişti hap kullandın uzun süre 1 yılı bulur yani 6 aydan önce olmaz demişti ...
nasıl karışık ne gibi duygular canım söle paylaş içinde kalmasınkız yoksa bu defa dolu geçti diye hergün çokmu olumlu bakıyosun içinden öle olacakmış gibi geçiyosa olur valla zaten istemekle güzel hayal etmekle oluyomuş. karamsar bakarsan olmuyomuş.
evet canım yaa doktorda öle sölemişti hap kullandın uzun süre 1 yılı bulur yani 6 aydan önce olmaz demişti ...
nasıl karışık ne gibi duygular canım söle paylaş içinde kalmasınkız yoksa bu defa dolu geçti diye hergün çokmu olumlu bakıyosun içinden öle olacakmış gibi geçiyosa olur valla zaten istemekle güzel hayal etmekle oluyomuş. karamsar bakarsan olmuyomuş.
sagolun kizlarrsizde bat gunune kadar birakmayin sakin
evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canmkendimi bir anlayabilsem anlatacağım da bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olağan şeyler oluyor Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım
:93: inşallah canım :93:
evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canmkendimi bir anlayabilsem anlatacağım da bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olduğu gibi oluyor işte :))) Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım
:93: inşallah canım :93:
halsizlikte varsa yum gunudur . bu gunler senin icin altin degerinde. aman bos gecme
tımım, umarım, inşallah, mutlaka :97:
yorulmak yokbu yuz ifadesini kimsede gormek istemiyorumm yoksa
:99: sen şimdi yeni başlıyorsun ya çalışmalara 6-7 gün sonra sakınböyle olma sende
Tamam ayşenurumm...anlaştık yorulmak pes etmek yok :13:
ya ben yorulmamda bu ara esimin isleri cok yogun hep mesai kaliyor. ondan korkuyorum. o yuzden ona ozel ilgi gosteriyorum
ya ben yorulmamda bu ara esimin isleri cok yogun hep mesai kaliyor. ondan korkuyorum. o yuzden ona ozel ilgi gosteriyorum
kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş
Eşin ne işle meşgul evet onlara ilgi gösterelim
ayhh yerim senii kıs :109: hem hiç korkma , gelecek bebiş babasın da durmaz
yok canım 3ay korundum sonra 6geçtikten sonra hamile kaldım
Sosyalcim beni güncellermisin yaşımda değişti batımda :) 29 yaşındayım bat 6 aralık
Güzel bir buluşma canım malatya olmasaydı gelirdik :))
Bizde burda buluşma ayarlarız bebişkom yeterki göbişler dolsunnnnn
Ben herşeye ağlar oldum neolacak benim bu halim
ayy bakalim bu ay gorecezz
inat etmezler ins bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?