Kasım 2013

öyle söyleme canım senin de şansın yüksek...hap kullanan çoğu kişide oluyor, senin muhtemelen o yüzden :) ben çok karışık duygular içerisindeyim :))

evet canım yaa doktorda öle sölemişti hap kullandın uzun süre 1 yılı bulur yani 6 aydan önce olmaz demişti ...
nasıl karışık ne gibi duygular canım söle paylaş içinde kalmasın kız yoksa bu defa dolu geçti diye hergün çokmu olumlu bakıyosun içinden öle olacakmış gibi geçiyosa olur valla zaten istemekle güzel hayal etmekle oluyomuş. karamsar bakarsan olmuyomuş.

cnm oyle dusunme lutfen..karamsar olmak yok.. bu is nasip isi. bak annemin bi komsusu hapla korunuyormus.hapi sadece 1 gun icmeye unutmus ve o ay hamile kalmis. olacagi varmis iste.. Rabbim nasip edince her sekilde oluyor.

evet bir şeyi ne kadar yürekten diliyor ve olacağına inanıyorsan er yada geç oluyor canm kendimi bir anlayabilsem anlatacağım da bazen o sorumluluğu alma düşüncesine ( çok yoğunlaştığımda oluyor ) dalıp gittiğimde herkeste olduğu gibi oluyor işte :))) Birde bugün çok halsizlik var üzerimde yürüyecek mecalim bile yok...neyse neşeli halimizi bırakmayalım , popiş açıkta kaldı sanırım

sagolun kizlarr sizde bat gunune kadar birakmayin sakin

:93: inşallah canım :93:

Son düzenleme:

Ben herşeye ağlar oldum neolacak benim bu halim

halsizlikte varsa yum gunudur . bu gunler senin icin altin degerinde. aman bos gecme

kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş

Eşin ne işle meşgul evet onlara ilgi gösterelim

evet cnm haklisin. en ideali 2 gunde bir zaten cnm.

esim ozel bi sirkette yonetici cnm. bu ay hep mesai kalacak

yok canım 3ay korundum sonra 6geçtikten sonra hamile kaldım

anladım canım sağol

Sosyalcim beni güncellermisin yaşımda değişti batımda :) 29 yaşındayım bat 6 aralık

ekledim kuzum

Güzel bir buluşma canım malatya olmasaydı gelirdik :))

Bizde burda buluşma ayarlarız bebişkom yeterki göbişler dolsunnnnn

istanbulda olanlar bence buluşsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…