Kasım 2013

canım ya insanın kafası öyle karışıyor ki :44: bazı dr. sitelerin de gün aşırı diyorlar bazıları dediğin gibi 2 günde 1 , her gün çalışıp tutturan da var :) en iyisi oluruna bırakmak diyoruz öyle de olmuyor ki :) ben gün aşırı denedim bu ay bakalım gelecek mi kıymetli misafir
sen iki günde bir mi çalıştın, bat tarihin ne zaman cnm

Herşey- mümkünn canııımm, hoş geldin nasılsın umarım iyisindir uğur getir bizlere :109:

Son düzenleme:
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordum ne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))

ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün

ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün

Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacak Bu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:

Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacak Bu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:

amin canım sağolasın, anneninkinide kabul etsin Rabbim, hastaysan tutmayacaksın dinimizde zorlama yok biliyorsun , benim alışverişi eşim yaptığı için evde hazır oluyor sebzeler o konuda çok rahatım yani

siz yemekten bahsedince acıktım sanki kv ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…