böyle getiririz biz o civcivleri
bizi kizdirmasinlar sonra kotu olurr
bu ay hepimiz umutluyuz. hissediyorum bu ay guzel seyler olacak
Ben burdayımayyy nereye kayboldu herkessss
kızlar bi ara bende yumurtalama döneminde her gün olsun diyordum ama bence 2 güne bir daha iyi. eşim 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm testinde 120 milyon sperm çıkarken 2 gün perhiz 3. gün testte 65 milyon çıktı.
bilmiyorum her erkekte mi öyledir ama her gün olunca sperm az çıkıyormuş bir önceki günden eşim öyle söylüyordu.
çünkü spermler48-72 saate kadar kalabiliyomuş
inşallah canım , ben kendimle hiç bir şey hissedemiyorum amaanlamadım
guzel dusun seker. guzel seyler hisset. aksam eve gidince suslen
bugün tatil :114: yarın 18. gün gerek var mı bilmiyorum kigeçen sefer olmadı ama
bir gun dur bir gun yap istedun olduysa bugun yapmazsiniz tatlim
evet canım bu ayı öyle değerlendirdik :) sen ne yemek yapacaksın bu gün
ben bugun annemdeyim cnm. burda yiyecezo yuzden rahatim
sende ne var yemek
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordumne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))
ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün
Aslında ne zamandır kabak yemeği yapmıyorum ama kim gidip alacakBu arada Allah kabul etsin orucunu canımm, annemde oruç ama ben midemden dolayı tutamıyorum :109:
süpeer :) bende yemek yok canım, fikir almak için sordumne yapayım diye düşünmekten her gün bıktım da :))
siz yemekten bahsedince acıktım sanki kv ne yaptı acaba
ben dün makarna ve yoğurtlu karnabahar salatası yapmıştım, yarınada kabağım var kabak yemeği bulgur pilavı düşünüyorum, yaaa acıktım ama orucumda bügün
Allah kabul etsin tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?