amin canım sağolasın, anneninkinide kabul etsin Rabbim, hastaysan tutmayacaksın dinimizde zorlama yok biliyorsun, benim alışverişi eşim yaptığı için evde hazır oluyor sebzeler o konuda çok rahatım yani
Amiin sağol canım , tabii ki yok bitanem , Her şey ilk önce insanın yüreğinde bitiyor :103:bugün aslında çok uğraşacağım bir şey yapmak istemiyorum en iyisi makarna
ara sor gelinin geliyor kızzzzzzz ne yaptın yemekte bana diye
ben bugün doğru düzgün bir şey de yemedimsiz yemekten bahsedince acıktım sanki kv ne yaptı acaba
bende çok seviyorum makarnayı muhakkak haftada 1 kere yaparım
evet ya bendede oluyo. insan ne yapacagini sasiriyor
ben bugün doğru düzgün bir şey de yemedim
evet canım Makarna candır :)) Keşke hafta da 1 gün yapsam ,bizimkiler bayram eder :) ama bu aralar kestim, bebek gelmeden göbek aldı başını gidiyor gibii
Ben hazır çorbalardı konserveydi vs. hiiiç sevmem, öylede yapamıyorum... en kolayı makarna :)))
bende çok seviyorum makarnayı muhakkak haftada 1 kere yaparım
bende hic sevmem hazir,dondurulmus urunlerimakarnayi ne kadar yesende sikilmiyorsun hem
evet canım bir tek ondan sıkılmıyorum , sarımsaklı yoğurt sonra biber nane sosu döküp yiyorum , bir de spagetti ooff mükemmel
sen yemek seçer misin ?
evet canım bir tek ondan sıkılmıyorum , sarımsaklı yoğurt sonra biber nane sosu döküp yiyorum , bir de spagetti ooff mükemmel
sen yemek seçer misin ?
yok cnm ben herseyi yerim,esimde oyle
sizde durumlar nasil
bende o soyledigin seyleri dokuyorum tatlimnefis oluyor o zaman
sen ovu testi aldin mi?
Amiin sağol canım , tabii ki yok bitanem , Her şey ilk önce insanın yüreğinde bitiyor :103:bugün aslında çok uğraşacağım bir şey yapmak istemiyorum en iyisi makarna
Ohhh hep kaytarrr gezzz tabiii kim yapsin yemek, gecende kahvalti indirdi adamcagiza hihihih
kızlarrrrrrrrr nasılsınız gelin az kaynatalım
hoşgeldinn canımm :)bende geldimm kizlarr
fundoss bende dusundum ama yazmayi unuttum gercekten bakk:18::18:
hoşgeldinn canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?