Kasım 2013

amin canım sağolasın, anneninkinide kabul etsin Rabbim, hastaysan tutmayacaksın dinimizde zorlama yok biliyorsun , benim alışverişi eşim yaptığı için evde hazır oluyor sebzeler o konuda çok rahatım yani

Amiin sağol canım , tabii ki yok bitanem , Her şey ilk önce insanın yüreğinde bitiyor :103: bugün aslında çok uğraşacağım bir şey yapmak istemiyorum en iyisi makarna

siz yemekten bahsedince acıktım sanki kv ne yaptı acaba
ben bugün doğru düzgün bir şey de yemedim

bende çok seviyorum makarnayı muhakkak haftada 1 kere yaparım

evet canım Makarna candır :)) Keşke hafta da 1 gün yapsam ,bizimkiler bayram eder :) ama bu aralar kestim, bebek gelmeden göbek aldı başını gidiyor gibii

evet ya bendede oluyo. insan ne yapacagini sasiriyor

Ben hazır çorbalardı konserveydi vs. hiiiç sevmem, öylede yapamıyorum... en kolayı makarna :)))

bende hic sevmem hazir,dondurulmus urunlerimakarnayi ne kadar yesende sikilmiyorsun hem

yok cnm ben herseyi yerim,esimde oyle
sizde durumlar nasil

bende o soyledigin seyleri dokuyorum tatlim nefis oluyor o zaman
sen ovu testi aldin mi?

Biz biraz seçiyoruz yemekleri ama yemek zorundayız çare yok, :)) sevmediğim yemekte olsa yapıyorum :)
ovu.testini almadım canım ama bu ay tutmazsa alıcam umarım gelir kuzuum, mis kokulu bebişim

Son düzenleme:
Bensiz ammada kaynatmissiniz pisbogazlar siziiiii isiniz gucunuz yemek :))))) bugun disaridaydim hep ofise gitmeden eve gecis yaptik santiyeden. Ozledim minik kuslarimi bi sedim dusunmus beni sagolsun

Makarnaci karisi olarak tekrar etmeme gerek yok sanirim biliyosunuz :)))))

Amiin sağol canım , tabii ki yok bitanem , Her şey ilk önce insanın yüreğinde bitiyor :103: bugün aslında çok uğraşacağım bir şey yapmak istemiyorum en iyisi makarna

Ohhh hep kaytarrr gezzz tabiii kim yapsin yemek, gecende kahvalti indirdi adamcagiza hihihih

Ohhh hep kaytarrr gezzz tabiii kim yapsin yemek, gecende kahvalti indirdi adamcagiza hihihih

seni cadııı nasılda unutmamış kahvaltııyııı canım fasulye konservesi yapmıştım yazdan onu unutmuşum hemen onu yaptım :) miss gibi oldu

kızlarrrrrrrrr nasılsınız gelin az kaynatalım

geldim canım , ıssız sessiz tek başıma dolaşıp durdum kimsecikler yoktu, neyse ki geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…