Kasım 2013

bu hsg yi kaç ay çocuk olmayınca yapıyorlar şahsen ben çok korkuyorum bundan nedense aklımda korkutucu birşey olarak kalmış:)

bu hsg yi kaç ay çocuk olmayınca yapıyorlar şahsen ben çok korkuyorum bundan nedense aklımda korkutucu birşey olarak kalmış:)

bende cok korkuorm valla ınternetten ızledım zora benzıo bakalm hayırlısı deneyıp gorcem anestezılıı olunca cok ıstıolar mecbur dayancam

kızlar tüp bebekle ilgili çok yksek fiyatlar duyuyordum sizden duyduklarıma çok şaşırdım birde sgk lı olunca dahamı uygun yani çok sevindim buna ben 10 bin tl den aşağı olmaz biliyorum.
bir iki ay içinde olmazsa bende düşünüyorum kısa yoldan vede ikiz olma ihtimalide var süper olurrr

evet ama şartlarıda varmıs en az 5 yıl prım yatmıs olması gerekıomus falan fılan ole duydum tam bı bılgım yok bıde 3 kez asılama yaptırmıs olman gerekıoms bı rapor hazırlıyolarms ondan sonra karsılıoms dıe duydum arastır ıstersen

kız böl ne olacak ki arada boş boş konuşuyorum işte Iyiyiz valla okuduğun gibi Sen nasılsın?

iyi yapıyorsun valla konuş konuş :)) ben hiç iyi değilim valla :26: Bu ay sallamim dedim ama yine mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum.her ay böyle oluyo umut veriyo sonra fos. Bende bıktım bu durumdan :26:

canım ağrılara bakılırsa dün yumurtlamışsın bence bu geceyi değerlendir

o kasık ağrısı yumurtlayıncamı oluyo ki? bnmde bgn baya ağrım war yumurtladım mı demek ??
yumurtlama günüde hesaba göre tamda bgn hımm ozman bakalaım bakalım kawaga çıkmassa ewe gidince

sen ne zaman yaptırcan canım yaptırınca bi aydınlatıver bizi:)

tamam korkudan olmezsem haber verırım 10 nunda yaptırcam ıns bı aksılık cıkmassa ama bnm 13 ayım doldu yumurta takıbım yapıldı hıcbırınde sorun cıkmayınca ıstedı hsgyı sadece muayenede sag tupun yapısık gıbı hıssedıorm dedı hsg ıstıycem dedı normalde ole herseye ıstemıolar sanırım

o kasık ağrısı yumurtlayıncamı oluyo ki? bnmde bgn baya ağrım war yumurtladım mı demek ??
yumurtlama günüde hesaba göre tamda bgn hımm ozman bakalaım bakalım kawaga çıkmassa ewe gidince

evet büyük olasılıkla yumurtlama günün bugün ondan ağrıyor testi yap hemen :))
hatta yarın yaptığında daha silik göreceksin bugün koyu ise iyi değerlendir
birde yumurta akı kıvamında akıntı oluyo ondanda anlıyorum ben hemen çünkü geçici süre oluyo ve geçiyo sora

canım özel bir tüp bebek merkezinde yaptırırsan eğer evet yüksek tutuyor.fakat ben mesela ankara başkent hastanesine gidiyorum.yani devlet hastanesi değil üniversite hastanesi olduğu için sana rapor çıkarıyorlar ve 1650+ilaç parası vererek tüp bebek yaptırabiliyorsun.bigin olsun :)))

canım yok öyle bir şey.devlet hastaneleri bu protokolü uyguluyor bizim gittiğimiz değil.benmki 1 kez aşılama yaptı.şimdi tüp yapılacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…