canım umarım sorun çıkmazda uzamaz işiniz bizim gibi.tüp bebekte biraz para istiyor ama başka çare kalmadı valla
bebişim sende hiç pas vermiyorsun haa bize
sigortası olanı karsılıoyor dıe bılıorm ?
valla hiç bana yap demediler inşallahda demezler bende çok korkuyorumbu hsg yi kaç ay çocuk olmayınca yapıyorlar şahsen ben çok korkuyorum bundan nedense aklımda korkutucu birşey olarak kalmış:)
canım tamamen karşılamıyor biliyorsundur.aşılama 800 lira +ilaçlar...tüp bebekte 1650 lira+ilaçlar.bunu hastaneye illaki ödüyorsun
bılıorm canm o bısey deıl tamamı cok daha fazla bı mıktar yanı 3 bın bıle olsa on numara
bu hsg yi kaç ay çocuk olmayınca yapıyorlar şahsen ben çok korkuyorum bundan nedense aklımda korkutucu birşey olarak kalmış:)
sende para bol galiba maşşallahvalla iyiki çalışıyorum yoksa hayatta eşim bunları ödeyemezdi
yok be gülüm olurmu aşkolsunlafınızı bölmek istemiyorumda ondan nasılsın
kızlar tüp bebekle ilgili çok yksek fiyatlar duyuyordum sizden duyduklarıma çok şaşırdım birde sgk lı olunca dahamı uygun yani çok sevindim buna ben 10 bin tl den aşağı olmaz biliyorum.
bir iki ay içinde olmazsa bende düşünüyorum kısa yoldan vede ikiz olma ihtimalide var süper olurrr
kız böl ne olacak ki arada boş boş konuşuyorum işteIyiyiz valla okuduğun gibi Sen nasılsın?
yok ya cok sukur yetcek kadar kazanıorzda bıraz birikim var ona guvenıorm bende:d
bende cok korkuorm valla ınternetten ızledım zora benzıo bakalm hayırlısı deneyıp gorcem anestezılıı olunca cok ıstıolar mecbur dayancam
canım ağrılara bakılırsa dün yumurtlamışsın bence bu geceyi değerlendir
inşallah o birikimine gerek kalmazda normal yolla olur
sen ne zaman yaptırcan canım yaptırınca bi aydınlatıver bizi:)
o kasık ağrısı yumurtlayıncamı oluyo ki? bnmde bgn baya ağrım war yumurtladım mı demek ??
yumurtlama günüde hesaba göre tamda bgn hımm ozman bakalaım bakalım kawaga çıkmassa ewe gidince
kızlar tüp bebekle ilgili çok yksek fiyatlar duyuyordum sizden duyduklarıma çok şaşırdım birde sgk lı olunca dahamı uygun yani çok sevindim buna ben 10 bin tl den aşağı olmaz biliyorum.
Bir iki ay içinde olmazsa bende düşünüyorum kısa yoldan vede ikiz olma ihtimalide var süper olurrr
evet ama şartlarıda varmıs en az 5 yıl prım yatmıs olması gerekıomus falan fılan ole duydum tam bı bılgım yok bıde 3 kez asılama yaptırmıs olman gerekıoms bı rapor hazırlıyolarms ondan sonra karsılıoms dıe duydum arastır ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?