hosbulduk sekerimbugun annemin komsulari geldi. o yuzden pek gelemedim araniza.ama aklim hep burdaydi
ee ne var ne yok? herkesten son durumlari alalim
Ben yarin çalışmalara başlıyorum. Benim son durum boyle
bende farklı bir durum yok canomm , yarın çalışmaların başlıyor demeekkfunda nında başlıyor , vallahi ben kurtuldumm
sabırsızlıkla bekleme günleri yaklaşıyor :)
bende geldimm kizlarr
fundoss bende dusundum ama yazmayi unuttum gercekten bakk:18::18:
kız sosyalcan senin batın 10 kasım mış? oruç ta tuttuğuna göre regl olmadın , testte yapmadın… anlat çabuk nedir son durumların :))
nereye kaçtın kız seeen hain sosyalcan
makarnacının karısı kaçtı canım
Evet tatlim
Su anda senin daha heyecanliibeklerken zaman geçmiyor zaten
Simdi senin var ne zamandi
Ohh ohhh benim ballarim gelmissss oooo hatun marifetli cikti konserve bile yapmis kuslikvallah utandimmm. Himmm peki aysom affettim.
hemen söylüyorum kuzum, geçen perşembe doktora gittim neden benim bebeğim olmuyor diye oda test falan istedi neyse bhcg de istedi onda çıkmadı , adette olmadım bu ay yumurtlamamış olabilirim hem kürtajdan sonra dengem çok bozuldu
kız benim koca aldı pc yi ondan gelemedim hemen, tabletede daha alışamadım
Allah allah adet olamadın yani söktürücü falan vermedi mi dr. ? canım bir kere kürtaj olduğuna göre bebeğin olmuş, yani hamile kalıyorsun sonuçta Allahın izniyle yine olacaksın…Bütün güzeel dileklerimi gönderiyorum sana :103:
Ohh ohhh benim ballarim gelmissss oooo hatun marifetli cikti konserve bile yapmis kuslikvallah utandimmm. Himmm peki aysom affettim.
2 arkadaşımda hamile, cok sevinclileronlara bugün cok imrendim
hamile kaldığımda sevinebileceğimi düşünmüyorum
ne bileyim zevk olsun diye gidiyorum doktora artık gitmeyeceğim zaten , kendimi delik deşik edip geliyorum hiçbir şeyde çıkmıyor sonra adet söktürücü için erken canım daha 1 gün geçti çünkü stresste çok etkiliyor beni, bu arada tşk ederim inşallah hepimiz hamile kalırız dua ediyorum bende sizler için
2 arkadaşımda hamile, cok sevinclileronlara bugün cok imrendim
Laaa bi durun amma hizlisiniz, kizzz batlarimiz yakin bizim nasi oluyooo ben bugun test yaptim daha var yum. Ole gosterdi bosa calusmim diyom dun oldu bugun ara yarin olsa olurmu..
aa boyle soylemeehep guzel dusunecez. hamile kalsakta kalamasakta
stress, ne kadar yapmayalım desekte kendimizi kandırıyoruz ne yazık ki hayatımızın her anında yapıyoruzinşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?