Kasım 2013

hosbulduk sekerim bugun annemin komsulari geldi. o yuzden pek gelemedim araniza.ama aklim hep burdaydi
ee ne var ne yok? herkesten son durumlari alalim
Ben yarin çalışmalara başlıyorum. Benim son durum boyle

bende farklı bir durum yok canomm , yarın çalışmaların başlıyor demeekk funda nında başlıyor , vallahi ben kurtuldumm
sabırsızlıkla bekleme günleri yaklaşıyor :)

bende farklı bir durum yok canomm , yarın çalışmaların başlıyor demeekk funda nında başlıyor , vallahi ben kurtuldumm
sabırsızlıkla bekleme günleri yaklaşıyor :)

Evet tatlim
Su anda senin daha heyecanlii beklerken zaman geçmiyor zaten
Simdi senin bat ne zamandi

Son düzenleme:
kız sosyalcan senin batın 10 kasım mış? oruç ta tuttuğuna göre regl olmadın , testte yapmadın… anlat çabuk nedir son durumların :))

hemen söylüyorum kuzum, geçen perşembe doktora gittim neden benim bebeğim olmuyor diye oda test falan istedi neyse bhcg de istedi onda çıkmadı , adette olmadım bu ay yumurtlamamış olabilirim hem kürtajdan sonra dengem çok bozuldu
nereye kaçtın kız seeen hain sosyalcan

kız benim koca aldı pc yi ondan gelemedim hemen, tabletede daha alışamadım

Ohh ohhh benim ballarim gelmissss oooo hatun marifetli cikti konserve bile yapmis kuslikvallah utandimmm. Himmm peki aysom affettim.

Allah allah adet olamadın yani söktürücü falan vermedi mi dr. ? canım bir kere kürtaj olduğuna göre bebeğin olmuş, yani hamile kalıyorsun sonuçta Allahın izniyle yine olacaksın…Bütün güzeel dileklerimi gönderiyorum sana :103:

ne bileyim zevk olsun diye gidiyorum doktora artık gitmeyeceğim zaten , kendimi delik deşik edip geliyorum hiçbir şeyde çıkmıyor sonra adet söktürücü için erken canım daha 1 gün geçti çünkü stresste çok etkiliyor beni, bu arada tşk ederim inşallah hepimiz hamile kalırız dua ediyorum bende sizler için

Ohh ohhh benim ballarim gelmissss oooo hatun marifetli cikti konserve bile yapmis kuslikvallah utandimmm. Himmm peki aysom affettim.

tabii ilk kahvaltılık diye söylerken gözüne giremedim fundacanın , bugün de makarna yı geçen de gezmeyi, sanki attığım toplar bana geliyor şimdi :121: canımm buyur gell sana da yaparım leziz konservelerimden :)))

stress, ne kadar yapmayalım desekte kendimizi kandırıyoruz ne yazık ki hayatımızın her anında yapıyoruz inşallah canımm

Laaa bi durun amma hizlisiniz, kizzz batlarimiz yakin bizim nasi oluyooo ben bugun test yaptim daha var yum. Ole gosterdi bosa calusmim diyom dun oldu bugun ara yarin olsa olurmu..

Laaa bi durun amma hizlisiniz, kizzz batlarimiz yakin bizim nasi oluyooo ben bugun test yaptim daha var yum. Ole gosterdi bosa calusmim diyom dun oldu bugun ara yarin olsa olurmu..

ben bugun hamile kalan arkadasimla konustum. 12. gun yum gunuymus. zaten hamile kaldiginida adetine 4-5 gun kala ogrendi. bu yum gunleri herkeste farkli. benimde buyuk ihtimalle19. gun yum gunum.

aa boyle soylemee hep guzel dusunecez. hamile kalsakta kalamasakta

inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza aldığımızda sevineceğiz, hep düşük hep kürtaj duyuyorum çevremde, sağlıklı bi gebelik geçirdiğimde sevineceğim yanlış anlaşılmasın yani

stress, ne kadar yapmayalım desekte kendimizi kandırıyoruz ne yazık ki hayatımızın her anında yapıyoruz inşallah canımm

evet canım kafaya takmasak keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…