Kasım 2013

Katılıyorum canım kırmızılar geldiğinde de üzülmek yok :13:

peki anlastik o zaman

kizlar ben biraz esimle ilgileneyim sonra kusuyor

hepinizi opuyorumm iyi geceler tatli ruyalarr

sana da İyi geceler canım bende öptüm

kızlar aynı şeyi on defa yazmışım b.sayar donuyor :))

Bende kaçıyorum fundacan öpüyorum seni , hadi sende git kocişinin yanına
tatlı rüyalar canooomm :103:

doktorum çatlamayı gördü 3 gün üst üste olsun sonra iki güne bir demişti. benim adet tarihi yarın canım

Kizlarrr herkese merhaba
Bikac aydir forumdaki harika duygularinizi sadece okuyarak ama icimde hissederek paylasiyorum
Bugun uye olup yazmaya karar verdim..
Cok sevdigim bi duadir hayirli olani gonlume ver, gonlumdekini hayirli eyle.. Bu zamana kadar hep dilekerimi boyle ister, olmazsa da zamani degilmis deyip sabreder, sonra da gerceklestigini gorurdum..
Umarim artik saglikli bi bebis icin simdidir o zsman..
14 kasim BAT
Kalbim kipir kipir son 3 gunumu bekliyorum.
Gecen ay regl olunca gozumden akan sessiz bikac damla yasi gorunce anladim bebisim seni ne cok istedigimi..

Hepimiz icin o mutlu an en gec bu 3 ay icinde gerceklesecek
Inanalim ve olsun

Benimki spordaydi geldi canim yazamadim, meraklanma ))) cuma gecesi bide pazar faaldi 2 gunde bir bu ara istekli olarak yarinda devam sira hergun onemli dedin gibi yapcam bende ustemem yan cdbime

Insallahhhhh insallah 3 aya raziyim bende :))))) ama daha fazla surmedinnnn

doktorum çatlamayı gördü 3 gün üst üste olsun sonra iki güne bir demişti. benim adet tarihi yarın canım

Spermler uzun sure canli kalmasina ragmen bazi dr.larda hergun oneriyo ben anlamadim yaa bazisida verimsiz oluyo gunasiri diyo

Insallahhhhh insallah 3 aya raziyim bende :))))) ama daha fazla surmedinnnn

3 ay kulaga hos geliyo demi :)
Ben olcakmis gibi plan yapmaya bile basladim..
Yas 31 oldu kariyer derken hep erteledim, daha uzun surmesin diye tum hucrelerimi 3 aya yogunlastirdim napiyim
Fena heyecanli bi surecmis megersem

İyi gecelerr kızlarrr..

Benimde geçti bi günüm bakalım ne olacak stresten uzuyo galiba..

Geçen ay yumurtlamanın 18 ni zor gördüm belki görmedim bile hatırlamıyorum kasık ağrısından bu ay bende hergün yapalım diyorum ama korkuyorum da ne yalan diyim

3 ay kulaga hos geliyo demi :)
Ben olcakmis gibi plan yapmaya bile basladim..
Yas 31 oldu kariyer derken hep erteledim, daha uzun surmesin diye tum hucrelerimi 3 aya yogunlastirdim napiyim
Fena heyecanli bi surecmis megersem

Benimde 31 aralikta 31 bitiyo ((( o yuzden aslinda bu ara bunalimim yeni yila girmeden hamis oldumu ogrenmek istiyorum, ben kariyeri gectim evlendik birctu harcti biraz daha beraber biseyler yapalim olur nadilsa dedim ama ole olmuyomus 1 yil olcak tik yok. Bende istiyirum olacak gibi hissetmeyi pozitif dusunmeyi

Iyi geceler canim, korkmaaa o bebek o gobiste buyucekkk bunu dusun :))))

günaydın kızlar

moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum

gunaydin tatlim

seni o kadar iyi anliuorumki. ayni olay haftasonu basima geldi. 2 arkadasiminda ayni anda hamile kaldigini duydum. tabiki cok sevindim. ama insanin ici buruk oluyor yinede. kiskanma degil bu. insan korkuyor bi anda,ya benim olmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…