hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..
peki anlastik o zaman
kizlar ben biraz esimle ilgileneyimsonra kusuyor
hepinizi opuyorummiyi geceler tatli ruyalarr
canım ya insanın kafası öyle karışıyor ki :44: bazı dr. sitelerin de gün aşırı diyorlar bazıları dediğin gibi 2 günde 1 , her gün çalışıp tutturan da var :) en iyisi oluruna bırakmak diyoruz öyle de olmuyor ki :) ben gün aşırı denedim bu ay bakalım gelecek mi kıymetli misafir
sen iki günde bir mi çalıştın, bat tarihin ne zaman cnm
Kizlarrr herkese merhaba
Bikac aydir forumdaki harika duygularinizi sadece okuyarak ama icimde hissederek paylasiyorum
Bugun uye olup yazmaya karar verdim..
Cok sevdigim bi duadir hayirli olani gonlume ver, gonlumdekini hayirli eyle.. Bu zamana kadar hep dilekerimi boyle ister, olmazsa da zamani degilmis deyip sabreder, sonra da gerceklestigini gorurdum..
Umarim artik saglikli bi bebis icin simdidir o zsman..
14 kasim BAT
Kalbim kipir kipir son 3 gunumu bekliyorum.
Gecen ay regl olunca gozumden akan sessiz bikac damla yasi gorunce anladim bebisim seni ne cok istedigimi..
Hepimiz icin o mutlu an en gec bu 3 ay icinde gerceklesecek
Inanalim ve olsun
doktorum çatlamayı gördü 3 gün üst üste olsun sonra iki güne bir demişti. benim adet tarihi yarın canım
Insallahhhhh insallah 3 aya raziyim bende :))))) ama daha fazla surmedinnnn
3 ay kulaga hos geliyo demi :)
Ben olcakmis gibi plan yapmaya bile basladim..
Yas 31 oldu kariyer derken hep erteledim, daha uzun surmesin diye tum hucrelerimi 3 aya yogunlastirdim napiyim
Fena heyecanli bi surecmis megersem
İyi gecelerr kızlarrr..
Benimde geçti bi günüm bakalım ne olacak stresten uzuyo galiba..
Geçen ay yumurtlamanın 18 ni zor gördüm belki görmedim bile hatırlamıyorum kasık ağrısından bu ay bende hergün yapalım diyorum ama korkuyorum da ne yalan diyim
Iyi geceler canim, korkmaaa o bebek o gobiste buyucekkk bunu dusun :))))
doktorum çatlamayı gördü 3 gün üst üste olsun sonra iki güne bir demişti. benim adet tarihi yarın canım
İkizler neolduki
orada bi sed gordum sanki
orada bi sed gordum sanki
Bir sees duyduum , göremiyorum Ayşenur sen misin :130: :))
günaydın kızlar
moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?