Kasım 2013

2 arkadaşımda hamile, cok sevincliler onlara bugün cok imrendim

hamile kaldığımda sevinebileceğimi düşünmüyorum

hep beraber o duyguları yaşayıp burada paylaşacğz…sosyalcan kızz sende böyle oynayacaksınn :99:

Laaa bi durun amma hizlisiniz, kizzz batlarimiz yakin bizim nasi oluyooo ben bugun test yaptim daha var yum. Ole gosterdi bosa calusmim diyom dun oldu bugun ara yarin olsa olurmu..

senin son adet tarihin kaç fundacan ?

ben bugun hamile kalan arkadasimla konustum. 12. gun yum gunuymus. zaten hamile kaldiginida adetine 4-5 gun kala ogrendi. bu yum gunleri herkeste farkli. benimde buyuk ihtimalle19. gun yum gunum.

Ben her ayi gunu yaziyorum buna gore benim 15 i cuma testlrrlede takip edecem

Benim bi arkadasimda 2 dusugu var evet daha zor anliyorum seni hep korku var icinde onundabidahs ayni sey olacak duygusu insallah bu defa saglikli gebelik olur.

Sed 2 kasimdi baslada 4 gun surdu. 6 ekimdi oncekide

sevinçlerimize hep beraber oynayacağız zaten cnm :)) senin vereceğin güzel haberide sabırsızlıkla bekleyecğm

sağol canım

Benim bi arkadasimda 2 dusugu var evet daha zor anliyorum seni hep korku var icinde onundabidahs ayni sey olacak duygusu insallah bu defa saglikli gebelik olur.

inşallah canım , bu arada ben artık takmayacağım gün aşırı ilişki olsun yeter gelirse gelir ne yapalım

Yaaa ama biz bole gun saat hesabi yapiyoz ya oluruda olmaza suruklemeyelim kizlarrrr relaks olmaliymisiz ya hani benim her an aklimda ama yaw.

Yaaa ama biz bole gun saat hesabi yapiyoz ya oluruda olmaza suruklemeyelim kizlarrrr relaks olmaliymisiz ya hani benim her an aklimda ama yaw.

hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..

Olduuu temammmmm ben kurallara uyacagama soz veiyirum ihihihih

canım pazar gününden itibaren başlangıcı yapsaydın :) ben 29 günde oluyorum, son adet 26 ekim di…benim geçen haftam senin de bu hafta çook önemli :))

doğru diyorsun canım benim… o yüzden, istemem yan cebime koy havasında gezin işte :93: ben öyle yaptım bakalım tuttu mu

:13: anlaştık canım, kırmızı yı gördüğümüzde üzülmek yok :)

:13: anlaştık canım, kırmızı yı gördüğümüzde üzülmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…