2 arkadaşımda hamile, cok sevinclileronlara bugün cok imrendim
hamile kaldığımda sevinebileceğimi düşünmüyorum
Laaa bi durun amma hizlisiniz, kizzz batlarimiz yakin bizim nasi oluyooo ben bugun test yaptim daha var yum. Ole gosterdi bosa calusmim diyom dun oldu bugun ara yarin olsa olurmu..
Ayyy bizde olacazzzz insallahhhh yaaa nolur Allahim bu defa tutsunnnn
hep beraber o duyguları yaşayıp burada paylaşacğz…sosyalcan kızz sendeböyle oynayacaksınn :99:
senin son adet tarihin kaç fundacan ?
ben bugun hamile kalan arkadasimla konustum. 12. gun yum gunuymus. zaten hamile kaldiginida adetine 4-5 gun kala ogrendi. bu yum gunleri herkeste farkli. benimde buyuk ihtimalle19. gun yum gunum.
burda kim hamile kalsa ben oynarım zaten canım
Ben her ayi gunu yaziyorum buna gore benim 15 i cuma testlrrlede takip edecem
inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza aldığımızda sevineceğiz, hep düşük hep kürtaj duyuyorum çevremde, sağlıklı bi gebelik geçirdiğimde sevineceğim yanlış anlaşılmasın yani
evet canım kafaya takmasak keşke
sevinçlerimize hep beraber oynayacağız zaten cnm :)) senin vereceğin güzel haberide sabırsızlıkla bekleyecğm
sevinçlerimize hep beraber oynayacağız zaten cnm :)) senin vereceğin güzel haberide sabırsızlıkla bekleyecğm
Benim bi arkadasimda 2 dusugu var evet daha zor anliyorum seni hep korku var icinde onundabidahs ayni sey olacak duygusuinsallah bu defa saglikli gebelik olur.
Sed 2 kasimdi baslada 4 gun surdu. 6 ekimdi oncekide
aynen oyle sedhalay bile cekecez burda tek sorun halay basi kim olacak
aynen oyle sedhalay bile cekecez burda tek sorun halay basi kim olacak
kim başlatırsa o dur, işte böyle
aydeeeee
teyy teyy hoooppaaa
Yaaa ama biz bole gun saat hesabi yapiyoz ya oluruda olmaza suruklemeyelim kizlarrrr relaks olmaliymisiz ya hani benim her an aklimda ama yaw.
Hehehehe ben olurummmm yavyummmm yeterki hamis olalimmm
kim başlatırsa o dur, işte böyle
aydeeeee
teyy teyy hoooppaaa
Benim bi arkadasimda 2 dusugu var evet daha zor anliyorum seni hep korku var icinde onundabidahs ayni sey olacak duygusuinsallah bu defa saglikli gebelik olur.
Sed 2 kasimdi baslada 4 gun surdu. 6 ekimdi oncekide
Yaaa ama biz bole gun saat hesabi yapiyoz ya oluruda olmaza suruklemeyelim kizlarrrr relaks olmaliymisiz ya hani benim her an aklimda ama yaw.
Olduuu temammmmm ben kurallara uyacagama soz veiyirum ihihihih
hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..
hamile kalamazsakta uzulmeyecez. bebek bir sekilde gelecek zaten.. amac kafayi rahatlatmak bebege uygun ortam hazirlamak ve bu ortamda da bunu yapmaya calisiyoruz. hepimiz derdi ayni.. o yuzden bizi bizden baskasi anlamaz tatlim..sonuc ne olursa olsun birbirimize destek olacaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?