Kasım 2013

orada bi sed gordum sanki

Bir sees duyduum , göremiyorum Ayşenur sen misin :130: :))

çatlaklarrrrr günaydııııııııııııııınnnn
günaydın sabo anlıyorum seni bende geçende yazmıştım aynı sorunu geçici üzülme bikaç gün o modda dolaşırsın sora yoluna bakarsın işyerinden ya o kötü işte her an yanında muhabbeti yapılcak filan bizimde olacak inşallah

bnde 7 bucukta kalktim yine esimle kalkiyorum,sonra bidaha uyuyamiyorum bende is hayatini ozledimm

kız vallah sana imreniyorum büyük başarı yani, ben eşimi yolluyorum 06:45 suları hooop yatağa saati 07:30 a kurup ama onda bile mızıkçılık yapıp takılıyorum 10 dakka daha yatakla vedalaşamıyorum
çok güzel bu alışkanlığın yaaa fazla uyumak iyi değil.

hemende yakalıyonuz haaa şöle 2 dk bakıp kaçsam hemen görürler anaaaam

fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin

radarlar acik gozumuzden birsey kacmazz
ya uni deyken boyle degildim. evlendikten sonra bu hale geldim. annemde boyledir. birazda ondan geliyor sanirim

Günaydın bitanem , senin de gelecek civcivin, güzel şeyler düşün... Hayırsız olan her şeyi uzak tutsun Rabbim işin, eşin, paranın , evladın... tabii bunları hepimiz biliyoruz ama önemli olan böyle olumsuzluklar anında düşünmek :109: canım hepimiz için bir zamanı var ve o zamana yaklaştığımızı hiç unutmayalım :))

evet sedd iste budurr sed e bi alkis lutfenn

geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim

fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin

kızzz suyumu hazırlıyodum anca geldimmm
surelab aldım ben 20 li 2 de gebelik lab. var içinde
21,60 tl olandan bugün ver sipariş yarın gelir benim dün eve gidince bi karnı mağrıdı vede o şeffaf şeyyy
dedim tamam oluyo heralde ama test yaptım silik bile değildi.

geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim

üzülme kuzu herşey biz insanlar için, iyi düşün iyi olsun bacı

günaydın kızlar herkes bomba gibi yine

sanada günaydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…