evet uyandimm nasilsin sekerr
iyiyim canım çok uykum vaar , senin yerinde olsam şimdi uyurdum
orada bi sed gordum sanki
Bir sees duyduum , göremiyorum Ayşenur sen misin :130: :))
günaydın kızlar
moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum
bnde 7 bucukta kalktim yineesimle kalkiyorum,sonra bidaha uyuyamiyorum bende is hayatini ozledimm
çatlaklarrrrr günaydııııııııııııııınnnn
günaydın sabo anlıyorum seni bende geçende yazmıştım aynı sorunu geçici üzülme bikaç gün o modda dolaşırsın sora yoluna bakarsın işyerinden ya o kötü işte her an yanında muhabbeti yapılcak filan bizimde olacak inşallah
kız vallah sana imreniyorum büyük başarı yani, ben eşimi yolluyorum 06:45 sularıhooop yatağa saati 07:30 a kurup ama onda bile mızıkçılık yapıp takılıyorum 10 dakka daha yatakla vedalaşamıyorum
çok güzel bu alışkanlığın yaaa fazla uyumak iyi değil.
hemende yakalıyonuz haaa şöle 2 dk bakıp kaçsam hemen görürler anaaaam
günaydın kızlar
moralim o kadar bozuk ki iş yerinden bi arkadaşım hamileymiş akşam kan testi yaptırmış çıkmış aslında sevindimde ama ne biliyim üzüldüm de kıskançlıkta yapıyorum sanki biraz böle düşüncelere kapıldığım için kendimden utanıyorum
Günaydın bitanem , senin de gelecek civcivin, güzel şeyler düşün... Hayırsız olan her şeyi uzak tutsun Rabbim işin, eşin, paranın , evladın... tabii bunları hepimiz biliyoruz ama önemli olan böyle olumsuzluklar anında düşünmek :109: canım hepimiz için bir zamanı var ve o zamana yaklaştığımızı hiç unutmayalım :))
gunaydinn tatlimmnasilsinn
Şştt sana da Günaydın bebek
fundacanimm sen bu ovu testini hangi marka almistin
nasılsınız bakalımm, gece benden sonra kaynatmışsınız yine
geçen sene bugün düşük yapmıştım sabah kalkınca o aklıma gelmişti bide işe gelip onu duyunca kötü oldum kız bile anladı belkide o söleyince ne biliyim çok sevinemedim
günaydın kızlar herkes bomba gibi yine
evet canım iyi kaynattık çay da içtik :)) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?