günaydın kızlar herkes bomba gibi yine
tamam cnm sagol. ondan alirim bende.
ya forumlarda gezerken hamilelik jeli diye birsey duydum. bundan kullanan var midir??
geçen akşam yakın arkadaşlarım hamilelikten konu açtı. benim durumları da biliyorlar.
biri diyo tam istediğim zaman da oldu. doğum iznini kullanabildim. diğerine doktor korunmayı bırakınca hamile kalırsın hemen demiş.
böyle bir kaç dakika yanımda sohbet ettiler. kasıtlı olmadığını biliyorum.
ne söyleyebilrisn ki sen 10 ay bekle evdeki hesap çarşıya uymamış. mecbur bekliyorsun muhabbetin bitmesini....
sonra onlar da ben konuşmayınca kapattılar konuyu.
bu tarz konularda suratım ne hale dönüşüyor acaba merak ediyorum elimden geldigince belii etmemeye çalışıyorum ama anlaşılıyordur.
kendi derdime düşmekten ablamın sevincini bile paylaşamıyorum (3 aylık hamile).
ultrasonda şöyle gördüm boyu şöyleymiş. he he deyip geçiyorum ne yalan söyleyeyim
o neymiş kızzzz hani şu kayganlaştırıcı gibi bişeymi zararı olur mu acaba bende bakmıştım bir ara ama aynı şeymi bu acaba ilişki rahat olsun diye hani çok açık yazdım demiayy hele bi araştır hemen sipariş verim ben ondan eğer olumluysa zaman kaybetmede kııız
geçen akşam yakın arkadaşlarım hamilelikten konu açtı. benim durumları da biliyorlar.
biri diyo tam istediğim zaman da oldu. doğum iznini kullanabildim. diğerine doktor korunmayı bırakınca hamile kalırsın hemen demiş.
böyle bir kaç dakika yanımda sohbet ettiler. kasıtlı olmadığını biliyorum.
ne söyleyebilrisn ki sen 10 ay bekle evdeki hesap çarşıya uymamış. mecbur bekliyorsun muhabbetin bitmesini....
sonra onlar da ben konuşmayınca kapattılar konuyu.
bu tarz konularda suratım ne hale dönüşüyor acaba merak ediyorum elimden geldigince belii etmemeye çalışıyorum ama anlaşılıyordur.
kendi derdime düşmekten ablamın sevincini bile paylaşamıyorum (3 aylık hamile).
ultrasonda şöyle gördüm boyu şöyleymiş. he he deyip geçiyorum ne yalan söyleyeyim
kıyamam ya inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın, arkadaşların dengesizmiş her konu herkesin yanında konuşulmuyor maalesef düşüncesiz insan çok üzülme
fundaa bu jel cok pahaliymis yaa100 liradan basliyorama spermleri uzun sure canli tutuyormus ve ilerlemesini sagliyormus.
o neymiş kızzzz hani şu kayganlaştırıcı gibi bişeymi zararı olur mu acaba bende bakmıştım bir ara ama aynı şeymi bu acaba ilişki rahat olsun diye hani çok açık yazdım demiayy hele bi araştır hemen sipariş verim ben ondan eğer olumluysa zaman kaybetmede kııız
arastiriyorum simdi tatlim. bi zarari yoksa onuda aliriz tatlim
fundaa bu jel cok pahaliymis yaa100 liradan basliyorama spermleri uzun sure canli tutuyormus ve ilerlemesini sagliyormus.
40 tl ye bile var kızzz nerden baktın sen gittigidiyorda 40 küsürde var
valla anca böle bi jelle hergün ilişki olur yoksa ben yapamam hadi ben yaptım benimki spor manyağı ordan telef olmuş geliyo en iyisi bu hafta yollamim ne dersiniz
HEHEHHE o sonuncular çok tatlıııı
he kızzz imzaladım tabi ben yıllardır ne ürünler alıyom ordan çeyiz bile dizdim
gittigidiyordaki başka marka demi güvenmiyorum almayalım neyse şimdilik o jelden
eee sed hanım biz bitirmedik sizin gibi napalım önümüzde koskoca bi hafta var değerlendirmemişz gerekn
benimki maç yapmıyo kız gidip ağırlık çalışıyo oda güçsüz bırakıyomuş ağırlık çalışınca hepten bitiyomuş vücut bide öle diyo
ben bu hafta yollamim en iyisi
gittigidiyordaki başka marka demi güvenmiyorum almayalım neyse şimdilik o jelden
eee sed hanım biz bitirmedik sizin gibi napalım önümüzde koskoca bi hafta var değerlendirmemişz gerekn
benimki maç yapmıyo kız gidip ağırlık çalışıyo oda güçsüz bırakıyomuş ağırlık çalışınca hepten bitiyomuş vücut bide öle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?