Kasım 2013

geçen akşam yakın arkadaşlarım hamilelikten konu açtı. benim durumları da biliyorlar.

biri diyo tam istediğim zaman da oldu. doğum iznini kullanabildim. diğerine doktor korunmayı bırakınca hamile kalırsın hemen demiş.
böyle bir kaç dakika yanımda sohbet ettiler. kasıtlı olmadığını biliyorum.

ne söyleyebilrisn ki sen 10 ay bekle evdeki hesap çarşıya uymamış. mecbur bekliyorsun muhabbetin bitmesini....

sonra onlar da ben konuşmayınca kapattılar konuyu.

bu tarz konularda suratım ne hale dönüşüyor acaba merak ediyorum elimden geldigince belii etmemeye çalışıyorum ama anlaşılıyordur.

kendi derdime düşmekten ablamın sevincini bile paylaşamıyorum (3 aylık hamile).
ultrasonda şöyle gördüm boyu şöyleymiş. he he deyip geçiyorum ne yalan söyleyeyim

tamam cnm sagol. ondan alirim bende.

ya forumlarda gezerken hamilelik jeli diye birsey duydum. bundan kullanan var midir??

o neymiş kızzzz hani şu kayganlaştırıcı gibi bişeymi zararı olur mu acaba bende bakmıştım bir ara ama aynı şeymi bu acaba ilişki rahat olsun diye hani çok açık yazdım demi ayy hele bi araştır hemen sipariş verim ben ondan eğer olumluysa zaman kaybetmede kııız

kıyamam ya inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın, arkadaşların dengesizmiş her konu herkesin yanında konuşulmuyor maalesef düşüncesiz insan çok üzülme

arastiriyorum simdi tatlim. bi zarari yoksa onuda aliriz tatlim

ama böyle yaptıkça dahada olumsuz olur gibi geliyor bana bence kendini toparlamalısın, bende 10 ay bitti 11. aydayım benden küçük arkadaşım benden sonra evlenenler var çocuğu pazar günü yaşına giriyo d. gününe gidecem orda eminim banada neler sölicekler ama ben hepsinin cevabını vericem böle şeylere hazırlıklı ol ve üzüldüğünü belli etme hatta üzülmede bence derim.
yaa benim patronum adam 50 ye yakın yaş ikizleri var 6 yaşlarında düşünsene küçücük çocukları
ama mutlu öle mutluki çok zor oldu diyo onun çok büyükmüş sorun ailede var hepsinin tüp bebek tüm aile erkeklerinde sorun var ama onların bile olmuşl böle düşün bizimde olacakkkk

kıyamam ya inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın, arkadaşların dengesizmiş her konu herkesin yanında konuşulmuyor maalesef düşüncesiz insan çok üzülme

canim benim sikma canini. bak nette simdi yine okudum. stres gebe kalmayi buyuk olcude etkiler yaziyor. sen kafani bosalt. rahatlat kendini. eninde sonunda olacak boyle dusunmeye calis

40 tl ye bile var kızzz nerden baktın sen gittigidiyorda 40 küsürde var

bu jelin faydası var mı acaba gerçekten ilişki esnasında kayganlaştırıcı jel falan ne biliyim kullanmayın diolar ama :26:

valla anca böle bi jelle hergün ilişki olur yoksa ben yapamam hadi ben yaptım benimki spor manyağı ordan telef olmuş geliyo en iyisi bu hafta yollamim ne dersiniz

arastiriyorum simdi tatlim. bi zarari yoksa onuda aliriz tatlim

fundaa bu jel cok pahaliymis yaa100 liradan basliyor ama spermleri uzun sure canli tutuyormus ve ilerlemesini sagliyormus.

40 tl ye bile var kızzz nerden baktın sen gittigidiyorda 40 küsürde var

neler karıştırıyorsunuz ikiniz :121:
cadılar

valla anca böle bi jelle hergün ilişki olur yoksa ben yapamam hadi ben yaptım benimki spor manyağı ordan telef olmuş geliyo en iyisi bu hafta yollamim ne dersiniz

Maç mı yapıyor kız gönderme bebişi istiyorsan, gidemezsin otur ayağımın dibine de :99:
eğeer yine giderse aynen böyle yap :84: :84: :84:

:93:

Son düzenleme:
HEHEHHE o sonuncular çok tatlıııı

he kızzz imzaladım tabi ben yıllardır ne ürünler alıyom ordan çeyiz bile dizdim
gittigidiyordaki başka marka demi güvenmiyorum almayalım neyse şimdilik o jelden
eee sed hanım biz bitirmedik sizin gibi napalım önümüzde koskoca bi hafta var değerlendirmemişz gerekn
benimki maç yapmıyo kız gidip ağırlık çalışıyo oda güçsüz bırakıyomuş ağırlık çalışınca hepten bitiyomuş vücut bide öle diyo
ben bu hafta yollamim en iyisi

bence de yollama gidecekse de ilk bütün enerjisini sen al , sonra gidebilirse gitsin

tamam cnm yardimlarin icin cok sagol ben ilk defa gitti gittiyordan birsey aldim o yuzden acemiyim biraz. birde netten kredi kartinla alisveris yapincada insan korkuyor yine neyse yarin testlerim gelir insallah.

bu arada kocani yollama oyle seylere tatlim, en azindan yum haftasinda gitmesin. enerjisini baska seylere yogunlastirmasin o gunler bidaha gelmioo

sed cim nette dolasirken jel falan buldum ama cok pahali geldi. gerci funda 40 liraya bulmus ama napsak bilemedim. bu ay ne var ne yok deniyoruzz

ne yapacakmış ağırlığı otursun evinde bebek olunca bol bol kucağına verirsin oda çalışmış olur böylelikle ağırlığı, inşallah tosun gibi bir oğlun olur funda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…