Kasım 2013

spermlerin hareketini kolaylastiriyormus ve sperm dostuymus ama biraz pahali iste

olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki

olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki

heyyy ağlamak yok ağlamak yokkk, pozitif düşün kötüleri çağırma şimdi hayatına

ooo ozaman hayatta gidemez azıcık bişey yiyince bile mayışıyo kız ilk başta göbeği taktı gitti şimdide kas olayına takmış benden önce sporcuydu zaten benle mahvoldu adam ama vücut altyapısı var diye hemen toparladı geri

çok güvenli site ayşom o site için rahat olsun. yarın gelir kesin.
bugün onu fındıklarla fıstıklarla besliyecemmm
jeli boşver cano bu aylıkta bunlar yeter artık

kızzz sosyal herkes öle diyo bana haa oğlun olcak senin diyolar işin güzel yanı bende heppp oğlan istiyommmm
çok tosun olmasın kıııız

canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)

sizin maçlar başladı tabii :)) kazanana kupa hediye edezeyim

canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)

bak yaaa nasılda gülüyoooo hain
bu arada benim yum. günüm hesaba göre 17 si pazarrrrr hani burcumun yorumundada çıktıydıııı dünde ne alakaysa 15 i cuma diyorum

aaa uzulmek yok ama seker istersen bi dene cnm. forumlarda baya baktimda. kullanan cok var. faydasini gorende olmus. sende bi arastir istersen:

Son düzenleme:

peki fundam sagolasin sen isik oldun bana senin sayende aldim cok tesekkur ederim.
ya esinin spor yapmasi cok guzel ama bu ara pek spor yapmasina gerek yokki seninle yeterince spor yapar zaten

hadi kizlarrr kupalar icin savasmaliyizzz er yada gec zafer bizim olacakk ilk hedefimiz yum yum gunleri

bu arada fundoss benimde icime oglan dogduu,hadi hayirlisii

ben bugün artık ağlamaklı bi modda gezerim biriyle kavga etmeden kapatsam bari günü

eşimde vardiyaya geçti gecede o da yok yanımda ailem zaten memlekette kendimi çok yalnız hissediyorum hepten bebişim olsaydı bana yoldaş olurdu

Son düzenleme:
bak yaaa nasılda gülüyoooo hain
bu arada benim yum. günüm hesaba göre 17 si pazarrrrr hani burcumun yorumundada çıktıydıııı dünde ne alakaysa 15 i cuma diyorum

hadi hadi bekliyoruz oğluşunu, oyy yerim seni
canım senin 11. gün bugün, ben 8. günden gün aşırı devam ettim bugüne kadar...Yeni mi başlayacaksın ?

ama bak boyle kotuyu cagirirsan olmaz. bebegin gelecegi varsada gelmez. gulmeye caliss tatlimm gune guzel bak sen. bu arada ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

Kızz, sabooroy şştt :99: yalnız değilsin, hadi git çabuk elini yüzünü yıka kendine gel, at o duygusallığı üzerinden...Kızıım bak giit ! Akşam da konuşuruz bol bol tatlım hadi güzel şeyler düşün :)) Çook güzel bir bebişin olacak Allahın izniyle

tostoson olsun kız yeriz o zaman onu çok çok ısırırız

ye sen beni neden dinlemiyorsun ama

tamam sed kizma sakin ol:18: artik sabooroy da bizim gibi umutlu bakacakk,guzel dusunecek dimi saboroycumm

hadi hadi bekliyoruz oğluşunu, oyy yerim seni
canım senin 11. gün bugün, ben 8. günden gün aşırı devam ettim bugüne kadar...Yeni mi başlayacaksın ?

Yehuuuuuuu

Yok kız aaa kaçırmışsın dün dedim ya cuma ve pazar faaldik
bugünde olursa perş. cuma ctesi pazar full diyorum tabi bu benim fikrim hayata geçirmek biraz zor

ama bak boyle kotuyu cagirirsan olmaz. bebegin gelecegi varsada gelmez. gulmeye caliss tatlimm gune guzel bak sen. bu arada ne zamandir cocuk istiyosun cnm?

2-2.5sene oldu canım bu süreçte 2 düşüğüm var ama hamile kalsamda o 9ay nasıl geçicek korkuyla bilmiyorum :18:

hamile kalamamak mı yoksa kalıp böyle kaybetmek mi zor bilemedim

sabo vallah tam zopalıksın haaa sen böle karamsar oldun sürece hiçbişey yolunda gitmez
ben hergün şükrediyorum eşim ailem için ve sizz güzel dostlar içinnnn
çal oyna bak keyfine bizimde canımızı sıkmaaa takılllll

pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen bebeğim olmucak diye çok korkuyorum Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısıyla hayırlısıyla verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…