bu jelin faydası var mı acaba gerçekten ilişki esnasında kayganlaştırıcı jel falan ne biliyim kullanmayın diolar ama :26:
spermlerin hareketini kolaylastiriyormus ve sperm dostuymusama biraz pahali iste
olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki
tamam cnm yardimlarin icin cok sagolben ilk defa gitti gittiyordan birsey aldim o yuzden acemiyim biraz. birde netten kredi kartinla alisveris yapincada insan korkuyor yine neyse yarin testlerim gelir insallah.
bu arada kocani yollama oyle seylere tatlim, en azindan yum haftasinda gitmesin. enerjisini baska seylere yogunlastirmasino gunler bidaha gelmioo
sed cim nette dolasirken jel falan buldum ama cok pahali geldi. gerci funda 40 liraya bulmus ama napsak bilemedim. bu ay ne var ne yok deniyoruzz
canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)
sizin maçlar başladı tabii :))kazanana kupa hediye edezeyim
olsun yeter ki giden parada gözüm yok şimdiye kadar harcadık zaten halada harcıyoruz bi sıfır araba parası gitmiştir heralde keşke bi ev parası gitsede bebeğim gelse yeter ki
ooo ozaman hayatta gidemez azıcık bişey yiyince bile mayışıyo kız ilk başta göbeği taktı gitti şimdide kas olayına takmış benden önce sporcuydu zaten benle mahvoldu adamama vücut altyapısı var diye hemen toparladı geri
çok güvenli site ayşom o site için rahat olsun. yarın gelir kesin.
bugün onu fındıklarla fıstıklarla besliyecemmm
jeli boşver cano bu aylıkta bunlar yeter artık
kızzz sosyal herkes öle diyo bana haa oğlun olcak senin diyolar işin güzel yanı bende heppp oğlan istiyommmm
çok tosun olmasın kıııız
canım kredi kartıyla bende almaya korkardım ama sorun olmuyor merak etme yeter ki güvenilir site olsun :)
sizin maçlar başladı tabii :))kazanana kupa hediye edezeyim
bak yaaa nasılda gülüyoooo hain
bu arada benim yum. günüm hesaba göre 17 si pazarrrrr hani burcumun yorumundada çıktıydıııı dünde ne alakaysa 15 i cuma diyorum
ben bugün artık ağlamaklı bi modda gezerim biriyle kavga etmeden kapatsam bari günü
eşimde vardiyaya geçti gecede o da yok yanımda ailem zaten memlekette kendimi çok yalnız hissediyorum hepten bebişim olsaydı bana yoldaş olurdu
ben bugün artık ağlamaklı bi modda gezerim biriyle kavga etmeden kapatsam bari günü
eşimde vardiyaya geçti gecede o da yok yanımda ailem zaten memlekette kendimi çok yalnız hissediyorum hepten bebişim olsaydı bana yoldaş olurdu
ooo ozaman hayatta gidemez azıcık bişey yiyince bile mayışıyo kız ilk başta göbeği taktı gitti şimdide kas olayına takmış benden önce sporcuydu zaten benle mahvoldu adamama vücut altyapısı var diye hemen toparladı geri
çok güvenli site ayşom o site için rahat olsun. yarın gelir kesin.
bugün onu fındıklarla fıstıklarla besliyecemmm
jeli boşver cano bu aylıkta bunlar yeter artık
kızzz sosyal herkes öle diyo bana haa oğlun olcak senin diyolar işin güzel yanı bende heppp oğlan istiyommmm
çok tosun olmasın kıııız
Kızz, sabooroy şştt :99: yalnız değilsin, hadi git çabuk elini yüzünü yıka kendine gel, at o duygusallığı üzerinden...Kızıım bak giit ! Akşam da konuşuruz bol bol tatlım hadi güzel şeyler düşün :)) Çook güzel bir bebişin olacak Allahın izniyle
hadi hadi bekliyoruz oğluşunu, oyy yerim seni
canım senin 11. gün bugün, ben 8. günden gün aşırı devam ettim bugüne kadar...Yeni mi başlayacaksın ?
ama bak boyle kotuyu cagirirsan olmaz. bebegin gelecegi varsada gelmez. gulmeye caliss tatlimmgune guzel bak sen. bu arada ne zamandir cocuk istiyosun cnm?
misss gibi sogan suyumuda iciyorummmohh sifaa olsunn
bak insan pozitif olunca sogan suyunu icerken bile zevk aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?