Kasım 2013

çok sağolun kızlar ben yaklaşık bir senedir istiyorum ve olmuyor hiç uzatmadan bu yolu deniyeceğim. daha fazla bekleyip zaman kaybetmek ve yıpranmak istemem birde ikiz olsa hiç fena olmaz şöle bi kız bi oğlan

inş bende tup bebek cok ıstıorm ama fundagunun dedıgı gıbı ıkız ucuz besız falan olsn dıe :d

bende çok istiyorum ikiz olmasını.hatta aşılama yaptırdığım zaman hemşire dediki 2 yumurtan çatladı ikiz olur demişti.salak karı ikiside tutmadı

anladım canm super ozammn senın yas kac sormak ayıp olmazsa ?

iyi yapıyorsun valla konuş konuş :)) ben hiç iyi değilim valla :26: Bu ay sallamim dedim ama yine mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum.her ay böyle oluyo umut veriyo sonra fos. Bende bıktım bu durumdan :26:

dur bakalım gün doğmadan neler doğar hemen yelkenleri indirme

o kasık ağrısı yumurtlayıncamı oluyo ki? bnmde bgn baya ağrım war yumurtladım mı demek ??
yumurtlama günüde hesaba göre tamda bgn hımm ozman bakalaım bakalım kawaga çıkmassa ewe gidince

kavga yok aşk bebişi var

inş bende tup bebek cok ıstıorm ama fundagunun dedıgı gıbı ıkız ucuz besız falan olsn dıe

Rabbim bize en az ikiz ver de bizde kurtulalım sende sürekli bebek bebek diye kapını çalmasak

çok sağolun kızlar ben yaklaşık bir senedir istiyorum ve olmuyor hiç uzatmadan bu yolu deniyeceğim. Daha fazla bekleyip zaman kaybetmek ve yıpranmak istemem birde ikiz olsa hiç fena olmaz şöle bi kız bi oğlan

sıkıntı varmı sizde ? Yani olmama sebebi nedir

anladımmm da test mest uğraşmam walla hamilelik testini bile ilk defa geçen ay aldım ilk defa sırf meraktan olmucanı biLe bile nası bi duyguymuş die bakmak için
bnm tek favorim kan testi günüm geçsin en az bi 4 gün yallah hastaneye
zaten bat 8 kasım şu önümde ki 5-6 günü değerlendircem ondan sonra beklemeye geçiş :)

sıkıntı varmı sizde ? Yani olmama sebebi nedir

Sanırım stresss
Çok büyük bi sıkıntı yok hormonlar normal sadece prolaktin yüksek demişti ki 10,6 idi ve başka bakan doktor çok normal dedi bide smearda yara çıkmıştı oda bir kutu fitille geçer kullan dedi kullandım bu kadar

haaaa bide yasmin kullanımı var 4 sene kullandım ama doktor onun etkisi olmaz dedi
ben etkisi olduğuna inanıyorum çünkü bırakınca yüzüm sivilce doldu ve adet sancılarım başladı kullanmadan öncede vardı sancı şiddetli yine ilaç kullanmamışım sanki hiçte ağrılar geri geldi
dr dediki ağrı sancı olması iyi işaret adetlerin ağrılı geçmesi

benimde adet ağrılarım inanılmaz ağrılı ilk günleri neden ve neye iyi işaretmiş ki ???

kızlar benimde adetimin ilk günü çok sancılı oluyor hemen başlar başlamaz kanamam 2 tane ağrı kesici alıyorum bu seferde kanamam azalıyor adet günlerim uzuyor siz nasıl yapıyorsunuz, ilaç almadan durabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…