tamam korkudan olmezsemhaber verırım 10 nunda yaptırcam ıns bı aksılık cıkmassa ama bnm 13 ayım doldu yumurta takıbım yapıldı hıcbırınde sorun cıkmayınca ıstedı hsgyı sadece muayenede sag tupun yapısık gıbı hıssedıorm dedı hsg ıstıycem dedı normalde ole herseye ıstemıolar sanırım[/QUOT
canım umarım hiç acın ağrın olmaz.zaten 5-10 dk lık birşey yazıyo internette ama insan yinde de korkuyorneyse bu konuyu kapatalım:)
inş bende tup bebek cok ıstıorm ama fundagunun dedıgı gıbı ıkız ucuz besız falan olsn dıe :d
canım özel bir tüp bebek merkezinde yaptırırsan eğer evet yüksek tutuyor.fakat ben mesela ankara başkent hastanesine gidiyorum.yani devlet hastanesi değil üniversite hastanesi olduğu için sana rapor çıkarıyorlar ve 1650+ilaç parası vererek tüp bebek yaptırabiliyorsun.bigin olsun :)))
canım yok öyle bir şey.devlet hastaneleri bu protokolü uyguluyor bizim gittiğimiz değil.benmki 1 kez aşılama yaptı.şimdi tüp yapılacak inş.
iyi yapıyorsun valla konuş konuş :)) ben hiç iyi değilim valla :26: Bu ay sallamim dedim ama yine mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum.her ay böyle oluyo umut veriyo sonra fos. Bende bıktım bu durumdan :26:
o kasık ağrısı yumurtlayıncamı oluyo ki? bnmde bgn baya ağrım war yumurtladım mı demek ??
yumurtlama günüde hesaba göre tamda bgn hımm ozman bakalaım bakalım kawaga çıkmassa ewe gidince
inş bende tup bebek cok ıstıorm ama fundagunun dedıgı gıbı ıkız ucuz besız falan olsn dıe
çok sağolun kızlar ben yaklaşık bir senedir istiyorum ve olmuyor hiç uzatmadan bu yolu deniyeceğim. Daha fazla bekleyip zaman kaybetmek ve yıpranmak istemem birde ikiz olsa hiç fena olmaz şöle bi kız bi oğlan
bende çok istiyorum ikiz olmasını.hatta aşılama yaptırdığım zaman hemşire dediki 2 yumurtan çatladı ikiz olur demişti.salak karı ikiside tutmadı
evet çok nazlı olacak bizimkilerhayırlısı canm ya zamanını beklıor demekkı:d
tamam korkudan olmezsemhaber verırım 10 nunda yaptırcam ıns bı aksılık cıkmassa ama bnm 13 ayım doldu yumurta takıbım yapıldı hıcbırınde sorun cıkmayınca ıstedı hsgyı sadece muayenede sag tupun yapısık gıbı hıssedıorm dedı hsg ıstıycem dedı normalde ole herseye ıstemıolar sanırım[/QUOT
canım umarım hiç acın ağrın olmaz.zaten 5-10 dk lık birşey yazıyo internette ama insan yinde de korkuyorneyse bu konuyu kapatalım:)
agrım olsn umrumda degılde bı sorun cıkarsa yııkılırım aslında tek korkum o
anladım canm super ozammn senın yas kac sormak ayıp olmazsa ?
evet çok nazlı olacak bizimkiler
dur bakalım gün doğmadan neler doğar hemen yelkenleri indirme
agrım olsn umrumda degılde bı sorun cıkarsa yııkılırım aslında tek korkum o[/QUOT
yok canım hiç öyle düşünme lütfen rabbim hayırlısını versim inş. birşey çıkmaz
yok kız ne ayıbı ocakta 30 olcaz eşimle
evet büyük olasılıkla yumurtlama günün bugün ondan ağrıyor testi yap hemen :))
hatta yarın yaptığında daha silik göreceksin bugün koyu ise iyi değerlendir
birde yumurta akı kıvamında akıntı oluyo ondanda anlıyorum ben hemen çünkü geçici süre oluyo ve geçiyo sora
sıkıntı varmı sizde ? Yani olmama sebebi nedir
agrım olsn umrumda degılde bı sorun cıkarsa yııkılırım aslında tek korkum o[/QUOT
yok canım hiç öyle düşünme lütfen rabbim hayırlısını versim inş. birşey çıkmaz
inşvalla cıkarsada salcam artk yapısıklıgın tedavısı varmı kı
Sanırım stresss
Çok büyük bi sıkıntı yok hormonlar normal sadece prolaktin yüksek demişti ki 10,6 idi ve başka bakan doktor çok normal dedi bide smearda yara çıkmıştı oda bir kutu fitille geçer kullan dedi kullandım bu kadar
haaaa bide yasmin kullanımı var 4 sene kullandım ama doktor onun etkisi olmaz dedi
ben etkisi olduğuna inanıyorum çünkü bırakınca yüzüm sivilce doldu ve adet sancılarım başladı kullanmadan öncede vardı sancı şiddetli yine ilaç kullanmamışım sanki hiçte ağrılar geri geldi
dr dediki ağrı sancı olması iyi işaret adetlerin ağrılı geçmesi
bı olsun alacam nazını ben onundaha gelmeden benı sınır hastası ettı bole
anladm canm o hastanede yas snırı var mı bu tup bebek ıcın sen daha eskı gıdıosn oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?