ben hep çikolata kahve tonları boyatıyom canım azcık kızıllısından olsun diyom bu defa ama 2 hafta geçmeden önden bitiveriyolar 3-5 tel
Hahhahahh anlatırım tabi:) yıl2005 universiye hazilanirken dersanede fen sinifindaydi o ben bakiyodum ama onun baska kiz arkadasi vardi:) sonra dersane bitti aradan 1yil gecti hic gormedim sonra 3 gun ust uste carsida gordum selamlastik sadece..sonra 21haziran gunu tekrar sinava girdik ben baska okula arkadaşı almaya gittim kapidan eşim cikti o da arkadasimla ayni okulda sınava girmiş yanima geldi kirk yillik ahbap gibi bi konustukki anlatamam sonra eve gittim arkadaşı vardi bizim sinifta ondan numaramı almış mesaj attı ogun bugundur beraberiz:) 6yilin sonunda evlendik:) universite askerlik derken bukadar uzun yıl beklemis olduk:)
kültürlüyüz kitap okuyoruz diyorsunuz yani hatunlarkitaplarda neden yazmıyor yaa şu bebek yapımı
kültürlüyüz kitap okuyoruz diyorsunuz yani hatunlarkitaplarda neden yazmıyor yaa şu bebek yapımı
hani bi laf varya b.kunu çıkarrttı diye aynen o durum bizimkianalarımız hiçbişey araştırmadan gün hesabı yapmadan nurtopu gibi bizleri doğurmuşlar bizde araştıra araştıra yapamıyoz kafayı sıyırdık hepten
cok seviyorum o tonlari. benimde su anda acik kahve ama kizillik var. yikana yikanada acildi zaten
kız ben bidefa açtırdım yaz başıböle karamel gibi bişeydi 2 gün sora boyattım çok kötü olmuş dedi hergün benimki
gene koyuya döndüm aaa bu ne ne güzeldi o renk dedi millet nasıl sinir oldum
bazılarıda çok hayın yaaa insan boyalıyken söler benimki bi tek konuşunca dedim iğrenç oldu demek hemen gittim geri o kadarda açtırmıştım
kizlar benim evde islerim var. sonrada yemek yapicam. arada gelirim yine. vala birakamiyorum sizi
sadece boş geyik yapmıyoruz işte sosyalcanım ne güzel paylaşıyoruz :)) bebek yapımıı mıı
acik tenli misin cnm? ben acik tonlarida cok seviyorum. sari hastasiyim ama esim sariya pek izin vermiyor. cok dikkat cekiyormus
kizlar benim evde islerim var. sonrada yemek yapicam. arada gelirim yine. vala birakamiyorum sizi
evet canım aynen öle, ben sarı sevmiyom yaa bana gitmez yanii bende onu anlatıyom ya kız açık tonlara alerjisi var adamın
nayırrrr gitme nolurrr ballı lokma tatlımmm
bu arada ben çizim yaptım kaydetmeden çıktı almada sorun çıktı diye prog. kapandı ve gitti sabahtan beri uğraştığım dosya vee buuu sizin sayenizdeeee
hayatı paylaşalım sadece bebek konusu olunca kısır bir döngüye döneriz kuzum
evet canım aynen öle, ben sarı sevmiyom yaa bana gitmez yanii bende onu anlatıyom ya kız açık tonlara alerjisi var adamın
nayırrrr gitme nolurrr ballı lokma tatlımmm
bu arada ben çizim yaptım kaydetmeden çıktı almada sorun çıktı diye prog. kapandı ve gitti sabahtan beri uğraştığım dosya vee buuu sizin sayenizdeeee
yemekte ne var kızlar
kaçalım hemen buradan fundanın gazabı geliyorgeçmiş olsun bu arada benimde o kadar çok işim var ki ama yapamıyorum yapmıyorum
Aynen öyle şeker :) sen oruç tuttun mu , ona göre akşama ne yapılacak konuşalım ,menüyü de Makarnacı nın karısı , Karadeniz turlarının güzeli hani , o versin olur mubelki o da kahvaltılık hazırlar , çünkü benim yine bugün kahvaltılık var menü de:)) aslında kociş hazırlyack ?
Aynen öyle şeker :) sen oruç tuttun mu , ona göre akşama ne yapılacak konuşalım ,menüyü de Makarnacı nın karısı , Karadeniz turlarının güzeli hani , o versin olur mubelki o da kahvaltılık hazırlar , çünkü benim yine bugün kahvaltılık var menü de:)) aslında kociş hazırlyack ?
kızzzzz sen ne tatlı bişeysin yaaaa
kızlar bu arada oruç tutuyomusunuz ben yarın ve perşembe tutucam..
kız bana bak bağırsaklarınız kuruyacak hergün kahvaltımı olur
bi çorba kaynat anam
şaka bi yana ben bugün makarna düşünüyom
dün eşim attı fırça hiç makarna yapmıyosun bu nasıl iş diye ehehehhe
biber dolması düşünüyodum yoksa çok seviyoz. gerçi bizim bugün burda pazar var balık alıyoruz salı günleri ama hiç havamda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?