Kasım 2013

ben oruçum canım, konuşun ya ne olacak, bu arada bende bezelye, pilav ve salata var, öğle arası eve gittim 1 tencere salata yaptım insan aç olunca gözü hiç bir şey görmüyor

Allah kabul etsiin , kaza oruçlarımı canım ? en kolayı kahvaltılık, sabah güzel güzel yapamadığım için çok canım da çekiyor :)))

ben oruçum canım, konuşun ya ne olacak, bu arada bende bezelye, pilav ve salata var, öğle arası eve gittim 1 tencere salata yaptım insan aç olunca gözü hiç bir şey görmüyor

ya iftar erken ya bişey anlamıyor insan ben geçen perşembede tutmuştum. hiç zorlanmadım. bezelyenin yanına zaten pilav ve salata çok yakışıyor ama benim eşim bezelye hiç yemez uyuz.
kabağıda sevmiyodu gerçi ben alıştırdım hiç sebzeci değil ama yemesi lazım alıştırıyorum. ıspanak çok seviyoruz sıkıp yumurtlaı yaparmısınız biz onu çok seviyoruz ama onuda yıkaması işkence

Allah kabul etsiin , kaza oruçlarımı canım ? en kolayı kahvaltılık, sabah güzel güzel yapamadığım için çok canım da çekiyor :)))

amin , sağol canım ,muharrem orucunu tutuyorum kuzu ,antalyaya gideceğiz diye dolabı doldurmadık yoksa bende kahvaltı yapmayı seviyorum, hafta içi yapamıyoruz kahvaltı ya o yüzden

bezelye-bamya çok severim eşimde sever, kabağıda çok severiz, ıspanak yıkamak gerçekten çok kötüü, ellerim uyuşuyor yıkarken

senin tatlılığındadır canımm
yok kız kociş hazırlıyor salı günleri evde akşam da maçı var bir şey yiyemiyor en iyisi kahvaltı aslında makarna da güzel olur ama midem fırladı :))
kızz o balığı hayatta temizleyemiyorum :104: temizlettiriyorum yıkaması zor oluyor , fena oluyorum ya :120:

tutmak isterim ama dayanamıyorum ki ben midem kötü oluyor...Allah kabul etsin canlarım

ben bilmiyom kız balık temizlemeyi bizim burda kendi temizliyor adamlar pratik oluyo aslında uğraşmıyosun büyük balık alacaksan atıyosun tavaya kısık ateşte kapağı kapalı bidefa çeviriyon arkasını salata yapana kadar tamam hemde sağlıklı her hafta yeriz biz.

bizde kahvaltı severiz kız şaka yapıyorum dediğin gibi sabah doğru düzgün yapamıyosun diye akşam keyifli oluyor

ayyyy funda ne yaptın kuzu gözlerimin önüne geldide, dur bu akşam içini hazırlayayım yarında hemen işten gider gitmez yaparım

deme öleeee (( ya zaten hemencik pişiyooo yapıverirsinnn
ben bide içini atmıyorum domatesle baharatla zeytinyağında soteliyorum nefis bişey oluyo saklama kabına koyup kaldırıyrum dolaba 2-3 gün sonra yapıyorum onu garnitür gibi oluyo.

evet canım ıspanak çok güzeell oluyor :)) 2 gün mü tutacaksın fundacan

Annem söyler tutabilirsen tut diye , dayanabilsem tutacağm da zor oluyor, bir kere denedim çok kötü oldum neyse canım Allah kabul etsin...

ben bugüne kadar hep atıyordum dur bende atmayayım, gerçi ben sarımsaklı yoğurtlu yapmayı düşünüyordum , ama seninkinide deneyeyim :26:

evet canım 2 günde önceki hafta tuttum şimdide yarın ve perşembe
yarın çok sevap aslında tutabilsen...
ya işyerinde dışarı çok çıkıyoruz midem bulanıyo hemen yoksa tutardım tam ama şansa da biyere çıkmmadık bugün bi dün çıktık

bayağı iç çıkıyor ben kıyamıyorum onuda öle değerlendiriyorum küçük küçük doğrayıp soteleyip baharat ve az salça domates nefis oluyo

Balık yapıyorum tatlımm yıkarken zorlanıyorum sadece , neyse azıcık dolaşayım görüşürüz yoldaşlarım

tama canım sağol tarif için

tamam canlarrrr bende şu projeye bi el atimmm

oooooooooofff biri bi hamiş haberi versene havamızı bulsak yahuuuuuu
herkes tembel çıktı bu sayfada

bidahaki ay ilk yazanlardan biri ben olucam galiba 2aralık batım çünkü

bence de çekiversek halaylaar , sıra sıra yazarız inşallah hamileyiiiimm diye

bidahaki ay ilk yazanlardan biri ben olucam galiba 2aralık batım çünkü

inşallahhh yavyummmmm başka ne isterimmmm bide ben ne düşünüyommm kıız şimdi hamiş olsak baharda tam karnımız çıkıcak böleee tiril tiril giyinirizzz ayy ne hoşşşşşşş

hehhh şöle sabooooo bakıyorum pek olumlusunnnn sen bidahaki ay diyondaaa biz bu ayın içinde dicezz naberrrrrrr kasımın sonu bizim bat

bayrağı kaptırdım yani

ben çok dengesizim kızlar böle ya tam burcumun özelliklerini taşıyorum ikizler anım anıma uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…