ben oruçum canım, konuşun ya ne olacak, bu arada bende bezelye, pilav ve salata var, öğle arası eve gittim 1 tencere salata yaptım insan aç olunca gözü hiç bir şey görmüyor
ben oruçum canım, konuşun ya ne olacak, bu arada bende bezelye, pilav ve salata var, öğle arası eve gittim 1 tencere salata yaptım insan aç olunca gözü hiç bir şey görmüyor
Allah kabul etsiin , kaza oruçlarımı canım ? en kolayı kahvaltılık, sabah güzel güzel yapamadığım için çok canım da çekiyor :)))
ya iftar erken ya bişey anlamıyor insan ben geçen perşembede tutmuştum. hiç zorlanmadım. bezelyenin yanına zaten pilav ve salata çok yakışıyor ama benim eşim bezelye hiç yemez uyuz.
kabağıda sevmiyodu gerçi ben alıştırdım hiç sebzeci değil ama yemesi lazım alıştırıyorum. ıspanak çok seviyoruz sıkıp yumurtlaı yaparmısınız biz onu çok seviyoruz ama onuda yıkaması işkence
kızzzzz sen ne tatlı bişeysin yaaaa
kızlar bu arada oruç tutuyomusunuz ben yarın ve perşembe tutucam..
kız bana bak bağırsaklarınız kuruyacak hergün kahvaltımı olur
bi çorba kaynat anam
şaka bi yana ben bugün makarna düşünüyom
dün eşim attı fırça hiç makarna yapmıyosun bu nasıl iş diye ehehehhe
biber dolması düşünüyodum yoksa çok seviyoz. gerçi bizim bugün burda pazar var balık alıyoruz salı günleri ama hiç havamda değilim
benimde kabağım var acaba yarına kabak dolması mı yapsam :26:
nefissss bence yap üzerinede sarımsaklı yoğurt nefisss
ayyyy funda ne yaptın kuzu gözlerimin önüne geldide, dur bu akşam içini hazırlayayım yarında hemen işten gider gitmez yaparım
ya iftar erken ya bişey anlamıyor insan ben geçen perşembede tutmuştum. hiç zorlanmadım. bezelyenin yanına zaten pilav ve salata çok yakışıyor ama benim eşim bezelye hiç yemez uyuz.
kabağıda sevmiyodu gerçi ben alıştırdım hiç sebzeci değil ama yemesi lazım alıştırıyorum. ıspanak çok seviyoruz sıkıp yumurtlaı yaparmısınız biz onu çok seviyoruz ama onuda yıkaması işkence
amin , sağol canım ,muharrem orucunu tutuyorum kuzu ,antalyaya gideceğiz diye dolabı doldurmadık yoksa bende kahvaltı yapmayı seviyorum, hafta içi yapamıyoruz kahvaltı ya o yüzden
bezelye-bamya çok severim eşimde sever, kabağıda çok severiz, ıspanak yıkamak gerçekten çok kötüü, ellerim uyuşuyor yıkarken
deme öleeee(( ya zaten hemencik pişiyooo yapıverirsinnn
ben bide içini atmıyorum domatesle baharatla zeytinyağında soteliyorum nefis bişey oluyo saklama kabına koyup kaldırıyrum dolaba 2-3 gün sonra yapıyorum onu garnitür gibi oluyo.
ben bilmiyom kız balık temizlemeyi bizim burda kendi temizliyor adamlar pratik oluyo aslında uğraşmıyosun büyük balık alacaksan atıyosun tavaya kısık ateşte kapağı kapalı bidefa çeviriyon arkasını salata yapana kadar tamam hemde sağlıklı her hafta yeriz biz.
bizde kahvaltı severiz kız şaka yapıyorum dediğin gibi sabah doğru düzgün yapamıyosun diye akşam keyifli oluyor
evet canım 2 günde önceki hafta tuttum şimdide yarın ve perşembe
yarın çok sevap aslında tutabilsen...
ya işyerinde dışarı çok çıkıyoruz midem bulanıyo hemen yoksa tutardım tam ama şansa da biyere çıkmmadık bugün bi dün çıktık
bayağı iç çıkıyor ben kıyamıyorum onuda öle değerlendiriyorum küçük küçük doğrayıp soteleyip baharat ve az salça domates nefis oluyo
oooooooooofff biri bi hamiş haberi versene havamızı bulsak yahuuuuuu
herkes tembel çıktı bu sayfada
bence de çekiversek halaylaar, sıra sıra yazarız inşallah hamileyiiiimm diye
bidahaki ay ilk yazanlardan biri ben olucam galiba 2aralık batım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?