bayrağı kaptırdım yani
ben çok dengesizim kızlar böle ya tam burcumun özelliklerini taşıyorum ikizler anım anıma uymuyor
inşallahhh yavyummmmm başka ne isterimmmm bide ben ne düşünüyommm kıız şimdi hamiş olsak baharda tam karnımız çıkıcak böleee tiril tiril giyinirizzz ayy ne hoşşşşşşş
hehhh şöle sabooooo bakıyorum pek olumlusunnnn sen bidahaki ay diyondaaa biz bu ayın içinde dicezz naberrrrrrr kasımın sonu bizim bat
Tiril tiril giyeriz de, bebiş çıktıktan sonrasını düşünüyor musun hiiçço sıcakta ooff
Ben daha burcunu ilk duydumda sölicektimde alınırsın diye diyemedim ama çok dengesiz yaa gerçekten kızma nolurrrrr
ben ço kdua ettim eylülde hem diyorum hamile olim hemde olursa haziranda doğcak diyom
bikaç arkadaşım varda böle beni çileden çıkaran ondan sebep yoksa herkes bir değil tabi kızma sakın
yaa kizlar kasiklarim agriyor ve yum donemindeki uzayan akintilarim geliyo. yoksa yumurtlama gunum mu?? ama daha bugun 8. gunum. yoksa sogan suyundan mii:18:
bu arada bi 10 dk uzanayim dedim. 1 bucuk saat uyumusumsu anda yorgunlukta var. ayy benim yum gunum mu geldi yoksam atesimde var biraz
yok canım benimde 2 gün önce oldu halada oluyo yaklaşıyo işte ama ben test yaptım yok daha bişey sende yarın deneme yaparsın kargon gelince
bellide olmaz 2 günde bire başla kafan rahat olsun.
yani sen iş ve yemek yapacağın zamanı miskinliklemi geçirdin sabahın köründe kalkkk ve hiç bişey yapmaaaa
yaa kizlar kasiklarim agriyor ve yum donemindeki uzayan akintilarim geliyo. yoksa yumurtlama gunum mu?? ama daha bugun 8. gunum. yoksa sogan suyundan mii:18:
bu arada bi 10 dk uzanayim dedim. 1 bucuk saat uyumusumsu anda yorgunlukta var. ayy benim yum gunum mu geldi yoksam atesimde var biraz
o çıksındaaa haaa yaza gelcek diyemi diyonyoksa kilomu ne diyon kız anlaamdım
ayy fundam gorunce heyecanlandim birden. bu arada daha yemekte yapmadim,evdeki islerimideanca uyumusum. simdi markete gitmeliyim. once alacaklarimi alayim bari gozum sizde ama bu arada simdi hamile kalsak dogum agustosa geliyor en sicak gunler:18:
ayy sormaaesim 7 bucukta gelecekm o zamana kadar islerimi halletmeliyim
ama ne tatli bi uyku geldiiihadi gittimm
ben adetim biter bitmez başladım gün aşırı ilişkiye bu ay böle yapıcam hep bakalım ne olucak
anammmmm ölede insan telef olur beeee ne güç varmış maşallah
adetim yeni bitti canım daha bi kere oldu yani ben öle yapmayı planlıyorum güç yeter mi sonuna kadar bilemicem
canım olsun 8. gün olsun sen başla çalışmalara , yaklaşıyor ve onun belirtileri olabilir :))
lahusalık döneminde ,ağustosun sıcağı düşün halimizi , umarım güzel geçer canım :))
kızzzz koşşşşş cabukkkk al alacanı yap yemeğiniiiii tembelllll
offf bide bebiş isilik olur öle diyolar yaz bebekleri pişermiş neyseki benim ev yazın çokkkk serin beklerim bebişlerleeee
marketteki isimi hallettim. makarnam haslaniyor. ya bayadir makarna yapmiodum. bugun kiymali makarna yapayim dedimesim bayilir. vala bugun cok tembellik yaptim.
evet bu aksam baslayalim biz calismalaraa
bende makarna yapacam evde tonla varbende ton balığı ve salatayla oldu bitti
kuaföre gitmektende vazgeçtim üşeniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?