Kasım 2013

bayrağı kaptırdım yani

ben çok dengesizim kızlar böle ya tam burcumun özelliklerini taşıyorum ikizler anım anıma uymuyor

Ben daha burcunu ilk duydumda sölicektimde alınırsın diye diyemedim ama çok dengesiz yaa gerçekten kızma nolurrrrr
ben ço kdua ettim eylülde hem diyorum hamile olim hemde olursa haziranda doğcak diyom
bikaç arkadaşım varda böle beni çileden çıkaran ondan sebep yoksa herkes bir değil tabi kızma sakın

Tiril tiril giyeriz de, bebiş çıktıktan sonrasını düşünüyor musun hiiçç o sıcakta ooff

yok canım kızıp alınmam ben böle şeylere napıyim huy işte eşimde der hep tartıştık mı gelir sarılır dengesiz karım benim der

çok çabuk değişiyo ruh halim

yaa kizlar kasiklarim agriyor ve yum donemindeki uzayan akintilarim geliyo. yoksa yumurtlama gunum mu?? ama daha bugun 8. gunum. yoksa sogan suyundan mii:18:

bu arada bi 10 dk uzanayim dedim. 1 bucuk saat uyumusum su anda yorgunlukta var. ayy benim yum gunum mu geldi yoksam atesimde var biraz

yaa kizlar kasiklarim agriyor ve yum donemindeki uzayan akintilarim geliyo. yoksa yumurtlama gunum mu?? ama daha bugun 8. gunum. yoksa sogan suyundan mii:18:

yok canım benimde 2 gün önce oldu halada oluyo yaklaşıyo işte ama ben test yaptım yok daha bişey sende yarın deneme yaparsın kargon gelince
bellide olmaz 2 günde bire başla kafan rahat olsun.

bu arada bi 10 dk uzanayim dedim. 1 bucuk saat uyumusum su anda yorgunlukta var. ayy benim yum gunum mu geldi yoksam atesimde var biraz

yani sen iş ve yemek yapacağın zamanı miskinliklemi geçirdin sabahın köründe kalkkk ve hiç bişey yapmaaaa

yok canım benimde 2 gün önce oldu halada oluyo yaklaşıyo işte ama ben test yaptım yok daha bişey sende yarın deneme yaparsın kargon gelince
bellide olmaz 2 günde bire başla kafan rahat olsun.

ayy fundam gorunce heyecanlandim birden. bu arada daha yemekte yapmadim,evdeki islerimide anca uyumusum. simdi markete gitmeliyim. once alacaklarimi alayim bari gozum sizde ama bu arada simdi hamile kalsak dogum agustosa geliyor en sicak gunler:18:

canım olsun 8. gün olsun sen başla çalışmalara , yaklaşıyor ve onun belirtileri olabilir :))

o çıksındaaa haaa yaza gelcek diyemi diyon yoksa kilomu ne diyon kız anlaamdım

lahusalık döneminde ,ağustosun sıcağı düşün halimizi , umarım güzel geçer canım :))

hayırlısıyla sağlıklısıyla olsunda yaz kış farketmez bu kadar bekliyoruz çabalıyoruz onada katlanırız artık

benim 2düşük var diye 9ay popomu yerden kaldırmazlar napıcam bilmem kv bazen adet dönemime yakın falan poşet vermiyor elime ne olur ne olmaz diyo kalsam bide neler olucak

ben adetim biter bitmez başladım gün aşırı ilişkiye bu ay böle yapıcam hep bakalım ne olucak

ayy fundam gorunce heyecanlandim birden. bu arada daha yemekte yapmadim,evdeki islerimide anca uyumusum. simdi markete gitmeliyim. once alacaklarimi alayim bari gozum sizde ama bu arada simdi hamile kalsak dogum agustosa geliyor en sicak gunler:18:

ayy sormaa esim 7 bucukta gelecekm o zamana kadar islerimi halletmeliyim
ama ne tatli bi uyku geldiii hadi gittimm

kızzzz koşşşşş cabukkkk al alacanı yap yemeğiniiiii tembelllll

offf bide bebiş isilik olur öle diyolar yaz bebekleri pişermiş neyseki benim ev yazın çokkkk serin beklerim bebişlerleeee

canım olsun 8. gün olsun sen başla çalışmalara , yaklaşıyor ve onun belirtileri olabilir :))

lahusalık döneminde ,ağustosun sıcağı düşün halimizi , umarım güzel geçer canım :))

kızzzz koşşşşş cabukkkk al alacanı yap yemeğiniiiii tembelllll

offf bide bebiş isilik olur öle diyolar yaz bebekleri pişermiş neyseki benim ev yazın çokkkk serin beklerim bebişlerleeee

marketteki isimi hallettim. makarnam haslaniyor. ya bayadir makarna yapmiodum. bugun kiymali makarna yapayim dedim esim bayilir. vala bugun cok tembellik yaptim.

evet bu aksam baslayalim biz calismalaraa

marketteki isimi hallettim. makarnam haslaniyor. ya bayadir makarna yapmiodum. bugun kiymali makarna yapayim dedim esim bayilir. vala bugun cok tembellik yaptim.

evet bu aksam baslayalim biz calismalaraa

bende makarna yapacam evde tonla var bende ton balığı ve salatayla oldu bitti
kuaföre gitmektende vazgeçtim üşeniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…