Kasım 2013

marketteki isimi hallettim. makarnam haslaniyor. ya bayadir makarna yapmiodum. bugun kiymali makarna yapayim dedim esim bayilir. vala bugun cok tembellik yaptim.

evet bu aksam baslayalim biz calismalaraa

bende makarna yapacam evde tonla var bende ton balığı ve salatayla oldu bitti
kuaföre gitmektende vazgeçtim üşeniyom

canlarım ben çıkıyorum , ikinizi de çook öpüyorum iyi akşamlar sizi çok seviyorum :109:

Kizlaaaaarrrrr adetime 4 gun var a once test yaptim golge gibi ikinci cizgi cikti ama golge gibi eskiler gibi bembeyaz dgl golge gibi varrr

canım iyi akşamlar hint filmi demişsin amir khanın filmleri çok güzeldiir tavsiye ederim

evet cnm bizde cok seviyoruz. 3 idiots favorim:)

senin hamilelik nasi gidiyorr

her çocuk özeldirde benim favorim öğretmenim ben alanıma hitap ediyor valla hamilelik iyi şükür şimdilik pek bi şey anlamadım bulantı falan hiç yok cuma doktora gidicem çok küçüktü geçen hafta keseyi görememiştik inşallah bu hafta görürüz nasip bakalım ara ara karnım ağrıyo başka sıkıntım yok sen neler yapıyosun

iyi hadi bakalim bu haftada keseyi gorursunuz ins tatlim
benimde adet yeni bitti cnm. 3. ayin denemesine baslayacaz. bakalim bu ay bizim icin hayirli olacak mi

kızlar ben test yaptım sonuç negatif

niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:

İyi akşamlar kızlarr

kızlar ben test yaptım sonuç negatif

niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:

Üzülme tatlım ya bende adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı 2 gündür tık yok :)) kafam daha rahatladı hep bi acabamıydı düşüncem.. Üzülme olacak inşAllah..

canım stresten gecikmiş olabilir kaç gün geçti?

canım normal de 29 günde bir adet olurum bugün 32. gün bugün olmam gerekıyordu.

geç döllenme olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…