marketteki isimi hallettim. makarnam haslaniyor. ya bayadir makarna yapmiodum. bugun kiymali makarna yapayim dedimesim bayilir. vala bugun cok tembellik yaptim.
evet bu aksam baslayalim biz calismalaraa
bende makarna yapacam evde tonla varbende ton balığı ve salatayla oldu bitti
kuaföre gitmektende vazgeçtim üşeniyom
her zaman en kolay yemek en guzel yemektirr
canlarım ben çıkıyorum , ikinizi de çook öpüyorum iyi akşamlar sizi çok seviyorum :109:
ben sana bi kac tane soyleyeyim.
aklindan bir sayi tut-john verdon
sisle gelen yolcu-jeanchristophe
olasiliksizlik-adam farwer
ahmet umit-istanbul hatiralari,sultani oldurmek
bin muhtesem gunes-khaled hosseini
ucurtma avcisi - khaled hosseini
bunlar aklimda kalanlar.
birde biz bu ara hint filmlerine sardik. biraz uzun ve filmlerde muzige cok zaman ayiriyorlar ama yinede filmler kaliteli
Kizlaaaaarrrrr adetime 4 gun var a once test yaptim golge gibi ikinci cizgi cikti ama golge gibi eskiler gibi bembeyaz dgl golge gibi varrr
canım iyi akşamlar hint filmi demişsin amir khanın filmleri çok güzeldiir tavsiye ederim
silikte olsa ikinci çizgi varsa hamile olabilirsin canım bence en kısa zamanda kan testi yap
evet cnm bizde cok seviyoruz. 3 idiots favorim:)
senin hamilelik nasi gidiyorr
bizim yüzümüzden işinden aşından oldu kızcağız
canlarım ben çıkıyorum , ikinizi de çook öpüyorum iyi akşamlar sizi çok seviyorum :109:
her çocuk özeldirde benim favorim öğretmenim ben alanıma hitap ediyorvalla hamilelik iyi şükür şimdilik pek bi şey anlamadım bulantı falan hiç yok cuma doktora gidicem çok küçüktü geçen hafta keseyi görememiştik inşallah bu hafta görürüz nasip bakalım ara ara karnım ağrıyo başka sıkıntım yok sen neler yapıyosun
iyi hadi bakalim bu haftada keseyi gorursunuz ins tatlim
benimde adet yeni bitti cnm. 3. ayin denemesine baslayacaz. bakalim bu ay bizim icin hayirli olacak mi
Kizlaaaaarrrrr adetime 4 gun var a once test yaptim golge gibi ikinci cizgi cikti ama golge gibi eskiler gibi bembeyaz dgl golge gibi varrr
kızlar ben test yaptım sonuç negatif
niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:
kızlar ben test yaptım sonuç negatif
niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:
İyi akşamlar kızlarr
Üzülme tatlım ya bende adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı 2 gündür tık yok :)) kafam daha rahatladı hep bi acabamıydı düşüncem.. Üzülme olacak inşAllah..
canım stresten gecikmiş olabilir kaç gün geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?