Kasım 2013

Ayyy yeni hamisimizmi varrr kizlarrrr tebrik ediyorum darisi basimizaaa sirrayla ohhh ohhhh

silikte olsa gördüysen tebrik ediyorum :) tabii en iyisi kan testi yaptırıp emin olman :))

Canim adet gunum gelmeden kan testi yaptirmayi dusunmuyorum bostan yere alevlendirmeye gerek yok :) cok cok silik ama eski yaptiklarimda bu bile yoktu hemde adetime 4 gun var ama t cizgisinin yeri belli pembelik var inslh hamileyimdir ya cok istiorm

İnşAllah göbüşün doludur canım.. Silik çıkması bile güzel var ki bişiler çıkıyo ama değil mi..

Canim adet gunum gelmeden kan testi yaptirmayi dusunmuyorum bostan yere alevlendirmeye gerek yok :) cok cok silik ama eski yaptiklarimda bu bile yoktu hemde adetime 4 gun var ama t cizgisinin yeri belli pembelik var inslh hamileyimdir ya cok istiorm

canım inşallah hamilesindir ben adete 2 gün kala yaptım çıktı belki daha erken yapsam çıkardı silikte olsa çizgi varsa yüksek ihtimal hamişsin

kızlar ben test yaptım sonuç negatif

niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:
canım gecikmeler hep oluyor benimde hep düzenli giden reglim 6-7 gün gecikmişti, üzülme hakkında hayırlısı olsun

en doğrusu canım :) gün geçtikçe testte ki çizgi koyulaşır inşallah
Ayyy yeni hamisimizmi varrr kizlarrrr tebrik ediyorum darisi basimizaaa sirrayla ohhh ohhhh

evet canoom şimdilik bir haber var ama dört gün sonra daha çok belli olur :)

Canim vardir bundada bir hayir olsun uzulme isyan etme, yeni bat mat yok insallah bu ay olacak 2014 e girmeden hepimiz hamisiz insallaaaah

Günaydın kızlaaar
Ablamın küçücüüük bebişi oldu 2 gün izin aldım diğer bebişi bana emanetti.
Allahım hepimize tattırsın o duyguyu.Doğumdan çıktıgında ağlıyodu annelik öyle kutsal ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…