silikte olsa gördüysen tebrik ediyorum :) tabii en iyisi kan testi yaptırıp emin olman :))
canım normal de 29 günde bir adet olurum bugün 32. gün bugün olmam gerekıyordu.
geç döllenme olmuş olabilir mi?
Canim adet gunum gelmeden kan testi yaptirmayi dusunmuyorum bostan yere alevlendirmeye gerek yok :) cok cok silik ama eski yaptiklarimda bu bile yoktu hemde adetime 4 gun var ama t cizgisinin yeri belli pembelik var inslh hamileyimdir ya cok istiorm
canım gecikmeler hep oluyor benimde hep düzenli giden reglim 6-7 gün gecikmişti, üzülme hakkında hayırlısı olsunkızlar ben test yaptım sonuç negatif
niye adet olmadım o zaman anlayabilmiş değilim:44:
Canim adet gunum gelmeden kan testi yaptirmayi dusunmuyorum bostan yere alevlendirmeye gerek yok :) cok cok silik ama eski yaptiklarimda bu bile yoktu hemde adetime 4 gun var ama t cizgisinin yeri belli pembelik var inslh hamileyimdir ya cok istiorm
Ayyy yeni hamisimizmi varrr kizlarrrr tebrik ediyorum darisi basimizaaa sirrayla ohhh ohhhh
canım tabiki olabilir geç döllenme bu kadar merak ediyosan kandan baktır bence kafan rahatlar
gerek kalmadı canım adet oldum.
umutlanmak benim neyimeyse...
Yeni katil dim aranıza bende tüp bebise basladim bu ayin 4. Başladım
gunaydinn kizlarrr :124:
yine en erken ben aciyorum dukkanii
Gunaydin canimm. Nasilsin bakalim :)
Günaydın kızlaaar
Ablamın küçücüüük bebişi oldu 2 gün izin aldım diğer bebişi bana emanetti.
Allahım hepimize tattırsın o duyguyu.Doğumdan çıktıgında ağlıyodu annelik öyle kutsal ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?