Kasım 2013

iyiyim cnm simdi gecmisi okuyordum. cift cizgi cikmiss. hadi gozunaydin cnm. bak bir tane daha test yap. oda cift cizgi cikarsa kesin hamilesin. benim arkadasta adete 4 gun kala ogrendii

Evet tatlim dun yaptim aksam golge gibiydi 5 dk icinde cikti bu sabah bi daha yaptim bu defa 2 dk icinde silik cikti ama hala umutlanmak istemiorm doktora gitmeye korkuorum inan ki

Canim vardir bundada bir hayir olsun uzulme isyan etme, yeni bat mat yok insallah bu ay olacak 2014 e girmeden hepimiz hamisiz insallaaaah

kuzum benim hayirlisi olsun Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah

Rahim filmi beni bekler...

hayırlısı..

tüpler kapalı çıkarsa ne olacak?

kapalı çıkmazsa tertemiz çıkarsa o zaman ne olacak?

kafamda bir yığın soru zamanın gelmesini bekliyorum

Evet tatlim dun yaptim aksam golge gibiydi 5 dk icinde cikti bu sabah bi daha yaptim bu defa 2 dk icinde silik cikti ama hala umutlanmak istemiorm doktora gitmeye korkuorum inan ki

buyuk ihtimalle hamilesin cnm

teşekkürler iyi olmaya çalışyorum bata az kaldı bakalım kısmet...

hayirlisi olsun cnm. bat in gelmez ins

hayırlısı..

canim benim en basta rahat ol. guzel dusunelimki bebisler bizi cok bekletmesin herseyin tedavisi var. sen icini ferah tut

Günaydınnnnn fıstıklarrrrrrr
Lizim gözünüz aydın minicik bişey değilmi ne tatlılar yaaaa darısı başımıza varmı sende gelişme

Polleeeen bi test yapıp bizle paylaşsana beraber karar verelim çizgi varmı yokmu

hayırlısı..

İnşallah tertemiz çıkar canım biliyorum düşünmeden edemiyorsun çok zor ama sabırlı olup iyi düşünmemiz lazım..
Bende yum. günlerindeyim bi halsizlik bi uykuculuk huzursuzlukda var sözde dolu geçircektim bu günleri ama bende eşimde sızmışız boşa gidiyo günler :2:

canim benim en basta rahat ol. guzel dusunelimki bebisler bizi cok bekletmesin herseyin tedavisi var. sen icini ferah tut

adet olduğum ilk gün zor geçiyo benim için. kabullenmek zor oluyo sonra toparlıyorum yine ama bu akşamda misafirlerim var bu moralle nasıl yapacaksam

haklısın canım tertemiz çıksın da ben beklerim sorun değil.

diyorum ki temiz çıkarsa bir daha doktoa gitmeyeyim akışına bırakayım belli bi zaman ne dersiniz???:44:

yook daha 20 sini bekliyorum şimdi belli olmazki olurmu yoksa
hiçbi belirti yok yaa :2:
ezo vardı pzrts hastaneye gitcekti sonuç ne ki

düzenli olarak 3.denemem geçen ay kimyasal geçirdim kısmet olmadı bakalım bu aya hiç belirtide yok ne adet sancım nede başka bişi hayırlısı bakalım..

bende 3. denemeye basladim cnm. neyse en azindan hamile kalabildigini gordun. yine gelir bebiss hakkina en hayirlisi olsun cnm

totem amaçlı bata 3-4 gün var kaldırmam hiç inşallah...

İnşallaaaaaah ne güzel olur valla

Bencede canım sorun eğer yoksa ki inşallah yoktur, dr. gitme kafanıda toparla zamana bırakmaya çalış. Bende o kadar korunmanın ardından nasılsa bırakınca hemen olur diye düşünüyodum tabi bi gidim kontrole bi sorun varmı dedim. Tabi şok oldum yum. rez. azalmış fsh yüksek dedi bunalıma girdim resmen sonra başka bir dr. tanıdık vardı testleri gösterdim o senin psikolojini bozmuş d.k.hapı çok uzun süre kullanmışsın buda tembelleştirmiş etkisi 6 aydan önce geçmez dedi bu değerler değişken dedi. bende hiiiç gitmedim doktora 1 yıl bekle dedi çünkü tabi 10 ay bitti ama aralıktada olmazsa mecbur gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…