selam herkese günaydın nasılsınız kasım anneleri....
iyiyim cnm simdi gecmisi okuyordum. cift cizgi cikmiss. hadi gozunaydin cnm. bak bir tane daha test yap. oda cift cizgi cikarsa kesin hamilesin. benim arkadasta adete 4 gun kala ogrendii
sanada gunaydin cnm. iyiyiz sen nasilsinn
Canim vardir bundada bir hayir olsun uzulme isyan etme, yeni bat mat yok insallah bu ay olacak 2014 e girmeden hepimiz hamisiz insallaaaah
kuzum benim hayirlisi olsun Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah
Evet tatlim dun yaptim aksam golge gibiydi 5 dk icinde cikti bu sabah bi daha yaptim bu defa 2 dk icinde silik cikti ama hala umutlanmak istemiorm doktora gitmeye korkuorum inan ki
teşekkürler iyi olmaya çalışyorum bata az kaldı bakalım kısmet...
Rahim filmi beni bekler...
hayırlısı..
tüpler kapalı çıkarsa ne olacak?
kapalı çıkmazsa tertemiz çıkarsa o zaman ne olacak?
kafamda bir yığın soru zamanın gelmesini bekliyorum
Günaydın kızlaaar
Ablamın küçücüüük bebişi oldu 2 gün izin aldım diğer bebişi bana emanetti.
Allahım hepimize tattırsın o duyguyu.Doğumdan çıktıgında ağlıyodu annelik öyle kutsal ki
Rahim filmi beni bekler...
hayırlısı..
tüpler kapalı çıkarsa ne olacak?
kapalı çıkmazsa tertemiz çıkarsa o zaman ne olacak?
kafamda bir yığın soru zamanın gelmesini bekliyorum
buyuk ihtimalle hamilesin cnm
hayirlisi olsun cnm. bat in gelmez ins
teşekkürler iyi olmaya çalışyorum bata az kaldı bakalım kısmet...
canım sen hamilemisin anlamadım ben :44: aşağıda ağustos annesi olduğunu görüyom sanki
kısmet bu işler totem yaptım hamilelik takvimi umarım kaldırmam hiç...
canim benim en basta rahat ol. guzel dusunelimki bebisler bizi cok bekletmesinherseyin tedavisi var. sen icini ferah tut
İnşallah tertemiz çıkar canım biliyorum düşünmeden edemiyorsun çok zor ama sabırlı olup iyi düşünmemiz lazım..
Bende yum. günlerindeyim bi halsizlik bi uykuculuk huzursuzlukda var sözde dolu geçircektim bu günleri ama bende eşimde sızmışız boşa gidiyo günler :2:
bende simdi onu okuyordum. insallah 9 ay boyunca kalkmaz sekerrsen ne zamandir istiyosun?
Günaydınnnnn fıstıklarrrrrrr
Lizim gözünüz aydın minicik bişey değilmi ne tatlılar yaaaa darısı başımıza varmı sende gelişme
Polleeeen bi test yapıp bizle paylaşsana beraber karar verelim çizgi varmı yokmu
düzenli olarak 3.denemem geçen ay kimyasal geçirdim kısmet olmadı bakalım bu aya hiç belirtide yok ne adet sancım nede başka bişi hayırlısı bakalım..
totem amaçlı bata 3-4 gün var kaldırmam hiç inşallah...
adet olduğum ilk gün zor geçiyo benim için. kabullenmek zor oluyo sonra toparlıyorum yine ama bu akşamda misafirlerim var bu moralle nasıl yapacaksam
haklısın canım tertemiz çıksın da ben beklerim sorun değil.
diyorum ki temiz çıkarsa bir daha doktoa gitmeyeyim akışına bırakayım belli bi zaman ne dersiniz???:44:
yook daha 20 sini bekliyorum şimdi belli olmazkiolurmu yoksa
hiçbi belirti yok yaa :2:
ezo vardı pzrts hastaneye gitcekti sonuç ne ki
yook daha 20 sini bekliyorum şimdi belli olmazkiolurmu yoksa
hiçbi belirti yok yaa :2:
ezo vardı pzrts hastaneye gitcekti sonuç ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?