Sanırım stresss
Çok büyük bi sıkıntı yok hormonlar normal sadece prolaktin yüksek demişti ki 10,6 idi ve başka bakan doktor çok normal dedi bide smearda yara çıkmıştı oda bir kutu fitille geçer kullan dedi kullandım bu kadar
haaaa bide yasmin kullanımı var 4 sene kullandım ama doktor onun etkisi olmaz dedi
ben etkisi olduğuna inanıyorum çünkü bırakınca yüzüm sivilce doldu ve adet sancılarım başladı kullanmadan öncede vardı sancı şiddetli yine ilaç kullanmamışım sanki hiçte ağrılar geri geldi
dr dediki ağrı sancı olması iyi işaret adetlerin ağrılı geçmesi
kızlar benimde adetimin ilk günü çok sancılı oluyor hemen başlar başlamaz kanamam 2 tane ağrı kesici alıyorum bu seferde kanamam azalıyor adet günlerim uzuyorsiz nasıl yapıyorsunuz, ilaç almadan durabiliyor musunuz?
olduğumu hissettiğim an apranax alıyorum 1. ve 2. gün yoksa mümkün değil geçmiyor benimde
bende buscopan plus ve majezik almazsan ölüme gidiyorum resmen, acaba ağrı kesici almakta etkileyebilir mi gebeliği :26:
inşvalla cıkarsada salcam artk yapısıklıgın tedavısı varmı kı
canım tüpleri açmak için bir ameliyat var galiba ama tam bilmiyorum detaylarını ama oraları düşünme daha
bende geçen adette işyerinden izin aldm eve gittim yoksa ölecektim ..ağrı kesici almak gebeliği etkilemez canım merak etme adet olduktan sonra içebilirsn doktoruma sordum birşey demedi :)
canım tüpleri açmak için bir ameliyat var galiba ama tam bilmiyorum detaylarını ama oraları düşünme daha
laparoskopi mi ne ? yanlış bilmiyorsam tabii
tamam canım sağol
rica ederim canım :)) bu arada bende laparoskopi oldum mart ayında çikolata kistinden.çok kolay bir operasyon hiç korkmasın kim yaptıracaksa :)))
NAZINI YİRİMM
YOK CANIM YAŞ SORUNU YOK merak etme sen kaçç yaşındasın ?
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar merhabalar...
ben aranıza yenı katıldım arkadaslar merhabalar...
valla tatlım hiç duymadım inanki sen istersen gidince özlem hemşireyle konu.göğşen beyin hemşiresi esmer olan:)ben 21 yasındayım canm 23 den gun almak gerekıomusya ondan sordum
tamam canım sağol
hmm anladım ınsgerek kalmaz ama durduk yere solemz yapısık dıe heralde :S
tamam canım sağol
rica ederim canım :)) bu arada bende laparoskopi oldum mart ayında çikolata kistinden.çok kolay bir operasyon hiç korkmasın kim yaptıracaksa :)))
laparoskopi kapalı tüpten dolayı olan değil mi canım?
valla tatlım hiç duymadım inanki sen istersen gidince özlem hemşireyle konu.göğşen beyin hemşiresi esmer olan:)
hımm bılıorm onu :) kesın once asılama derbende hıc ıstemıorm onu
tamam canım sağol
internetten baktımda sımdı histeroskopı dıo yapısık tupun tedavısı
valla bende tavsiye etmiyorum ama yapıyorlar işte mecbur.ben yaptırdım tutmadı :)
kızlar benimde adetimin ilk günü çok sancılı oluyor hemen başlar başlamaz kanamam 2 tane ağrı kesici alıyorum bu seferde kanamam azalıyor adet günlerim uzuyorsiz nasıl yapıyorsunuz, ilaç almadan durabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?