Kasım 2013

yapma ya benimde adetlerim çok sancılı geçiyorda sakın stres yapma sperm ve rahim o kadar iyi anlıyorki stresi bilemezsin.hormonlar hemen etkileniyormuş.ilişkiyi bile çocuk içinmi istediğin içinmi yaptığını anlıyormuş düşün

olduğumu hissettiğim an apranax alıyorum 1. ve 2. gün yoksa mümkün değil geçmiyor benimde

bende buscopan plus ve majezik almazsan ölüme gidiyorum resmen, acaba ağrı kesici almakta etkileyebilir mi gebeliği :26:

bende geçen adette işyerinden izin aldm eve gittim yoksa ölecektim ..ağrı kesici almak gebeliği etkilemez canım merak etme adet olduktan sonra içebilirsn doktoruma sordum birşey demedi :)

bende geçen adette işyerinden izin aldm eve gittim yoksa ölecektim ..ağrı kesici almak gebeliği etkilemez canım merak etme adet olduktan sonra içebilirsn doktoruma sordum birşey demedi :)

tamam canım sağol

aynen bnmde ilk günü 2 ağrı kesici kesebilio ama ağrı kesici de ağrıyı geciktirip atıo diğer günlere o yüzden ağrıyı ilk gün çekip kurtulmayı tercih ediyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…