Kasım 2013

evet onada laparoskopi yapıyorlar canm

yanlış hatırlamıyorum demek ki

ya allallaalaaha ya düşünüp duruyorum
asıl bunun tam tersi olması gerekmiomu yani çocuk istediğimiz için yapıyosak rahim daha elverişli bi ortam hazırllayazmı bize beyinden gelen sinyallerle..istediğim için yapıyorum ondan çocuk olursa olurmu dices her seferinde..stress yapmak o kadarda kötü bişey olmaması lazım yani kötü yönde bi stress değilki çocuk olsun diye yapılan bi stress..yoksa ömrü billah istediğim için ilişkiye girsem kime ne faydası war bi yerdne sonrada zaten zewk alması mümkün olmayan bişi yani

stress yapıyoruz ok ama bi düşünüyorum burdaki herkes çocuk olsun aay inşallah olur bu sefer diye düşünüp strese girio ne olcakki beynimizde azcık yardımcı olsa..ama diğer taraftan bi kadında aman olmasın bu ilişkiden diye stress yapıyo mesela kaçırmış sewgilisiyle veya eşiyle bi kaza sonucu dioki Allam inş hamile kalmam kalmam tak diye oluo oda stress değilmi ..biraz düzayak mı düşünür olduk ne komple :S:44::44:

haa şimdi kafa daha çok karıştı

ağrı kesici almayı tavsiye etmiyor doktorlar mümkünse ağrı dayanılacak gibi ise almayın diyorlar.
ağrı olmasıda hormonların çalıştığını gösteriyomuş.

hemen hemen burdaki arkadaşların batları kasımın ilk 10 gününe rastlıyor bu günleri boş geçirmeyin canlar yumurtlama günlerimiz

benimki geçti gitti sadece bekleyiş sürecindeyim önümüzdeki hafta sonu belli olacak belirtiler ne zaman başlar acaba yada test yapma başlangıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…