boşa para harcatıolar adama dırek yap tüpü yollane surunduruosn
tamam canım sağol
laparoskopi kapalı tüpten dolayı olan değil mi canım?
canım bunu benden alıntı yapmışsın gibi duruyor ama onu yazan ben değilim:)ben laparoskopi yaptırmadım:)
zaten bende öyle dicem hocam param yok tüp yapalım mı dicem :)))
evet onada laparoskopi yapıyorlar canm
internetten baktımda sımdı histeroskopı dıo yapısık tupun tedavısı
canım senin dediğin hsg evet tüpler açılıyor ama tüpler çok kapalı olunca açamıyor, hsg genelde vajina içine sıvı verip ne var ne yok görmek için yapılıyor
aynen bnmde ilk günü 2 ağrı kesici kesebilio ama ağrı kesici de ağrıyı geciktirip atıo diğer günlere o yüzden ağrıyı ilk gün çekip kurtulmayı tercih ediyorum artık :)
bende ağrı kesici alma taraftarı değilim ama ne yapayım kuzum hiç dayanamıyorum ya bide benim ağrı eşiğim yüksektir yani ona rağmen ağlıyorum ağrıdan
yanlış hatırlamıyorum demek ki
canım senin dediğin hsg evet tüpler açılıyor ama tüpler çok kapalı olunca açamıyor, hsg genelde vajina içine sıvı verip ne var ne yok görmek için yapılıyor
bende ağrı kesici alma taraftarı değilim ama ne yapayım kuzum hiç dayanamıyorum ya bide benim ağrı eşiğim yüksektir yani ona rağmen ağlıyorum ağrıdan
ya alıntılarda bı karısıklık oluo sanırım S: herkesın ısmı farklı gorunuoben kendı yazdııgmı alıntılamıs gıbı duruorm karıstı ortalk
ya alıntılarda bı karısıklık oluo sanırım S: herkesın ısmı farklı gorunuoben kendı yazdııgmı alıntılamıs gıbı duruorm karıstı ortalk
evet ortalık fena halde karıştı her kafadan bi ses çıkıyor
sen kacında gıtcen ?
evet ortalık fena halde karıştı her kafadan bi ses çıkıyor
aynenya buarada yapısık tupe kaplıca tedavısı okudum sımdı gıtsemmı napsam
bat 8 kasım adetin 2.günü gitcem yani 10 kasım
yapma ya benimde adetlerim çok sancılı geçiyordasakın stres yapma sperm ve rahim o kadar iyi anlıyorki stresi bilemezsin.hormonlar hemen etkileniyormuş.ilişkiyi bile çocuk içinmi istediğin içinmi yaptığını anlıyormuş düşün
bat 8 kasım adetin 2.günü gitcem yani 10 kasım
ya allallaalaaha ya düşünüp duruyorum
asıl bunun tam tersi olması gerekmiomu yani çocuk istediğimiz için yapıyosak rahim daha elverişli bi ortam hazırllayazmı bize beyinden gelen sinyallerle..istediğim için yapıyorum ondan çocuk olursa olurmu dices her seferinde..stress yapmak o kadarda kötü bişey olmaması lazım yani kötü yönde bi stress değilki çocuk olsun diye yapılan bi stress..yoksa ömrü billah istediğim için ilişkiye girsem kime ne faydası war bi yerdne sonrada zaten zewk alması mümkün olmayan bişi yani
stress yapıyoruz ok ama bi düşünüyorum burdaki herkes çocuk olsun aay inşallah olur bu sefer diye düşünüp strese girio ne olcakki beynimizde azcık yardımcı olsa..ama diğer taraftan bi kadında aman olmasın bu ilişkiden diye stress yapıyo mesela kaçırmış sewgilisiyle veya eşiyle bi kaza sonucu dioki Allam inş hamile kalmam kalmam tak diye oluo oda stress değilmi ..biraz düzayak mı düşünür olduk ne komple :S:44::44:
bende 10 kasımda orda olcam :) hsg ıcın
anam anamben sabah erken gidiyom
BAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?