valla kafamı karıştırdın kızya allallaalaaha ya düşünüp duruyorum
asıl bunun tam tersi olması gerekmiomu yani çocuk istediğimiz için yapıyosak rahim daha elverişli bi ortam hazırllayazmı bize beyinden gelen sinyallerle..istediğim için yapıyorum ondan çocuk olursa olurmu dices her seferinde..stress yapmak o kadarda kötü bişey olmaması lazım yani kötü yönde bi stress değilki çocuk olsun diye yapılan bi stress..yoksa ömrü billah istediğim için ilişkiye girsem kime ne faydası war bi yerdne sonrada zaten zewk alması mümkün olmayan bişi yani
stress yapıyoruz ok ama bi düşünüyorum burdaki herkes çocuk olsun aay inşallah olur bu sefer diye düşünüp strese girio ne olcakki beynimizde azcık yardımcı olsa..ama diğer taraftan bi kadında aman olmasın bu ilişkiden diye stress yapıyo mesela kaçırmış sewgilisiyle veya eşiyle bi kaza sonucu dioki Allam inş hamile kalmam kalmam tak diye oluo oda stress değilmi ..biraz düzayak mı düşünür olduk ne komple :S:44::44:
evet inşallah ikimizde mutlu haber veririzsenle bizm batlar aynı hadi rasgele diyelim
hemen hemen burdaki arkadaşların batları kasımın ilk 10 gününe rastlıyor bu günleri boş geçirmeyin canlar yumurtlama günlerimiz
ben dha saat almadım :) bakalm ogun ıcın randevu al dedı oraya gıdıp bırebır almam lazm
telefonla alamıyomusun???
bat 12 kasım heycanlaa beklenmektee...
benimki geçti gitti sadece bekleyiş sürecindeyim önümüzdeki hafta sonu belli olacak belirtiler ne zaman başlar acaba yada test yapma başlangıcı
valla benim eşim isteksiz olduğu için 4-5 günde bir oluyor.o yüzden yumurtlama günleri falan kar etmez bize.onun sayesinde bende isteksiz oldum
hehe bizimkiler isteksiz galibabenimkide dün 7 de uyudu tavuk gibi
ayyy çok heyecanlıyım kızlar acaba ilk hayırlı haber kimden gelecek
önceden hep yapardım sık sık geçmeden
şimdi adet geçerse yapacam test
yalnız çok miktarda ovü. testim var ve onlada çıkıyomuş diye okudum adetten önce onu denicem haftaya tabi adete bir iki gün kala
bılmem sekreter kız ole soledı gelıp burdan alırsınız rendevuyu deddı
hemen hemen burdaki arkadaşların batları kasımın ilk 10 gününe rastlıyor bu günleri boş geçirmeyin canlar yumurtlama günlerimiz
ağrı kesici almayı tavsiye etmiyor doktorlar mümkünse ağrı dayanılacak gibi ise almayın diyorlar.
ağrı olmasıda hormonların çalıştığını gösteriyomuş.
hehe bizimkiler isteksiz galiba
bende çok heyecanlıyım valla ilk kim haber vercek acaba :))) bu arada bende bu ay adet geçsede test yapmicam.benimde birsürü ovu testim var 30 kutuama onlara bile bakmıyorum bu ay salladım umarım olur artık
Aynen öleymiş maşallah berekli ay oldu inşAllah kasım sonlarında da bol bebişli ay olur :))
Benimde çok Ağrılı oluyo ilaç iyi olmaz diye duydum 3-4 aydır ilaçsız ağrıyı çekmeye çalışıyorum hatta çok baş ağrısı çken biriyim ona bile ilaç almıyorum.. İşi biraz abartıyorum ama ne yapalım herşey çocuk için :)
ben iş yerinde olduğum zaman dayanamıyorum alıyorum ilaç ne yapayım tabi ki ilaç zararlıdır ama ne yapayım yaabazıları diyor ya ben hiç bir şey hissetmiyorum diye onlara çok imreniyorum
Anlıyorum iş yerinde zaten zor oluyo.. İnsanı mecbur kılıyo.. Zaten o bazıları yok mu bizi kendilerine imrendiriyorlar :)) insanoğlu zaten kendinde olmayanı çok ister.
Eşim bile artık yolda çocuk görünce bakar oldu.. Eskiden yüzlerine bakmazdı :))
benimkide çok seviyor çocukları hele akrabaların çocuklarıyla falan oynayınca ben çok üzülüyorum
slm kızlaaarr benim de kocamı görünce mahalledeki tüm çocuklar kaçıyo
Hiç üzülme canım.. Seninde yaşadıkların kolay değil ki.. Rabbim mükafatını verecek inşAllah.. İşte bi zamanı var.. sadece onu bilmemek bizleri böyle endişeli kılıyo. Bol bol dua gerek sanırım
slm kızlaaarr benim de kocamı görünce mahalledeki tüm çocuklar kaçıyo
sağol canım ağzın bal yesin inşallah inşallahherkes için dua ediyorum kuzum, herkesin isteyen herkesin inşallah bebişi olur yarabbim inşallahhh inşallahhh
koptum yaa niye ki kız
ben de anlamadım ki oysa ki şeker gibidir benim kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?