Kasım 2013

valla kafamı karıştırdın kız

senle bizm batlar aynı hadi rasgele diyelim
evet inşallah ikimizde mutlu haber veririz

hemen hemen burdaki arkadaşların batları kasımın ilk 10 gününe rastlıyor bu günleri boş geçirmeyin canlar yumurtlama günlerimiz

valla benim eşim isteksiz olduğu için 4-5 günde bir oluyor.o yüzden yumurtlama günleri falan kar etmez bize.onun sayesinde bende isteksiz oldum

bat 12 kasım heycanlaa beklenmektee...

hoş geldin canım hep beraber bekliyoruz burada

benimki geçti gitti sadece bekleyiş sürecindeyim önümüzdeki hafta sonu belli olacak belirtiler ne zaman başlar acaba yada test yapma başlangıcı

canım benim adet günü geçmeden sakın yapma , adet geçsin 3-4 gün sonra yap

valla benim eşim isteksiz olduğu için 4-5 günde bir oluyor.o yüzden yumurtlama günleri falan kar etmez bize.onun sayesinde bende isteksiz oldum

benimkide dün 7 de uyudu tavuk gibi

ayyy çok heyecanlıyım kızlar acaba ilk hayırlı haber kimden gelecek
önceden hep yapardım sık sık geçmeden
şimdi adet geçerse yapacam test
yalnız çok miktarda ovü. testim var ve onlada çıkıyomuş diye okudum adetten önce onu denicem haftaya tabi adete bir iki gün kala

bende çok heyecanlıyım valla ilk kim haber vercek acaba :))) bu arada bende bu ay adet geçsede test yapmicam.benimde birsürü ovu testim var 30 kutu ama onlara bile bakmıyorum bu ay salladım umarım olur artık

ağrı kesici almayı tavsiye etmiyor doktorlar mümkünse ağrı dayanılacak gibi ise almayın diyorlar.
ağrı olmasıda hormonların çalıştığını gösteriyomuş.

Benimde çok Ağrılı oluyo ilaç iyi olmaz diye duydum 3-4 aydır ilaçsız ağrıyı çekmeye çalışıyorum hatta çok baş ağrısı çken biriyim ona bile ilaç almıyorum.. İşi biraz abartıyorum ama ne yapalım herşey çocuk için :)

hehe bizimkiler isteksiz galiba

benimkinde istek varda dün nedense erken uyudu
bende çok heyecanlıyım valla ilk kim haber vercek acaba :))) bu arada bende bu ay adet geçsede test yapmicam.benimde birsürü ovu testim var 30 kutu ama onlara bile bakmıyorum bu ay salladım umarım olur artık

:26::26::26: ayy bende heyecanlandım bak şimdi

Aynen öleymiş maşallah berekli ay oldu inşAllah kasım sonlarında da bol bebişli ay olur :))

inşallah canım inşallah

ben iş yerinde olduğum zaman dayanamıyorum alıyorum ilaç ne yapayım tabi ki ilaç zararlıdır ama ne yapayım yaa bazıları diyor ya ben hiç bir şey hissetmiyorum diye onlara çok imreniyorum

ben iş yerinde olduğum zaman dayanamıyorum alıyorum ilaç ne yapayım tabi ki ilaç zararlıdır ama ne yapayım yaa bazıları diyor ya ben hiç bir şey hissetmiyorum diye onlara çok imreniyorum

Anlıyorum iş yerinde zaten zor oluyo.. İnsanı mecbur kılıyo.. Zaten o bazıları yok mu bizi kendilerine imrendiriyorlar :)) insanoğlu zaten kendinde olmayanı çok ister.

Eşim bile artık yolda çocuk görünce bakar oldu.. Eskiden yüzlerine bakmazdı :))

Son düzenleme:

benimkide çok seviyor çocukları hele akrabaların çocuklarıyla falan oynayınca ben çok üzülüyorum

benimkide çok seviyor çocukları hele akrabaların çocuklarıyla falan oynayınca ben çok üzülüyorum

Hiç üzülme canım.. Seninde yaşadıkların kolay değil ki.. Rabbim mükafatını verecek inşAllah.. İşte bi zamanı var.. sadece onu bilmemek bizleri böyle endişeli kılıyo. Bol bol dua gerek sanırım

slm kızlaaarr benim de kocamı görünce mahalledeki tüm çocuklar kaçıyo

sağol canım ağzın bal yesin inşallah inşallah herkes için dua ediyorum kuzum, herkesin isteyen herkesin inşallah bebişi olur yarabbim inşallahhh inşallahhh

slm kızlaaarr benim de kocamı görünce mahalledeki tüm çocuklar kaçıyo

koptum yaa niye ki kız

ben de anlamadım ki oysa ki şeker gibidir benim kocam

benim babamda öğretmendi okuldaki bütün çocuklar kaçardı, Allahtan emekli olduda çocuklar rahata erdi, özünde çok iyidir benimde babam demek ki senin eşinde benim babam gibiyse ondan kaçıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…