Kasım 2013

benim babamda öğretmendi okuldaki bütün çocuklar kaçardı, Allahtan emekli olduda çocuklar rahata erdi, özünde çok iyidir benimde babam demek ki senin eşinde benim babam gibiyse ondan kaçıyorlardır

yok şekerim yaa hadi benden kaçsalar neyse yaramazlık yapan çocuğa eşimin sadece bakması yeterli iyi mi kötü mü bilemedim

merhaba arkadaslar.......

ne zamandır takip ediyorum sizleri, benim de bat 5 kasım:18:........ inş kasım herkese ugurlu gelır

ama çok tattlı yaa hamile olma ihtimalim var diye nası hassas davranıyo inşallah hamileyizdir de hayal kırıklığına uğratmayız onları

benimki biraz affedersin kazma, bende ondan kazmayım hiç naz falan yapamıyorum yaa bu arada senin meslek ne

ama çok tattlı yaa hamile olma ihtimalim var diye nası hassas davranıyo inşallah hamileyizdir de hayal kırıklığına uğratmayız onları

Amin canım.. Biraz hassas olamaları iyi.. Benimkide ağır falan kaldırtmıyo.. Sonra da hamile olunca ben ayvayı yedim diyo :))

Bişey sormak istiyorum kızlar vajina kuruluğu için kayganlaştırıcı, krem vs gibi şeyler spermi öldürüyo diyorlar ? Bu konu için hiç doktora sormak aklıma gelmedi var mı bi bilginiz acaba ? Şimdiden tşk ler :)

estağfirullah canım o kadar stres yapıyoruz ki bu olayda tadını çıkaramıyoruz bazen ben diş hekimiyim canım senin mesleğin ne

Valla tam benim yarama merhemsin :)) benim dişlerim problemli bir kanal tedavi olmayı birde dolguyu bekleyen dişim var ama ben hamile kalırım diye gitmiyorum ama hamilelikte çok ağrı çekersin diyorlar ne yapam ben

ben de öyle duydum canım spermin hareketini engelliyo diye biliyorum ben

Valla tam benim yarama merhemsin :)) benim dişlerim problemli bir kanal tedavi olmayı birde dolguyu bekleyen dişim var ama ben hamile kalırım diye gitmiyorum ama hamilelikte çok ağrı çekersin diyorlar ne yapam ben
canım bu ay hamile kalırsan (ki inşallah kalırsın) 4-7 ay arasında diş tedavilerini yaptırabilirsin hamilelik olmazsa da adet olunca vakit kaybetmeden gitmeni öneririm çünkü hamilelik döneminde iltihap yaparsa diş çok sıkıntı veriyo ve antibiyotik veriyoruz mecburen antibiyotik de karnındaki bebeğin dişlerini etkiliyo malesef

kızlar bişey sormak istiyorum.......

ben 5 aydır folbiol kullanıyorum hamişlik yok daha kullansam mı bıraksam mı bilemedim...bilgisi olan var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…