tesekkür ederim canım.............
ben de öyle duydum canım spermin hareketini engelliyo diye biliyorum ben
Her iki cevabın için tşk ediyorum canım.. Bakalım nasıl çözülecek bu kuruluk..
Dişim için eylülde gittim bi tane kanal tedaviyi yaptırdım araya işte hastalıktı bayramdı derken ekim oldu diğerleri kaldı ondan sordum canım hayırlısı bakalım
estağfirullah canım o kadar stres yapıyoruz ki bu olayda tadını çıkaramıyoruz bazen ben diş hekimiyim canım senin mesleğin ne
Bişey sormak istiyorum kızlar vajina kuruluğu için kayganlaştırıcı, krem vs gibi şeyler spermi öldürüyo diyorlar ? Bu konu için hiç doktora sormak aklıma gelmedi var mı bi bilginiz acaba ? Şimdiden tşk ler :)
kızlar bişey sormak istiyorum.......
ben 5 aydır folbiol kullanıyorum hamişlik yok daha kullansam mı bıraksam mı bilemedim...bilgisi olan var mı ???
Günaydın kizlaaaarrrr
s.a sorumsuz topigin hayırlı olsun bacım inş bol bol hamiş görürüz
s.a sorumsuz topigin hayırlı olsun bacım inş bol bol hamiş görürüz
aminnn canım amin inş hepimiz bebiş istiyoz RABİM ellerimizi boş cevirmez inşşa. s canım hoş geldin inşallah canım inşallah bu hamişlerin içinde sende olursun hayırlısıyla
nerelerdesın canm ya :)
kizlarrr bat beklemeyin supheniz varsa kan verin bat 31 ekim 2gun once kan verdm sukurler olsunki 3haftalik hamileym
kizlarrr bat beklemeyin supheniz varsa kan verin bat 31 ekim 2gun once kan verdm sukurler olsunki 3haftalik hamileym
merhaba arkadaslar.......
ne zamandır takip ediyorum sizleri, benim de bat 5 kasım:18:........ inş kasım herkese ugurlu gelır
aaaaa bebegm bak ne gzel cok sevndm allhm szden ayrmasın sıkı sıkı tutunsun sana bnm bat ta 31i
aminnn canım amin inş hepimiz bebiş istiyoz RABİM ellerimizi boş cevirmez inşş
sus kıss heryerde seni arıyom diger topigi oku bi küstüm sanaa hıh
elammm hg bacım sende yapsana bi test ayy yaklaşmış hadi inş teyze yap bizi
ee anlat bakalım merk etim neler oldu hiç atlamadn anlat ben adet oldum bayrama denk geldi nasip işte kasımda bi gideyim de olumlu bişi demezse giderim senin dedign yere inş canımvalla gormedm orda yazdıklarını bende merak ettım bı gıttın tam gıttın hastane super gelmelısın oraya onu solıcektm
yok abla ya yapmayım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?