ee anlat bakalım merk etim neler oldu hiç atlamadn anlat ben adet oldum bayrama denk geldi nasip işte kasımda bi gideyim de olumlu bişi demezse giderim senin dedign yere inş canım
niyeki bacımm:26:
gittiğim ilk gun smear falan verdım ıste sonra muayene ettı sag tupte yapısıklk hıssedıorm dedı esımın testını verdık dun ıste hsg ıstedı adetten sonra gel dedı 10 kasımda hsg ıcın gıtcem cok ılgılı bılgılı bı doktor burda bı arkadas daha var o doktora gıden oda memnnun
hmm peki bunlara ne kadar öden ki?? hsg rahim filmimi oluyodu? yani maddi durum çokmu gidiyo ki ::26:
bide canım ilk gittinginde adetlimi gidiyorsun ayy çok soruyom k. bakma bacım
bide canım ilk gittinginde adetlimi gidiyorsun ayy çok soruyom k. bakma bacım
ole cok deıl canm gıttıgım ılk gun 75 tl verdım gırıs 55 smear 20 tl esımın testıne 123 tl ıstedıler ben onu baska yerde yaptırdım hsgde 35 tl gene gırs yaptırcam ama 55 tlde o olcak bır gırsle 11 gun muayene olablıosn
istedıgın kadar sorabılırsın canm
hmm anladım canım benim hastanede yapılmıştı smer eşimde gidecek test için bende bunları toplar giderim fazla olmaz bi adet olsaydım 3. günü gidecem hemen sen eşine hangi hst yaptrdın?? hemn veriyolarmı sonucu??canım
çokk saol bitanemmm amacımız bilmedigimiz seyleri sorup birbirimzden ögrenmk deilmi sende çok yardımcı oluyosun hakkını helal et bacımmm
hmm anladım canım benim hastanede yapılmıştı smer eşimde gidecek test için bende bunları toplar giderim fazla olmaz bi adet olsaydım 3. günü gidecem hemen sen eşine hangi hst yaptrdın?? hemn veriyolarmı sonucu??canım
helal olsn nedemek cnm oturdugum yerden tuslara basıorm napıormda sankı aşk olsn
abla egewr esınde gderse etlık zbeyde hepsını haledıyo bn hep oraya gdyorum bskada byere gtmm adetı beklıyom bnde gtcem
saol bitanemm saoll cok iyi düşünmüşsünz hst yapytmayı cünkü az deil 123 lira başka ihtiyacını görürsünz sabh veriyorsun ögleden sonra alıyosun acaba iyimi cıktı ki ayy inş iyi çıkmıştr hayrlı sonuçlar alırsınız bacımm
formalııte ıcabı ıstedı sanırım onu durduk yere nıe desın yapısık dıe prosodur hepsi işte önce ona bı bakalam hsg ıcın gun al dedı kesın konusuo yanıhakkımızda hayırlısı ya
yaww elammm adetin 3. günü gel dedi bende byramnda adet oldum tam gidemedim olsam gidecem de off neyse dururumum çıksın bileyim istiyom cennet bak elam arkadas bna tafsiye etmişti zübeyde hstyi anlatmıştım ya sana oda gidiyo bu hst ye
abla egewr esınde gderse etlık zbeyde hepsını haledıyo bn hep oraya gdyorum bskada byere gtmm adetı beklıyom bnde gtcem
formalııte ıcabı ıstedı sanırım onu durduk yere nıe desın yapısık dıe prosodur hepsi işte önce ona bı bakalam hsg ıcın gun al dedı kesın konusuo yanıhakkımızda hayırlısı ya
dogruudr canmda cok bekletıolar ya ben sevmıorum ole hemen olsun bıtsın ıstıormoraya gıtcem kalabalık yerlerı zaten sevmıorm duuramıorm bura sakın kımseyle muhattap olmuosun tek muhattabın doktor gece gunduz arayacagım bı doktorum olsn ıstedım
cnm sakın korkma hsg den ınan azck bı agrı oluyo sanıyelık yanı inş o yapışklık acılır cunku hsg cekılırken acılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?