Kasım 2013

cnm hangı hastaneye gdyosun ozel mı
elamm sen niye test yapmıcam dedin ki bişimi var??:26:

aynı anda olsak ta gtsek barı brlıkte ne blm abla 2 czgı hc cıkmcak gbı gelıyo

cok haklısın bacım bende bi gideyim sonuca göre gidreim nasip işte umut kapısı

eger hamıle kalırsam kesınlıkle bu doktor bakmalı bana en ufak bı sorunda hemen ararım kafana takılan bısı olunca bıle arıyıp dırek ona soruosun cok guzel bısey yanı bu baska hangı hastane yapıokı bole devlet hastanesınede cok gıttım ama yok acıl ıcın bıle sıra bklıosun ne anladm bu ısten ?

bende ole duydum canm ıns acılır bıraz korkuorm ama kotu bısı cıkar dıe korkuorm dayanırım bebegım ıcın yeterkı olsn herseye dayanırım uyusturulmadan ameliyat bıle olurum oderece

evet cnm ya yeter kı evemzn nesesı gelsn artık bn cektrdm temz cktı btun herseymzde temz cıktı nden olmuyo anlamdm gttı agstos da cektrmstm bu 3. ayım hsg den snra hmn hamıle kalınır dye okumustum ama yok olmuyo:2:

cnm hangı hastaneye gdyosun ozel mı

aynı anda olsak ta gtsek barı brlıkte ne blm abla 2 czgı hc cıkmcak gbı gelıyo

canım benim adetim 13 oldu bayramda yani beklicem bakalım galiba 10 kasım gibi gelir beraber olsak ne ii olurdu vlla görürdük birbirimizi bacım bende bi gideyim ne dicekler ona göre yolumu cizcem cennetin dr giderim off yaa olmadı gitti seni anlıyom bnada aynısı oluyo bıktım tek cizgi görmkten esim diyo gecen yatrken bna bi oglan versen diye ii de napim olmuyo ki

evet cnm ya yeter kı evemzn nesesı gelsn artık bn cektrdm temz cktı btun herseymzde temz cıktı nden olmuyo anlamdm gttı agstos da cektrmstm bu 3. ayım hsg den snra hmn hamıle kalınır dye okumustum ama yok olmuyo:2:

olur ıns canm hepımızın bı zamanı varda ıste o zamn dolmadan olmucanı bıle bıle yıpranıorz mıllet kolaylıkla elde edıo sonra sahıp cıkmıo bızde bole surunuorz kader işte

cnm doktor erkek mı ısmını vereblırmsn hamıle kalrsam ıyı bı doktor ıstyorum

olur ıns canm hepımızın bı zamanı varda ıste o zamn dolmadan olmucanı bıle bıle yıpranıorz mıllet kolaylıkla elde edıo sonra sahıp cıkmıo bızde bole surunuorz kader işte
esımde uzulyo ama hc bellı etmyo bn anlıyorum bnden snra evlnnlerın hep bebeklerı oldu bnden kucuklerın ble oldu :2:

:2::2: bzen hc olmıcak gbı gelıyo bı garıp oluyorum

esımde uzulyo ama hc bellı etmyo bn anlıyorum bnden snra evlnnlerın hep bebeklerı oldu bnden kucuklerın ble oldu :2:

en azından senin yaşın genç bacım gec kalmadınız yolun basındasınız ben napimm

öle dusunme sakın canm olucak bak cok sukur butun testlerın tertemız cıkmıs benden sonra evlenenlerın bebegı 1yasına gırdı bıle ben napım

evet abla en azından herseyın temz oldgunu bılıyoruz

ayyyyyyyyy ama erkekten utanırım bnnnnn

hersey ötunun altında gerceklesıo D: utancak bısey yok yanı bende ole dıodumda hıc rahatsız olmadm yanı can havlıyle ne var ne yok anlattımD:

öğrenırsın ya hsg ıstedımı doktor senden ?
yokk be bacım gittim adetin 3. günü gel dedi gidemedim bu ay gidecem nasipse
evet abla en azından herseyın temz oldgunu bılıyoruz

ayyyyyyyyy ama erkekten utanırım bnnnnn

şükür de yaaa erk ten untnmaa vlla hamile olayım yetr bnde çok tırsıyodum artık herseyi göze aldımm

hersey ötunun altında gerceklesıo D: utancak bısey yok yanı bende ole dıodumda hıc rahatsız olmadm yanı can havlıyle ne var ne yok anlattımD:

gercı hsg yı erkek cekmstı ozmn cnmn derdnden erkegn cektgnı ble farketmdm anüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…