yaww elammm adetin 3. günü gel dedi bende byramnda adet oldum tam gidemedim olsam gidecem de off neyse dururumum çıksın bileyim istiyom cennet bak elam arkadas bna tafsiye etmişti zübeyde hstyi anlatmıştım ya sana oda gidiyo bu hst ye
cnm hangı hastaneye gdyosun ozel mıdogruudr canmda cok bekletıolar ya ben sevmıorum ole hemen olsun bıtsın ıstıormoraya gıtcem kalabalık yerlerı zaten sevmıorm duuramıorm bura sakın kımseyle muhattap olmuosun tek muhattabın doktor gece gunduz arayacagım bı doktorum olsn ıstedım
elamm sen niye test yapmıcam dedin ki bişimi var??:26:
cok haklısın bacım bende bi gideyim sonuca göre gidreim nasip işte umut kapısı
cnm hangı hastaneye gdyosun ozel mı
aynı anda olsak ta gtsek barı brlıkte ne blm abla 2 czgı hc cıkmcak gbı gelıyo
bende ole duydum canm ıns acılır bıraz korkuorm ama kotu bısı cıkar dıe korkuorm dayanırım bebegım ıcın yeterkı olsn herseye dayanırım uyusturulmadan ameliyat bıle olurumoderece
cnm hangı hastaneye gdyosun ozel mı
aynı anda olsak ta gtsek barı brlıkte ne blm abla 2 czgı hc cıkmcak gbı gelıyo
evet cnm ya yeter kı evemzn nesesı gelsn artık bn cektrdm temz cktı btun herseymzde temz cıktı nden olmuyo anlamdm gttı agstos da cektrmstm bu 3. ayım hsg den snra hmn hamıle kalınır dye okumustum ama yok olmuyo:2:
eger hamıle kalırsam kesınlıkle bu doktor bakmalı bana en ufak bı sorunda hemen ararım kafana takılan bısı olunca bıle arıyıp dırek ona soruosun cok guzel bısey yanı bu baska hangı hastane yapıokı bole devlet hastanesınede cok gıttım ama yok acıl ıcın bıle sıra bklıosun ne anladm bu ısten ?
cnm doktor erkek mı ısmını vereblırmsn hamıle kalrsam ıyı bı doktor ıstyorum
cnm doktor erkek mı ısmını vereblırmsn hamıle kalrsam ıyı bı doktor ıstyorum
esımde uzulyo ama hc bellı etmyo bn anlıyorum bnden snra evlnnlerın hep bebeklerı oldu bnden kucuklerın ble oldu :2:olur ıns canm hepımızın bı zamanı varda ıste o zamn dolmadan olmucanı bıle bıle yıpranıorz mıllet kolaylıkla elde edıo sonra sahıp cıkmıo bızde bole surunuorz kader işte
canım benim adetim 13 oldu bayramda yani beklicem bakalım galiba 10 kasım gibi gelir beraber olsak ne ii olurdu vlla görürdük birbirimizi bacım bende bi gideyim ne dicekler ona göre yolumu cizcem cennetin dr giderim off yaa olmadı gitti seni anlıyom bnada aynısı oluyo bıktım tek cizgi görmkten esim diyo gecen yatrken bna bi oglan versen diye ii de napim olmuyo ki
elamm en azından sen bütün tesleri yaptrdın şükür herseyiniz temiz ben daha hiç bişi ögrenemedim
esımde uzulyo ama hc bellı etmyo bn anlıyorum bnden snra evlnnlerın hep bebeklerı oldu bnden kucuklerın ble oldu :2:
:2::2: bzen hc olmıcak gbı gelıyo bı garıp oluyorum
evet abla en azından herseyın temz oldgunu bılıyoruzelamm en azından sen bütün tesleri yaptrdın şükür herseyiniz temiz ben daha hiç bişi ögrenemedim
erkek ismi göğsen önalan süper bı doktor :)
esımde uzulyo ama hc bellı etmyo bn anlıyorum bnden snra evlnnlerın hep bebeklerı oldu bnden kucuklerın ble oldu :2:
:2::2: bzen hc olmıcak gbı gelıyo bı garıp oluyorum
en azından senin yaşın genç bacım gec kalmadınız yolun basındasınız ben napimm
evet abla en azından herseyın temz oldgunu bılıyoruz
ayyyyyyyyy ama erkekten utanırım bnnnnn
öle dusunme sakın canm olucak bak cok sukur butun testlerın tertemız cıkmıs benden sonra evlenenlerın bebegı 1yasına gırdı bıle ben napım
yokk be bacım gittim adetin 3. günü gel dedi gidemedim bu ay gidecem nasipseöğrenırsın ya hsg ıstedımı doktor senden ?
evet abla en azından herseyın temz oldgunu bılıyoruz
ayyyyyyyyy ama erkekten utanırım bnnnnn
aynen bzmkılerde 1 yasını doldrdu ble
hersey ötunun altında gerceklesıoD: utancak bısey yok yanı bende ole dıodumda hıc rahatsız olmadm yanı can havlıyle ne var ne yok anlattımD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?