yokk be bacım gittim adetin 3. günü gel dedi gidemedim bu ay gidecem nasipse
şükür de yaaa erk ten untnmaa vlla hamile olayım yetr bnde çok tırsıyodum artık herseyi göze aldımm
( napalm bızımde kaderımız buymus bklıcez görcez dua edelım bol bol yapcak baska bısey yok
gercı hsg yı erkek cekmstı ozmn cnmn derdnden erkegn cektgnı ble farketmdm anüüüüüüüüüü
gercı hsg yı erkek cekmstı ozmn cnmn derdnden erkegn cektgnı ble farketmdm anüüüüüüüüüü
inş gerek kalmazda bu ay hayırlı haberlerını alırız canm sen kac aydır o hastanedesın
evet cnm herseyın bası dua
yer gök dua üstüne kurulu tabıkı Allah a şükürler olsun elı ayagı tutan ınsanlarız teknolojıde gelıstı ıllakıı olur oda zamanı gelıncedıorum ama bıtek kendımde uygulayamıorm bunu
1 kere gitim altn muane eti seer verdim adetin 3. günü gel dedi hepsi bu acaba yarın gitsem mi ki semerimi alsam mı ki ?? :26:
yer gök dua üstüne kurulu tabıkı Allah a şükürler olsun elı ayagı tutan ınsanlarız teknolojıde gelıstı ıllakıı olur oda zamanı gelıncedıorum ama bıtek kendımde uygulayamıorm bunu
nasip nasip ALLAH büyüktür zamanını bekliyo şuan ezan okunuyo RABBİM duysun sesimizi inş bizimde bebişlerimiz olur eli ayagı düzgün saglıklıca aminnnnnnnnnnnnnn
hıı daha yenıymıssın temız cıkar inş canm bnm temız cıkmıs o cok sukur[/QUOT
yaa canım acaba adetlykenmi alsam yoksa yarın mı gidip alsam semer sonucunu hee?şaştım yaa
ayyy bu cok ıyıydı yabnde hc uygulamyorum
yaa canım acaba adetlykenmi alsam yoksa yarın mı gidip alsam semer sonucunu hee?şaştım yaa
nasılsa gıdıceksın bosuna gıtme yarın pazar hem alamazsınkı
abla bıdaha bıdaha nye gtcen kı zten adetlıyken gtcen ozmn al
ya aksama ıspanak yemegı yaptım yanına ne yapayım szce szn menude ne var
vlla ben bişi yapmadım daha düşünüyom ne yapsam diye belki biber dolması yaparım off bilmiyom kiya aksama ıspanak yemegı yaptım yanına ne yapayım szce szn menude ne var
nasılsa gıdıceksın bosuna gıtme yarın pazar hem alamazsınkı
off unuttum yaa en iyisi adetliyken gider semeri alırım sonra dr cıkarım 2 defa gitmemiş olurum
ben kayınvalıdemdeyım :d dunde annemdeydım :))) 3 gundur yemk ypmıorum :))
abla bıdaha bıdaha nye gtcen kı zten adetlıyken gtcen ozmn al
aynen elamm haklısın bnde öyle yapcamm acıktımö yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?