bı fkrındemı yokkkkkkkkk::84:
aynen elamm haklısın bnde öyle yapcamm acıktımö yaaa
sende makarna yap
ben kayınvalıdemdeyım :d dunde annemdeydım :))) 3 gundur yemk ypmıorum :))
ohhh vlla ne güzell hazıra konuyonnn
makarna yap gıtsın ben sıkısınca hemen bı makarna hopp bıttı içimiz cıktı makarna yıye yıye zaten
aaaaaaa yalancı mantı yapayım ozmn yuvarlk ıçı boş makarnalar oluyo onun ıçıne kıyma koyuyorum haslıyorum sarımsaklı yogut ve salcalı sosla mukemml oluyo
aaaaaaa yalancı mantı yapayım ozmn yuvarlk ıçı boş makarnalar oluyo onun ıçıne kıyma koyuyorum haslıyorum sarımsaklı yogut ve salcalı sosla mukemml oluyo
aklıma düşürdünüz gitim makrna suyu koydum vlaa
Benim kocamda makarnacı :)) ev dolu sık sık yapıyorum çeşit çeşit :)))))
Kızlar yaa bugün patronumun ikizleri geldi adam 45 yaş üstü 5 yaşında çocukları tüp yani olmuyormuş neyse biri aynı anne biri aynı baba dikkat ettim aynen böle oluyor o kadar güzellerki kız aynı baba oğlan aynı anne çok sevimlilerde
eğer bir iki ay içinde bebişim olmazsa tüp bebek için girişimde bulunucam :))))))
Benim kocamda makarnacı :)) ev dolu sık sık yapıyorum çeşit çeşit :)))))
Kızlar yaa bugün patronumun ikizleri geldi adam 45 yaş üstü 5 yaşında çocukları tüp yani olmuyormuş neyse biri aynı anne biri aynı baba dikkat ettim aynen böle oluyor o kadar güzellerki kız aynı baba oğlan aynı anne çok sevimlilerde
eğer bir iki ay içinde bebişim olmazsa tüp bebek için girişimde bulunucam :))))))
bu ayda olmazsa ( 6 kasım ) bat - 10 ay olmuş olacak
offf zaten aylar geçtikçe streste artıyo oda etkiliyo heralde
ben ilk şubatta gitmiştim bişey varmı diye bi yara vardı küçük oda fitille geçti. prolaktin 10,6 çıktı birde yasmin kullandım 4 sene evlilik öncesi düzensiz adet ve sancılı adet için kullanıyodum sorada devam ettim. bahsetmiştim dün burda
onun etkisi devam ediyo heralde hala dedim ama 1 sene olacak birdaha gidip artık uzatmadan sonuca varmak istiyorummm yaş 31 oldu bebek olana kadar 32 çok istiyorum artıkkk
onun etkisi yok o bişey yapmaz diyolar ki benim arkadaşım şubatta bıraktı martta hamile kaldı hemen 1 yıl kullanmıştı
hepimiz için hayırlısı olsun az kaldı beklenen tarihlere bakalım kimlere uğurlu gelecek bu topik inşallah hepimiz hamileyizzzz))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?