Kasım 2013

makarna yap gıtsın ben sıkısınca hemen bı makarna hopp bıttı içimiz cıktı makarna yıye yıye zaten

aaaaaaa yalancı mantı yapayım ozmn yuvarlk ıçı boş makarnalar oluyo onun ıçıne kıyma koyuyorum haslıyorum sarımsaklı yogut ve salcalı sosla mukemml oluyo

Benim kocamda makarnacı :)) ev dolu sık sık yapıyorum çeşit çeşit :)))))

Kızlar yaa bugün patronumun ikizleri geldi adam 45 yaş üstü 5 yaşında çocukları tüp yani olmuyormuş neyse biri aynı anne biri aynı baba dikkat ettim aynen böle oluyor o kadar güzellerki kız aynı baba oğlan aynı anne çok sevimlilerde
eğer bir iki ay içinde bebişim olmazsa tüp bebek için girişimde bulunucam :))))))

senın kac aydır olmuo canm hemen tüp bebek yapıolarmıkı

bide benm kusuruma bakma bende bıraz hafıza sorunu var konustugumuzu hatırlıormda bazen sordugum soruları bıdaha sordugum oluo herkes ıcın söluorm yanı

bu ayda olmazsa ( 6 kasım ) bat - 10 ay olmuş olacak

offf zaten aylar geçtikçe streste artıyo oda etkiliyo heralde
ben ilk şubatta gitmiştim bişey varmı diye bi yara vardı küçük oda fitille geçti. prolaktin 10,6 çıktı birde yasmin kullandım 4 sene evlilik öncesi düzensiz adet ve sancılı adet için kullanıyodum sorada devam ettim. bahsetmiştim dün burda
onun etkisi devam ediyo heralde hala dedim ama 1 sene olacak birdaha gidip artık uzatmadan sonuca varmak istiyorummm yaş 31 oldu bebek olana kadar 32 çok istiyorum artıkkk

hmm hayırlısı olsun canm ya dogum kntrol hapından sonra gecmı oluomus kı etkısı kac ay sureblırkı en fazla ıns bısey cıkmaz canm

onun etkisi yok o bişey yapmaz diyolar ki benim arkadaşım şubatta bıraktı martta hamile kaldı hemen 1 yıl kullanmıştı
hepimiz için hayırlısı olsun az kaldı beklenen tarihlere bakalım kimlere uğurlu gelecek bu topik inşallah hepimiz hamileyizzzz ))

inş ben kesın 2 kasımda aglaaya zırlaya burdayım :) her ay oldugu gıbı artk tessellı edersınız bu ay sıfır umut

ne uçmuşsunuz beee oku oku bitiremedim, bende ev temizledim akşama misafir var, çok ilerlemeyin okumakta zorluk çekiyorum sonra

bu arada herkese hayırlı musmutlu akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…