hım anladım canım... ayrıca kürtaj olmuşsun ck gecmıs olsun rabbım tekrar bebiş nasip eylesin en kısa zamanda insaallah
günaydın bacı hoş geldin
inşallah canım bebeğimiz olduktan sonra verdiğimiz paraları, çektiğimiz sıkıntıları unutacağız hayırlısıyla
Bir bat da benden ; 12 kasım
umudum yok da yazayım yine de
:)) mi acaba paralar daha çok gitmeye başlıyo bence bebek olunca..:) etraftan gördüğüm kadarıyla böyle yani :)
Bir bat da benden ; 12 kasım
umudum yok da yazayım yine de
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnasılsınız bata sayılı günler kaldı keyifler nasıl bende bir karar aldım sigarayı bırakmaya karar verdim nasıl bilmiyorum ama sigara en büyük engel sanki içimden öyle bir ses geliyor.içen varmı bilgisi olan
oyle dusunmeyın Allahtan umut kesilmez ınsaallahgüzel dusunelım güzel olsun canım
walla bende hamileliğe karar werdiğimde 2 ay önceden bırakıp folik asite başlattım kendimi..gerçekten bırakmalısın..rahme tutunmasını yada yumurtanın gelişmesini engelleyen en önemli faktörlerden biri sigara..eşinde içiyorsa daha zor oluyo..sigara içerken hamile kalnalrda çok ama istisnalara bırakmamk lazım bu iş neticede çoçuğumuza başından zarar wericek belli olan bişeyi bile bile yapmak günah gibi geliyo bana..o bilinçle bıraktım ben tak diye..yoksa türk kahwesinin yanında yada dışarda eşim açık hawada tüttürürken dayanabilmemin hatta ve hatta kokusundan tiksinmemeye nasıl içiyomuşum ya demeye kadar sebebi bu.sigarayı bırakınca cildimdeki dişimdeki sarılık gözle görülür biçimde azaldı ve resmen canlandığımı hissettim gerçi iştahım felaket açıldı hatta 5-6 kilo aldım ama umrumda değil o zehirle yaşamayı gelecekteki çocuğuma yaşatamam.
walla bende hamileliğe karar werdiğimde 2 ay önceden bırakıp folik asite başlattım kendimi..gerçekten bırakmalısın..rahme tutunmasını yada yumurtanın gelişmesini engelleyen en önemli faktörlerden biri sigara..eşinde içiyorsa daha zor oluyo..sigara içerken hamile kalnalrda çok ama istisnalara bırakmamk lazım bu iş neticede çoçuğumuza başından zarar wericek belli olan bişeyi bile bile yapmak günah gibi geliyo bana..o bilinçle bıraktım ben tak diye..yoksa türk kahwesinin yanında yada dışarda eşim açık hawada tüttürürken dayanabilmemin hatta ve hatta kokusundan tiksinmemeye nasıl içiyomuşum ya demeye kadar sebebi bu.sigarayı bırakınca cildimdeki dişimdeki sarılık gözle görülür biçimde azaldı ve resmen canlandığımı hissettim gerçi iştahım felaket açıldı hatta 5-6 kilo aldım ama umrumda değil o zehirle yaşamayı gelecekteki çocuğuma yaşatamam.
bebek için verdiğimiz paralar dedim kız, yoksa oooo bebek olunca sen sıkıntıyı gör, hem maddi hem manevi ama olsun yaa en azından bizim diyebileceğimiz bebeklerimiz olacak
umutlarını tekrar geri çağır, dur daha bebek kıyafetlerini beraber seçeceğiz, hemen vazgeçiyorsun yaabelki dünür oluruz belli mi olur
kızlar hepiniz calışıyormusunuz yoksa ev hanımımısız
bu ay kendimi tamamen rahim filmine hazırladım o da doktorum çekerse
rahim filminde de gebelik olmaması için ilişki de önerilmiyo
o yüzden yumurtalama günleri geçiyo
sadece bi kere oldu ilişki eşim diyo ya hamileysen
dedim çatlatma iğnesi hamile kalamadım şimdi mı kalacağım
o yüzden bu ay boş geçti
diğer aya depomu umutlarla doldururum yine ben de o potansiyel var
inşallah canımseninki kız olurda ben den önce hamile kalırsan benim oğlan kızdan küçük olur ama idare edin artık
ben şimdiden millete çocuk düşünmekten vazgeçtim dedim. sorup durmasınlar diye
diğer aya olursa yalancı çıkarım kız
kızlar hepiniz calışıyormusunuz yoksa ev hanımımısız
evet çok güzel yazmış destek olmuşsun bana :) öncelikle teşekkür ederim.ama benm eşim destek olmuyo inanma o doktora ya deyip duruyor.ben tüp bebek yaptracağm için paralar çöpe gitmesin işe yarasın diye karar verdim bu sefer...ama eşimdede morfoloji düşük onunda bırakması lazım.allen carr diye bir yöntem varmış onu denicem.umarım çözüm olur
çalışan ev hanımıyım canım ben sabah 8-5 iş akşam 5-9 ev işi, sen çalışıyor musun?
rica ederim.aa ama onu atlamışım bak hakketen cüzdanada acayip faydası oluyo bide sigarayı bırakmak..anlamadan bi bakıyorum param baya baya cebimde kalmış mutfaga erzagımı daha çok alabiliyoum aa para varmış daha diyipeşim bırakmadı bırakmyada niyeti yok maalesef 15 senedir içince e haliyle zor oluyo onun için..ama içmese emimim daha kolay hamile kalabilirdim bu kadar uzamazdı bile mewzuu.. ama azalt bari diyorum..cık.nafile.
Morfoloji nedir ve allen carr nedir açıklama pleaseee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?