Kasım 2013

yok ev hanımıyım canım

ama zordur ya hem ev hem iş massaalah sızlere

öyle aman aman eve zaman ayıramıyorum, haftada 1 kez evi süpürüp siliyorum o kadar tatillerde falanda cam kapı, akşamları yemekle mutfakla geçiyor zaman hayat işte bi bakıyorsun sabah bi bakıyorsun akşam olmuş

inşallah.bizim neden olmadığını bilmiyorum 2 yıllık ewliyiz işte son 2 aydır denemedeyiz..onun öncesinde sadece geri çekme yöntemiyle korunduk..
bilsem daha önce başlardım..yani daha erken die gitmiyorum doktora bi deneyelim dedim şöle bi 4-5 ay ondan sonra doktora yüzümüz olsun gitmeye,biz yapıos olmuyo ne ayak bi bak bakaalım demeye :))
hımmmm öğrenmiş oldum Allahım neleri araştıryo neler çıkıyo biz insanlarda çocuk sahibi olmaya karar verince her gün yeni bişi..
biz hiç doktora gitmediğimiz için ben böyle şeyler duyunca soruyorum Lazım olur sonradan belki biliyim :)
walla allen carr denilen şahsiyeti duymadm ama bu tür bişi insand geçiçi motivasyon sağlıyodur bence..tıpkı diyete hırsla başlayıp bi süre sonra vazgeçmek gibi yada her yıl baında insanın kendine verdiği sözler gibi vs vs..azcık oturp düşün ve bu konuyla iligli bi kaç bişi oku zaten korkudan bırakırsın hamilelikte ve öncesinde ne kadar zararlı olduğunu görüp..:S

canım sende keyfine bak iyiki çalışmıyorsun gerçekten çok zor:26:

oyle evet dınlenıorum arkadaşlarla toplanıyorum güzel gecıyor ama ılk evlendıgımde bayağı garip gelmıstı çalışmaya alışık olunca ınsan

gene ıyı yapıyorsun ya benım çalışan arkaslarım ıkı haftada bır ancak ev temızlıyorlar :26:allah kolaylık versın sizlere kızlar

aynen öle bende hafta sonları büyük temizlik yapıyorum..cam kapı tatillere bayramlara kalıyo ama bazende saat 12 bile olsa bana bi geliolar gözüme bi ilişio kalkıom duwar siliom perde yıkıyom manyak gibi :))) mutfakta hele zaman geçirmeyi hiç sewmiorum ama yapıyorum hergün yemeğimizi mecbur :)

okuycam tamam sigarada kararlıyım valla bu arada 4-5 ay değil 6 ay denemen lazım kendi kendine doktora gitmeden :) doktorlar onu diyor çünkü..sonra olmayınca testler vs vs bitmiyo mevzu inşallahhhhh bunlara gerek kalmaz sizde ya... eşine fındık fıstık yedir.bol bol tatlı yedir.ilişkiden sonra hemen kalkma.15-20 dakika yerinde bekle :) sonra banyo yaparsın:)) ayaklarınıda üşütme.ve en önemlisi bolca dua :)))

bende bebek olursa inşallah işi bırakmayı düşünüyorum valla inşallah hayırlısıyla olsunda :) özel sektör benmki zaten.

bende yemek yapmayı hiç sevmiyorum yaa, yemek yapan robotlar çıksa ilk ben alacağım 9 dan sonra uykum geliyor benim tavuk gibi iş yapacak halim kalmıyor 10 a kadar tv izliyorum sonrada hoopp yatağa

nasıl bebek yapılır tarifi ben bu ay sırt üstü yatmayacağım, hemen dönüp yatacağım sabahta banyo yaparım

he tamam walla 6 ay daha çok işime gelir :) boşuna masraf çıkmasın erkenden yediriom da ye ye diyipte baskı yapınca adamda sinir oluo ne bu böle görev gibi yapma şunu dio kendi haline bırakıom arada bi kça bişi okuom ona korkutuom sperm muhabbeti azlığı kalitesi ws yapıp bakıorum çaktırmadan atıştırıo fındığı ewet hemen kalkmıom we ayaklarımı üştmem tıbben imkansız çünkü bnm böbrekler sorunlu çünkü :) o yüzden tedbirliyim eet duamıda eksik etmiyorum ozman herşey tamam beklemedeyiz işte :)))

oğlan kızdan küçük olursa zengin olur derler kız o yüzden problem yok, hamile kalınca kimseye söyleme canım benden söylemesi karnın belli olursa herkes zaten öğrenir

iyi o zaman bizim için de problem yok o zaman

valla ben de öyle düşünüyorum canım. artık hamile kalmak dert, o hamileliği devam ettirmek ayrı bir dert.

o kadar çok duyuyorum kı çevrem de düşükleri, kalp atışlarının durmasını.. korkuyorum haliyle

olsun da söz içimde yaşarım sevincimi

nasıl bebek yapılır tarifi ben bu ay sırt üstü yatmayacağım, hemen dönüp yatacağım sabahta banyo yaparım

aslında anne karnındaki gibide durulabilir bacakları karna çekip sağa dönüp yatmak :)) ben yapıp yatamam namazlar gider valla öyle 1-2 kere denedim yine olmadı.ne denediysem boş.aşılamada tutmadı zaten

geçen ay onuda yaptm ben sabaha bırakıp banyoları az yatmadım ama nafileeee oldu :) Allah dilerse oluyo veya olmuyo :) bnm burda iş yerindeki arkadaş hiç hamile kalmak istemiodu kazara kalmış ağlayarak geldi hamileyim falan die üstelik hani geri çekme yöntemiyle korunduğu için ve düüşnmediği içinde tahmin etmiyo tabi hamileymiş falan ip atlıyo ew işleri yapıyo hamile öğrendiği günün akşamında bi sürü ip atlamış zayıflama muhabbeti için belirtiside bi tek aet sancısı gibi ağrı adetinden 1 hafta sonra falan o kadar

bizede söyle çok fazla derinlere atma sevincini

ben yemeğe çıkıyorum kızlar hadi herkese afiyet olsun görüşürüz

o zaman dikkat et kendine sakın üşütme :) eşinde sende zorla çocuk için değil kendiniz için isteyn ilişkiyi önemli bu valla ben ne denediysem olmadı inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hoooppp hamilee olursun

benmde eşimin arkadaşı yeni evlendi haziran sonunda..kız düşünmüyoruz diyordu.bi duydum hamile.yanlışlıkla oldu diyo.şimdi 3.5 aylık olmuş

kesinliklee öylee hamile kalmakla inanın sewinmek hiç doğru gelmiyo banada hatta son ana kadar risk hep war ne yazıkki..o yüzden bende kesinkle hamile kalınca kimseye söylemeyi düşünmüyorum şöle bi 3 ay olsun ondan sonra belkiii...nazarr denilen şey çok fena ya..kimin içinden ne geçirdiğini bilemessin..kurandada nazar için; '' bi insanı diğer insanı gözleriyle dewirmesi'' diye tabir geçiyo..daha ne denirki..gerçekten bi insan diğerini gözleriyle dewirebilir bunu unutmadan yaşayın ve yolda yürrken bile aklınızda hep felak nas salavatı şerif geçirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…