Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Merhaba kızlar :)
Bende bugün itibariyle 7 haftalik hamileyim. Gecen hafta doktorum iki kese görünüyo ikz olabilir dedi. Şok oldum ailede ikiz yok çünkü. Bide benim bi oglum var ilk gebelikte degil. Ama günlerdir belirsizlik yoruyo beni. Netlik olmayinca ne dudunecegini bilemiyo insan. Persrmbe gunu kontrole gidicem bakalım nasıl geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızım çok rahat geçmişti doktor ısrarla mide bulantın olunca şunu ye şu ilacı yazdım diyordu. tedaviyle olmuştu o kadar seviniyordum ki doktor dedi mutluluktan farkedemiyorsun. Oğlumda ise antepde ramazandı oruç tutuyordum ve temuz ayıydı ben ona bağlıyordum halsizliğimi mide bulantımı bu öyle böyle değil. Arkadaşlar acıyor halime eşim inanmıyor bana. NAz yapıyorsun bu son şansın diyor .Belki yaş ilerlerdi belki diğer hamileliklerde vucut yoruldu kızım 4 yaşında 18 aylıkken hamile olduğumu öğrenince sütten kestim oğlum 2 yaşında onu da iki yaş emzirdim yeni kestim sütten bunlarda ikiz diyorum vucudum 5 senedir ya hamile ya emziriyor bir gün boş kalmadı yoruldu eee yaş da ilerliyor birde ikiz olunca hepsi birlkeşti

ne güzel benimde ilk değil ailede yok ama kısmet hayırlı olsun şimdiden ben de daha gitmedim kalp sesi duymadım ama kısmet ne çıkarsa bahtımıza

ne güzel benimde ilk değil ailede yok ama kısmet hayırlı olsun şimdiden ben de daha gitmedim kalp sesi duymadım ama kısmet ne çıkarsa bahtımıza

Kismet tabiki... sizin nasıl geciyo hamislik?

merhaba canım hoşgeldin; allah gönlüne göre versin :)) hayırlısı olsun inşallah, bende de senin gibi netlik yok aslında benimde iki kese var birinin kalp atışı duyuldu ama diğeri duyulmadı bizde çarşamba gidicez randevumuz var 2. nin kalp atışını duyacakmıyız bakalım :44:

bencede canım vücudun artık yoruldum sinyallerini veriyor allah yardımcın olsun benim ikiz olursa üçüncüyü düşünmem sanırım zor çünkü 2 çocuk bile yine iyi dayanıyorsun bu arada ailenizde ikiz varmı? birde yaş kaç

Arkadslar bende kasım 4 annesiym Allahtan bisey olmazsa..suan 9+2 haftalik hamileym..5.haftada basladi bulantilarim ilk agzimn ici bi garip oluyodu..cnm pek bisey istemiyodu..sonra artti..bi yudum su dahi icemez hale geldim..tabi surekli kustugum icin vucutta cok halsiz düştü..evde ne yemek kokusuna tahammülm kaldi ne de iş güç yapmaya..1 aydir sürünür gbiym evde..tabi bu arada bicok kere acile gttim serum+zofer vurdular..geliyodum 2.gün iyi 3.gün yine ayni..en son dün cok kötü oldum 1 gün boynca bisey yiyememistim surekli kusuyodum mide boşken bile..vucut tamamen tukendi doktora geldm beni górür görmz yatiş ddi..dün hastaneye yattım dün 2*1000 ml serum yedm icinde vitamn bide arada ilac verdilr serumla birlikte .. Ve bu sabah nrdyse 1 aydan beri ilk dfa kahvalti yaptm doktor biqün dha kal iyice topla kendni ddi bugunde burdayiz smdilik iyiym topladm kendmi ama ins 12.haftada bitr tek umudum bu..cok yıprandm gercekten ama inş geçer bide gurbtte yalnz olunca daha da zor oluyo bi tabk corba yapanin bile yok..ins sizler bu dönemi benm gbi gecrmezsnz

Sagol cnm. Hosbuldum. Yarın mı gideceksin doktora? Bende sadece kesr göründü. :/ korkularım cok buyuzdende ya boş sa fln diyee off getirmek istemiyorum aklıma ama elde değil iste

Benim ailede ikiz yok ben pcos hastasıyım ona bağlıoyum heray bir sürü yumurta yumurtlamaya çıkıyormuş bende öyle düşünüyorum. Anneler hisseder benimde geçen hafta iki tane çok düzgün iki kese gördü ama bana ikiz doğuyor hatta ilk öğrendiğimde eşime söyledim. Eşim yıllardır durduk yere beni ikizlerimin anası diye severdi dalga geçme derdim gerçek oldu. Bu arada 85 doğumluyum

merhaba hamileleiğin hayırlı olsun sizi görünce halime şükrediyorum benim ilk hamileliğim en çok canımı sıkan şey ağzımın tadı yok bir haftadır. ve buda mide bulantısı yapıyor ama kusacak derecede değilim sürekli kabarı halinde midem suyu zor içiyorum içinde midem bulanıyor ama zorla 1 lt de olsa içmeye çalışıyorum inşallah ilk 3 ayımız çabuk geçer kızlar çok geçmiş olsun bu arada

bence bu tarz korkular yersiz kendini boşuna yıpratma derim zaten şuan sıkıntılı bi süreç geçiriyosun. ben hiç düşünmüyorum bunları ya boşsa ya kalbini duyamazsam diye hiç getirmedim aklıma şükür biri çok sağlıklıymış gayet iyi dedi doktor diğerininde açıkçası dr sağlıksız kese olabilir dediği halde ben doktora dedim geriden geldiği için daha küçük olduğu için kalp atışı duyulmamıştır dedim doktorda tabi öylede olabilir dedi. yarın 18:30 da randevum var aksini düşünmüyorum olursada allahın takdiri yapıcak birşey yok sende içini ferah tut derim olumlu düşünceler gönderelim evrene

senin bayağı ilerlemiş ben sadece bir kaç kez kustum ama halim yok sudan tiksiniyorum buz yapıpıp onu kıtır kıtır yiyorum dene istersen ılık şeyler ve sulu yemekler midemi kaladırıyor hızlıca buzlukta çok soğuttuğum bir bardak sütü içip gidip yaıtyorum
ÇAlışıyorum öğretmenim ama ölü gibi gidiyorum derse. Allah'tan 4. sınıf boş dersim var şimdi dersim boş din kültürü hocası derste. Tuzlu leblebi , krraker bile midemi bulandırıyor ayrıca susazdırıyor ve su içince midem acayip bulanıyor.TAnsiyonum sürekli düşük soğuk tuzlu ayran içiyorum. Sizde deneyin.

Son düzenleme:

eşine allah söyletmiş canım :) hayırlı sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah

Haklısın cnm... cok sagol... hersey hepimiz icin güzel olacak inşallah

KIzlar şüpheler hep olacak her kontrolde yüreğimiz ağzına gelecek ya olumsuz çıkarsa diye ama doktorlar her ihtimali söylemek zorunda ee onların görevi bu ama onlar nadir gözükür. Kese gözükür kalp sesi duyulur 2 li test geçilir , 3 lü test geçilir , şeker yüklemesi geçilir vb geçilirde geçilir doğum korkusu sağlıklı doğsun duaları . İnşallah korkularımız az bebeklerimiz sağlıklı olur.

Cnm Allah yardimcin olsun... calisinca daha zor hamislik. Bende ogretmenim ama raporluyum suan lekekenmem oluyo dojtor on gun rapor verdi. Cuna bitiyor raporum. Bulantı fln yok bende halsizlik uyku hali var.

Insallah cnm.

Sizin ilk gebelik mi? Bu arada ben kaçar derse gitmeliyim kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Ikizlere nasil hamile kaldini bbayanlar dogalmi tedavi ile mi bnde istiyorum anne tarafimda var annemde de vardi benim iki bebegim oldunikiz olmadi bu arada allah anali babali buyutsun yavrulari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…