- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
benim dilimde çok kötü bir tat var ya geçmiyor ama olur hamilelikte diyorlar çok kötü bir tat yediğim içtiğimden tat alamıyorumsenin mide bulantın varmı canım yada başka şikayetlerin
Tuzlu krakr,leblebi vs. Herseyi denedm ben hc bi faydasi olmadi..tek iyi gelen bu hastaneye yatişım oldu şmdi ultrasona grdm herşeyi güzel suan icin ddi doktr..bi yandan cok korkuodm bu kdr zorlamaya kanamam olablr mi diye ama cok sükür nasibi var demkki bizm büneyye'nin:) cok halsz düstm agladm o bitkin hallerime ama su ultrason fotosunu gördügümdn beri o iyi olsunda ben iki katini dahi cekmeye raziym:) bu arada büneyye ddm Efndmz(sav) cocuklari severken büneyye/büneyyem (yavru/yavrucum) die severmiş bizde varliqini ogrendigimzden beri büneyye diye hitap ediyoruz..:)
ben de varım kızlar...9+5 günlük ikizlere hamileyim.ama benim hamileliğim yatarak geçiyor. Geçen hafta kanamam oldu 3 gün hastaneden yattım.tam bitti dedim tekrar etti.bu nedenle tekrar raporluyum.ben de öğretmenim ve yatmak zorunda olmak çok sıkıcı.Bulantı ve kusmalarım da oluyor. Kanamalar beni çok korkutuyor.Allahım korur inşallah herkesinkini...
Hosgeldin cnm. Tam bi kanama seklindemiydi? Benimde devam ediyo lekelenmem. Azaldi ama hergun bi iki damla kahverengi akintim oluyo. Igne vuruluyorum. Umarim gecer seninkide bian evvel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş geldin aramıza Rabbim yardımcın olsun.ben de varım kızlar...9+5 günlük ikizlere hamileyim.ama benim hamileliğim yatarak geçiyor. Geçen hafta kanamam oldu 3 gün hastaneden yattım.tam bitti dedim tekrar etti.bu nedenle tekrar raporluyum.ben de öğretmenim ve yatmak zorunda olmak çok sıkıcı.Bulantı ve kusmalarım da oluyor. Kanamalar beni çok korkutuyor.Allahım korur inşallah herkesinkini...
Hoş geldin aramıza Rabbim yardımcın olsun.
Günaydın kzlarr... cok guzel bi gun gecirelim insallaghhhh :)
günaydınlarrrrrGünaydın kzlarr... cok guzel bi gun gecirelim insallaghhhh :)
Hayırlısı üzülmeyin kısmet böyleymiş.Kızlar merhaba dün doktora gittik ikizlerin birinin kalbi atmıyor belli bir yere gelip kalmış büyümemiş dr vücut bunu imha edicek tek gebelik olardk devam ediceksin dedi hayırlısı böyleymiş..
kızlar nerelerdesiniz? biz 17+4 olduk,haftaya detaylı ultrason var,hayırlısı bakalım,nipt testleri temiz çıkmıştı,inşallah başka bir şey çıkmaz.
mide bulantılarım hafifledi sonunda ama hala var,mide ağrısı ve midede gaz devam ediyor,bir de bel ağrısı,azıcık yürüyeyim,yorulayım iki gün belim ağrıyor.
Son iki haftada bir de ani tansiyon düşmeleri ve kalp çarpıntıları başladı,var mı bu haftalarda bunu yaşayanlar?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben hamileliğime tek olarak devam ediyorum ikizimin biri kayboldu sonradanhala kesesi duruyor ama doktorum zamanla tamamen kaybolacağını söylüyor. benimde ikili testimin sonucu temiz çıktı şükür bende 15+1 im bu arada mide bulantılarım çok olmadı ve çok ağır atlatmadım allaha şükür bende ağırlıklı olarak başağrısı ve burun kanaması vardı hep halada var :) belim hep tutuk bu ara bende de çarpıntılar başladı tansiyonum genellikle düşüyor ara ara strese bağlı çıktığıda oluyor tabi ama nabzım 90ın altına düşmüyor bu ara tabi halsizlik yorgunluk güçsüzlükte var ama halime şükrediyorum yinede çok daha ağır atlatanlar var haftaya doktor randevum heyecanla bekliyorum oğlumu göreceğim günü :) seninkilerin cinsiyetleri nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?