Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Tuzlu krakr,leblebi vs. Herseyi denedm ben hc bi faydasi olmadi..tek iyi gelen bu hastaneye yatişım oldu şmdi ultrasona grdm herşeyi güzel suan icin ddi doktr..bi yandan cok korkuodm bu kdr zorlamaya kanamam olablr mi diye ama cok sükür nasibi var demkki bizm büneyye'nin:) cok halsz düstm agladm o bitkin hallerime ama su ultrason fotosunu gördügümdn beri o iyi olsunda ben iki katini dahi cekmeye raziym:) bu arada büneyye ddm Efndmz(sav) cocuklari severken büneyye/büneyyem (yavru/yavrucum) die severmiş bizde varliqini ogrendigimzden beri büneyye diye hitap ediyoruz..:)

benim dilimde çok kötü bir tat var ya geçmiyor ama olur hamilelikte diyorlar çok kötü bir tat yediğim içtiğimden tat alamıyorum senin mide bulantın varmı canım yada başka şikayetlerin

evet ailemizde 2 tane ikiz var:) ama ben hıc beklemıyodum yaaa...
canım benım halsızlıgım ve mıde bulantım cok oluyo. bu aralarda bazı koku ve yemeklere karşı tiksinme hissediyorum. hamılelıkte agız tadı bozuklugu pas tadı gelme vs. oluyomus ama canım normal yanı

ovv canım cok gecmıs olsun baya zorlu gecmıs:) ben hamıle oldugumu hala kabullenemedıgım ıcın sevemıyorum bıle yaa. belırtı yokya.. hele bı kıpırdamalarını hıssedıyım emınım hersey bambaşka olcak

ben de varım kızlar...9+5 günlük ikizlere hamileyim.ama benim hamileliğim yatarak geçiyor. Geçen hafta kanamam oldu 3 gün hastaneden yattım.tam bitti dedim tekrar etti.bu nedenle tekrar raporluyum.ben de öğretmenim ve yatmak zorunda olmak çok sıkıcı.Bulantı ve kusmalarım da oluyor. Kanamalar beni çok korkutuyor.Allahım korur inşallah herkesinkini...

Hosgeldin cnm. Tam bi kanama seklindemiydi? Benimde devam ediyo lekelenmem. Azaldi ama hergun bi iki damla kahverengi akintim oluyo. Igne vuruluyorum. Umarim gecer seninkide bian evvel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbuldum canım.evet tam bir kanama şeklindeydi.bir gün öyle sürdü sonra lekeye döndü,sonr da tam kesildi.fakat bunu iki kez yaşadım..tekrar olmasından korkuyorum.hayırlısı olur inş.ben de 6 günde bir iğne vuruluyorum.crinone jel kullanıyorum.

Kızlar Allah yardımcımız olsun . Birde hamileliğin ilk haftaları sanırım ilk üç ay idrara sıkışık giderseniz ultrasonda daha net görüntü alıyoruz. Doktorum öyle söylemişti. Sonraki haftalar gerek yok. Birde bebeğin cinsiyeti için ultrasona girmden tatlı şeyler çikolata felan yiyin ve yürüyüş yapın kapı önünde bebek hareketli oluyor ve kolay gözüküyyor bebek uyuyorsa pozisyon ters ise görmekte zorlanıyor doktorlar

Hoş geldin aramıza Rabbim yardımcın olsun.

Günaydın kzlarr... cok guzel bi gun gecirelim insallaghhhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar mide bulantısına ne iyi geliyor ya ben sürekli naneli sakız çiğniyorum çubuk kraker yiyemiyorum ağzımın tadını değiştirme ihtiyacı hissediyorum sürekli yoksa hep midemi bulandırıyor bu tat

Mide bulantısına çare yok ölüyoruz. Azaltabirliz belki.

Kızlar merhaba dün doktora gittik ikizlerin birinin kalbi atmıyor belli bir yere gelip kalmış büyümemiş dr vücut bunu imha edicek tek gebelik olardk devam ediceksin dedi hayırlısı böyleymiş..

Kızlar merhaba dün doktora gittik ikizlerin birinin kalbi atmıyor belli bir yere gelip kalmış büyümemiş dr vücut bunu imha edicek tek gebelik olardk devam ediceksin dedi hayırlısı böyleymiş..
Hayırlısı üzülmeyin kısmet böyleymiş.

kızlar nerelerdesiniz? biz 17+4 olduk,haftaya detaylı ultrason var,hayırlısı bakalım,nipt testleri temiz çıkmıştı,inşallah başka bir şey çıkmaz.
mide bulantılarım hafifledi sonunda ama hala var,mide ağrısı ve midede gaz devam ediyor,bir de bel ağrısı,azıcık yürüyeyim,yorulayım iki gün belim ağrıyor.
Son iki haftada bir de ani tansiyon düşmeleri ve kalp çarpıntıları başladı,var mı bu haftalarda bunu yaşayanlar?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ben hamileliğime tek olarak devam ediyorum ikizimin biri kayboldu sonradan hala kesesi duruyor ama doktorum zamanla tamamen kaybolacağını söylüyor. benimde ikili testimin sonucu temiz çıktı şükür bende 15+1 im bu arada mide bulantılarım çok olmadı ve çok ağır atlatmadım allaha şükür bende ağırlıklı olarak başağrısı ve burun kanaması vardı hep halada var :) belim hep tutuk bu ara bende de çarpıntılar başladı tansiyonum genellikle düşüyor ara ara strese bağlı çıktığıda oluyor tabi ama nabzım 90ın altına düşmüyor bu ara tabi halsizlik yorgunluk güçsüzlükte var ama halime şükrediyorum yinede çok daha ağır atlatanlar var haftaya doktor randevum heyecanla bekliyorum oğlumu göreceğim günü :) seninkilerin cinsiyetleri nedir

Senin için hayırlısı böyleymiş demek ki,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkiler 12. hafta muayenesinde %70 bir kız bir erkek görünüyordu,haftaya pazartesi kesinleşir inşallah. Ben yurt dışında yaşıyorum ama haftaya Türkiye'ye gidiyorum,orada doğum yapıp döneceğim inşallah..Burada sık sık çağırmıyo doktorlar,Tr.de inşallah sık sık görürüm yavrularımı:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…