Kasım 2014 de doğum yapacak ikiz anneleri

Merhaba hanımlar...

Bende sat göre kasım 2014 annesiyim ama bizim kuzucuklar ne zaman gelirler bilemiyoruz tabi =)) Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli onlara kavuşmayı nasip etsin inşAllah!

Miniklerin cinsiyetleri konusunda pek halen emin değiliz. Doktorumuz ilk baktırdığımızda bitanesinin erkek gibi olduğunu söylemişti, diğer minik sırtı dönük olduğu için bişey diyememişti. Diğer kontrolde de ikisininde kız olduğunu söyledi. Bizde bu yüzden pek emin değiliz henüz Hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşAllah!

canım benim de sat'a göre kasım 2014 ama eylül 24 gibi falan kısmetse gelir minişlerim. benim dr. pek tereddütsüz davrandı direk ikisi de erkek dedi :) erkek kız farketmez yavrucuklar sağlıklı ve sıhatli olsunlar da..

Amin hayırlı ve kolay bi şekilde gelsin kuzucuklar o zaman =)) Oyh yerim ben onları Evet genelde 1 ay önceye göre tarih veriyorlar ama nasip artık...

Kızlar rabbım saglıkla nasip etsin bebişlerinizin dünyaya gelişini.

Geçen ay bizde başladık calısmalara, rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Sizin geçmişinizde sülalede ıkız var mı? Bende cok ısterım ıkız bebegım olsun, allahın ıznıyle. Yaşlarınız kaç ve normal gebelik mı? Genetik, Tüp Bebek ve İleriki Yaş gebelikleri arttırıyormus sansı, benım bu duruma göre şansım yok ta ondan soruyorum, istisna olan var mı :)

Amin inşAllah.. Rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı ve kısa zamanda
Benim baba ve anne tarafımda da var... Hep bir kuşak atlar derlerdi öyle de oldu, Rabbim bize nasip etti Elh..

canım benim tedavi ile oldu. 2. aşılamam dı. inşallah her şey gönlünce olur..

Amin inşAllah.. Rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı ve kısa zamanda
Benim baba ve anne tarafımda da var... Hep bir kuşak atlar derlerdi öyle de oldu, Rabbim bize nasip etti Elh..

canım benim tedavi ile oldu. 2. aşılamam dı. inşallah her şey gönlünce olur..

Sağlıkla kucagınıza almanızı dılerım rabbımden Darısı basımıza ınsallah

kızlar size bişe sorucm. siz herkese söylüyor musunuz bebekler ikiz diye. yani çevrenizdekilerden bahsediyorum. ben pek söyleme taraftarı değildim halen de değilim. insanların yorumları,gözlerini açmaları,detaylı sorular sormaları beni skıo. ama geçenlerde yakın bi akrabamıza çıtlatayım dedim. duyunca küstü. sizce haklı mı? yani şimdi mi söylenirmiş,vs.vs. ama ben gebeliği gizlemedim ki sadece 2 tane demedim hepsi bu. sizce bu konuda haksız mıyım yani baya canım skıldı ondan sonra. şimdi kendi kendime diyorum ki sölemediğim kişilerin hepsi böyle mi yapcak herkes küscek mi acaba diyorum

Ben gecikmeli söyledim. Elimde olmasa çok yakınlarım haricinde pek kimseye söylemezdim. Hatta benim bu hassasiyetimi yadırgayanlarda oldu ama dediğin gibi insanlar yüz tane soru soruyorlar. Hele bu hatun milleti insanın canını sıkıyor sorularıyla. Onun dışında zaten riskli bir gebelik, bu yüzdede söylemek istemedim, nazar değmesinden, insanların gıpta etmesinden korktum. Ama Şuan çevremdeki çoğu kimse biliyor. Nedenini söylediğinde anlayışlı olmak zorundalar. Alınan da alınsın üzülme, unuturlar nede olsa.

günaydın şeker ikiz anneleri.. Yağmurlu bir gün .. Hayırlı cumalar hepinize.

Kabızlığa yeni çözüm ürettim ,eğer yakınan varsa denesin hem çok lezzetli ve vitaminli hem faydalı hem de bağırsakları çalıştırıyor.

Hurma

akşam 2 sabah 2 kaynar suyun içine atıyosun fazla bekletmeden önce hurmasını yiyosun sonra ılık suyu içiosun tamamdır

Nasilsiniz ikiz anneleri hic sesiniz cikmiyor. Biz dun ayrintilimiza girdik Allahima binlerce kez sukur olsun mutlu sekilde ciktik. Allah sirada girecek olan herkese saglikla iyi haberler almayi nasip etsin. Nasilsiniz nasil gidiyor?

Merhaba bende ikiz annesiyim 11 hafta icindeyim riskli bir gebelik ama ilac kullanarak ve dinlenerek atlatmaya calisiyorum:))

-inşallah :) bu arada bebeklerin hareketlerini hissetmeye başladınmı :)

merhaba :) hurma doğumu kolaylaştırırmış diye duymuştum o yüzden son aya kadar yenilmemesini tavsiye ederler :44::44::44:

kızlar merhaba :) bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz veya ne zaman hissetmeye başladınız

merhaba :) hurma doğumu kolaylaştırırmış diye duymuştum o yüzden son aya kadar yenilmemesini tavsiye ederler :44::44::44:

Gercekten mi ? Suan hayret icindeyim nette arastirdim cok vitaminli oldugu yaziyordu hamilelerle ilgili bi yan etkisini okumadim oyleyse ben de yemeyim. Suan saskinim iki haftadir baya bol tuketiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…