Merhaba hanımlar...
Bende sat göre kasım 2014 annesiyim ama bizim kuzucuklar ne zaman gelirler bilemiyoruz tabi =)) Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli onlara kavuşmayı nasip etsin inşAllah!
Miniklerin cinsiyetleri konusunda pek halen emin değiliz. Doktorumuz ilk baktırdığımızda bitanesinin erkek gibi olduğunu söylemişti, diğer minik sırtı dönük olduğu için bişey diyememişti. Diğer kontrolde de ikisininde kız olduğunu söyledi. Bizde bu yüzden pek emin değiliz henüzHayırlı ve sağlıklı olsunlar inşAllah!
canım benim de sat'a göre kasım 2014 ama eylül 24 gibi falan kısmetse gelir minişlerim. benim dr. pek tereddütsüz davrandı direk ikisi de erkek dedi :) erkek kız farketmez yavrucuklar sağlıklı ve sıhatli olsunlar da..
Merhaba hanımlar...
Bende sat göre kasım 2014 annesiyim ama bizim kuzucuklar ne zaman gelirler bilemiyoruz tabi =)) Rabbim hepimizi sağlıklı sıhhatli onlara kavuşmayı nasip etsin inşAllah!
Miniklerin cinsiyetleri konusunda pek halen emin değiliz. Doktorumuz ilk baktırdığımızda bitanesinin erkek gibi olduğunu söylemişti, diğer minik sırtı dönük olduğu için bişey diyememişti. Diğer kontrolde de ikisininde kız olduğunu söyledi. Bizde bu yüzden pek emin değiliz henüzHayırlı ve sağlıklı olsunlar inşAllah!
canım benim de sat'a göre kasım 2014 ama eylül 24 gibi falan kısmetse gelir minişlerim. benim dr. pek tereddütsüz davrandı direk ikisi de erkek dedi :) erkek kız farketmez yavrucuklar sağlıklı ve sıhatli olsunlar da..
kızlar nerelerdesiniz? biz 17+4 olduk,haftaya detaylı ultrason var,hayırlısı bakalım,nipt testleri temiz çıkmıştı,inşallah başka bir şey çıkmaz.
mide bulantılarım hafifledi sonunda ama hala var,mide ağrısı ve midede gaz devam ediyor,bir de bel ağrısı,azıcık yürüyeyim,yorulayım iki gün belim ağrıyor.
Son iki haftada bir de ani tansiyon düşmeleri ve kalp çarpıntıları başladı,var mı bu haftalarda bunu yaşayanlar?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar rabbım saglıkla nasip etsin bebişlerinizin dünyaya gelişini.
Geçen ay bizde başladık calısmalara, rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sizin geçmişinizde sülalede ıkız var mı? Bende cok ısterım ıkız bebegım olsun, allahın ıznıyle. Yaşlarınız kaç ve normal gebelik mı? Genetik, Tüp Bebek ve İleriki Yaş gebelikleri arttırıyormus sansı, benım bu duruma göre şansım yok ta ondan soruyorum, istisna olan var mı :)
Kızlar rabbım saglıkla nasip etsin bebişlerinizin dünyaya gelişini.
Geçen ay bizde başladık calısmalara, rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sizin geçmişinizde sülalede ıkız var mı? Bende cok ısterım ıkız bebegım olsun, allahın ıznıyle. Yaşlarınız kaç ve normal gebelik mı? Genetik, Tüp Bebek ve İleriki Yaş gebelikleri arttırıyormus sansı, benım bu duruma göre şansım yok ta ondan soruyorum, istisna olan var mı :)
Amin inşAllah.. Rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin en hayırlı ve kısa zamanda
Benim baba ve anne tarafımda da var... Hep bir kuşak atlar derlerdi öyle de oldu, Rabbim bize nasip etti Elh..
canım benim tedavi ile oldu. 2. aşılamam dı. inşallah her şey gönlünce olur..
kızlar size bişe sorucm. siz herkese söylüyor musunuz bebekler ikiz diye. yani çevrenizdekilerden bahsediyorum. ben pek söyleme taraftarı değildim halen de değilim. insanların yorumları,gözlerini açmaları,detaylı sorular sormaları beni skıo. ama geçenlerde yakın bi akrabamıza çıtlatayım dedim. duyunca küstü. sizce haklı mı? yani şimdi mi söylenirmiş,vs.vs. ama ben gebeliği gizlemedim ki sadece 2 tane demedim hepsi bu. sizce bu konuda haksız mıyım yani baya canım skıldı ondan sonra. şimdi kendi kendime diyorum ki sölemediğim kişilerin hepsi böyle mi yapcak herkes küscek mi acaba diyorum
Konusacak kimse yokmuuuuuuu
Canimcim bugun pazar ya heralde ondan kimsecikler yokinsallah riski en kisa surede atlatirsin hayirlisiyla 12 bitince biraz daha rahatliyor insan hayirlisi ile.
Hamileligi evde gecirmek sans :) ben de 30 uncu haftamizi iple cekiyorum hayirlisi ile gelse de d.iznine ayrilsak diye.İns.evet hergun evde olunca hafta icimi sonumu farketmiyor :))
Senin için hayırlısı böyleymiş demek ki,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimkiler 12. hafta muayenesinde %70 bir kız bir erkek görünüyordu,haftaya pazartesi kesinleşir inşallah. Ben yurt dışında yaşıyorum ama haftaya Türkiye'ye gidiyorum,orada doğum yapıp döneceğim inşallah..Burada sık sık çağırmıyo doktorlar,Tr.de inşallah sık sık görürüm yavrularımı:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın şeker ikiz anneleri.. Yağmurlu bir gün .. Hayırlı cumalar hepinize.
Kabızlığa yeni çözüm ürettim ,eğer yakınan varsa denesin hem çok lezzetli ve vitaminli hem faydalı hem de bağırsakları çalıştırıyor.
Hurma
akşam 2 sabah 2 kaynar suyun içine atıyosun fazla bekletmeden önce hurmasını yiyosun sonra ılık suyu içiosun tamamdır
merhaba :) hurma doğumu kolaylaştırırmış diye duymuştum o yüzden son aya kadar yenilmemesini tavsiye ederler :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?